Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

dressu 26-04-2006 08:10

i znow sie zaczyna....jechanie po Szkodim:confused:

ej Szkodi wyjasnisz moze nam za co padli ci z Mediny? Icarus , neadz i zemus bo o ile dobrze czytalem to nadal nie wiadomo czemu :/

dressu 26-04-2006 08:35

Dzis Wielki Dzien

No panowie , panie , , dzis test gimnazlalny , trzymajmy kciuki (rowniez za mnie) ^^ Powodzenia wszystkim:]

Pawio 26-04-2006 11:27

Trzymamy kciuki:D (a ja nie ide do szkoły bo testy:D ) hmmm a Zarize dostał kase?? bo ja niejestem na bieżąco:p

pawlon 26-04-2006 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi

zawsze zostaje ebay ;) a dla pocieszenia powiem Ci ze nikt nie placi mi za protekcje :] Polowa mysli ze ma prota bo powiedziala mi kiedys "hi" a druga polowa sobie na nia zasluzyla xD A Allegro? Muhahahah :D

no walsnie muahahaha, tak sie sklada ze wiem o tym co nie co :D
sam znasz prawde a to co tu napiszesz to juz tylko to co chcesz zeby ludzie mysleli.
jesli juz mowimy o protekcji, ze 3x w dp zaczepil mnie gostek, i mi mowil ze ma protekcje u ciebie(mial tak napisane w opisie gildii), nicka nie pamietam, ale twierdzil ze ci placi za protekcje 2 bp hmm na miesiac, i ze mi tez moze zalatwic, muahahah :D aha, to bylo jeszcze wtedy jak grales na szkodim ;) zanim go komus dales/sprzedales czy co to tam bylo.

Pawio@ zarize kasy nie dostal i raczej nie ma szans zeby ja kiedykolwiek jeszcze zoabczyl.

jastr 26-04-2006 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
dowodem jest to ze np typ przez 12 dni siepal po 23h online? Tylko na chama nie wciskaj kitu ze na piochu mozna tak jechac ;)

Hmm a z kąd wiesz że ktoś grał przez 12 dni po 23 h ?? 12-15 dziennie można wyrobić (jak się jest bezrobotnym) 20-22 dziennie ale to max 3 dni bo później to już męczarnia(to 2 sam grałem w OW więc nie wciskaj mi kitu że nie można)
Z całą pewnością gdyby char kapcoma był 12 dni online non stop napewno przyciągnęło by to uwagę gmów (już po kilku dniach) a twoje oskarżenia są bezpodstawne masz tylko pomówienia nawet poszlak nie masz no chyba że masz dowody ale nie chcesz się nimi ze mną podzielić :P (co nie zmienia faktu że kapcom zapewne sharuje tak jak spora część graczy w tibie) Zauważ na zwrot zapewne czyli może. To są moje i tylko moje własne przypuszczenia niepoparte dowodami więc nie oskarżam nikogo tylko tak sobie gdybam :P

dressu 26-04-2006 15:37

Vnzla sharuje i to ostro , kapcom , van hellsinghs itp :) sam Van ma ponad 6 ownerow ;p wiem bo gadalem kiedys ze Stone Reaver a to ich dobry kumpel ;]

nie pamietam co mowil bo to bylo dosyc dawno ale mowil cos chyba o 8 ownerach vana :D

Demiphant 26-04-2006 15:42

Stone Reaver wcale nie jest dobrym przyjacielem Venezueli(team Langan) i jeżeli on ci mówi ile kto ma ownerów to wierz mu dalej;] Kapcom ani razu nie był 23h online,a wiem to lepiej niż ty Szkodi i reszta lepiej;p Jeżeli mówisz o Shared to było tyle samo ownerów co na Szkodim albo nawet i mniej;] I Van niema ani 6 ani 8 ownerów;p Ma ich mniej ale to napewno nie jest 1;]

szkodi 26-04-2006 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jastr
Hmm a z kąd wiesz że ktoś grał przez 12 dni po 23 h

http://www.pskonejott.com/otc,null/otc_display/

dokladnosc co do 15 minut. co do tego skad wiem to czesto sprawdzalem jak chlopaki sie tam przeniesli ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demiphant
Kapcom ani razu nie był 23h online,a wiem to lepiej niż ty Szkodi i reszta lepiej;p

oj przepraszam - bywal po 20h ;) mala pomylka :P nie ma jak tydzien po 20h na tibii i 4h snu - z punktu widzenia medycyny niemozliwe no chyba ze jak mowilem ktos jechal na piochu.

Cytuj:

Jeżeli mówisz o Shared to było tyle samo ownerów co na Szkodim albo nawet i mniej;]

pwned! meh. na najcie gralem do 72 lvla. pozniej postac zostala sprzedana i odkupiona jak spadla o 12 lvli. przez rok na niej nikt nie gral. wrocilem a aktualnie gra na nim kumpel.

na rahillim gram sam wiec nie rzucam pierdol jezeli nie wiesz co i jak demi. bo jezeli idziemy ostro to sorki ale to do Ciebie passy mialo kilka osob w tym typ ode mnie z rl ;) a kapcom wiem ze mial na pewno 2 ownerow - o tych wiem. tak samo reszta vnzeli.

szkodi 26-04-2006 18:12

double... prosze o kasacje ;]

thewojtek 26-04-2006 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu
Vnzla sharuje i to ostro , kapcom , van hellsinghs itp :) sam Van ma ponad 6 ownerow ;p wiem bo gadalem kiedys ze Stone Reaver a to ich dobry kumpel ;]

nie pamietam co mowil bo to bylo dosyc dawno ale mowil cos chyba o 8 ownerach vana :D

8 ownerow? WOW! kurwa skad ty masz takie wiadomosci? ja slyszalem o 1337 ownerach.....
a tak na serio to ma 2 chyba, na 100% nie jest to jedna osoba co widac po poziomie angielskiego ale napewno nie wiecej niz 3-,-, tak naprawde sharuje//sharowalo na galanie 90% hlv...... kazdy gra jak chce, mi nie sprawia przyjemnosci sharowanie i dlatego mam TYLKO 53 lv.....

pawlon 26-04-2006 18:55

ahh tutaj sie musze zgodzic ze szkodim ;(

venezuela sharowla i to ostro, z tego co wiem tylko vidente gral tam sam, co zreszta nie znaczy ze nie chetowal ;)

z tego co ja wiem i to na 100% to van mial za 3 ownerow, soul hunter tez przynajmniej 3, kapcom na 100% 2 lub wiecej, lord angel to w porywach do 4 osob. tyle o ile sie orientuje, ale czy tego nei bylo wiecej, to sie nigdy nie dowiemy ;)

co do tego ze 90% high lev sharuje to sie nie zgodze, sharuja tylko ci co sami nie umieja nic osiagnac :P

thewojtek 26-04-2006 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon
ahh tutaj sie musze zgodzic ze szkodim ;(

venezuela sharowla i to ostro, z tego co wiem tylko vidente gral tam sam, co zreszta nie znaczy ze nie chetowal ;)

z tego co ja wiem i to na 100% to van mial za 3 ownerow, soul hunter tez przynajmniej 3, kapcom na 100% 2 lub wiecej, lord angel to w porywach do 4 osob. tyle o ile sie orientuje, ale czy tego nei bylo wiecej, to sie nigdy nie dowiemy ;)

co do tego ze 90% high lev sharuje to sie nie zgodze, sharuja tylko ci co sami nie umieja nic osiagnac :P

Czyli chcesz powiedziec ze kolo 90% hlv z galany nie umie grac? zdziwil bys sie kto sharuje....

Demiphant 26-04-2006 20:27

Szkodi przeczytaj co napisałem,napisałem,że Szkodi jako postać miał kilku ownerów co potwierdziłeś w swoim poście;] Co do kilku osób mających do mnie passy to nie będę mówił,że nie ,ale nikt nie expił mną,ani nie trenił.Mieli te passy w razie jakby mi komp padł albo net(padał mi przy każdym większym wietrze,taka radiówka;p) to dzwoniłem i ktoś się logował i tyle z dawania passów do mnie.I jak chcesz mówić o sharowaniu to powiedz,że Febb miał passy do Keekza i na odwrót;] Czy tak nie można bo to twoja gildia i już nie wypada o niej źle słowa powiedzieć? I proszę nie mów,że tak nie było.Kumpel napisał do Febba za co go huntuje,a ten nawet nie wiedział o co chodzi i przepraszał go i właśnie tego dnia się dowiedziałem o tej zamianie od kolegi z Pats;p I dodaj Veccie z 4 ownerami jeszcze nie tak dawno.I to,ze Lord Anarchist kupił postać od kolegi z rl albo się zamienili z dopłatą.Wg mnie mało kto jest święty w tej grze i może powiedzieć,że nie łamie regulaminu tibi i tyle.

pawlon 26-04-2006 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
Czyli chcesz powiedziec ze kolo 90% hlv z galany nie umie grac? zdziwil bys sie kto sharuje....

powiedzialem ze nie umieja nic osiagnac, a nie ze nie umieja grac, 20 lev tez umie grac.
ale jak chcesz... dawaj, zaskocz mnie i wymieniaj :D

jastr 26-04-2006 21:37

Venezuela sharuje niemcy sharują polacy sharują to nie zależy od narodowości, gildii, koloru skóry :) jak już pisałem wcześniej dla mnie to wszystko rybka patrze tylko na siebie nie na innych sharują ich sprawa.

thewojtek 26-04-2006 22:36

Cytuj:

powiedzialem ze nie umieja nic osiagnac, a nie ze nie umieja grac, 20 lev tez umie grac.
ale jak chcesz... dawaj, zaskocz mnie i wymieniaj :D

jak mi podasz swoj main char nick -,-

pawlon 27-04-2006 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
jak mi podasz swoj main char nick -,-

a co to ma do rzeczy? bez levela czy cos to juz nie mozesz wymienic? podobno jestes wszystkowiedzacy :D

Rybzor 27-04-2006 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jastr
Venezuela sharuje niemcy sharują polacy sharują to nie zależy od narodowości, gildii, koloru skóry :) jak już pisałem wcześniej dla mnie to wszystko rybka patrze tylko na siebie nie na innych sharują ich sprawa.

TYy mnie w sharowanie nie mieszaj!!

/ironia ofkors:P

thewojtek 27-04-2006 08:44

Cytuj:

a co to ma do rzeczy? bez levela czy cos to juz nie mozesz wymienic? podobno jestes wszystkowiedzacy :D

Nie wszystko wiedzacy ale o galanie wiem sporo, wiem kto sharuje i jak juz pisalem zdziwil bys sie, w sumie i tak bym ci nie powiedzial ;PP bo to ich sprawa i nie potrzeba rozglosu......
skonczmy juz o sharowaniu gadac, sharują ich wybór.....

szkodi 27-04-2006 08:45

Cytuj:

Szkodi przeczytaj co napisałem,napisałem,że Szkodi jako postać miał kilku ownerów co potwierdziłeś w swoim poście;] Co do kilku osób mających do mnie passy to nie będę mówił,że nie ,ale nikt nie expił mną,ani nie trenił.Mieli te passy w razie jakby mi komp padł albo net(padał mi przy każdym większym wietrze,taka radiówka;p) to dzwoniłem i ktoś się logował i tyle z dawania passów do mnie.I jak chcesz mówić o sharowaniu to powiedz,że Febb miał passy do Keekza i na odwrót;] Czy tak nie można bo to twoja gildia i już nie wypada o niej źle słowa powiedzieć? I proszę nie mów,że tak nie było.Kumpel napisał do Febba za co go huntuje,a ten nawet nie wiedział o co chodzi i przepraszał go i właśnie tego dnia się dowiedziałem o tej zamianie od kolegi z Pats;p I dodaj Veccie z 4 ownerami jeszcze nie tak dawno.I to,ze Lord Anarchist kupił postać od kolegi z rl albo się zamienili z dopłatą.Wg mnie mało kto jest święty w tej grze i może powiedzieć,że nie łamie regulaminu tibi i tyle.

uehuehue ;) prawda ;] co do sharingu to veccia jest ten sam od roku (Johan). Ale ze wszyscy sharuja to nie mow bo w Maffs znalazloby sie kilka jak nie nascie osob bez sharingu jak Oen, Konda, Keekz, Xisso, Chaos, Imp, Wanos, Toxo, Grudg, Lady Jah czy Evenie ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:30.