![]() |
i znow sie zaczyna....jechanie po Szkodim:confused:
ej Szkodi wyjasnisz moze nam za co padli ci z Mediny? Icarus , neadz i zemus bo o ile dobrze czytalem to nadal nie wiadomo czemu :/ |
Dzis Wielki Dzien
No panowie , panie , , dzis test gimnazlalny , trzymajmy kciuki (rowniez za mnie) ^^ Powodzenia wszystkim:]
|
Trzymamy kciuki:D (a ja nie ide do szkoły bo testy:D ) hmmm a Zarize dostał kase?? bo ja niejestem na bieżąco:p
|
Cytuj:
sam znasz prawde a to co tu napiszesz to juz tylko to co chcesz zeby ludzie mysleli. jesli juz mowimy o protekcji, ze 3x w dp zaczepil mnie gostek, i mi mowil ze ma protekcje u ciebie(mial tak napisane w opisie gildii), nicka nie pamietam, ale twierdzil ze ci placi za protekcje 2 bp hmm na miesiac, i ze mi tez moze zalatwic, muahahah :D aha, to bylo jeszcze wtedy jak grales na szkodim ;) zanim go komus dales/sprzedales czy co to tam bylo. Pawio@ zarize kasy nie dostal i raczej nie ma szans zeby ja kiedykolwiek jeszcze zoabczyl. |
Cytuj:
Z całą pewnością gdyby char kapcoma był 12 dni online non stop napewno przyciągnęło by to uwagę gmów (już po kilku dniach) a twoje oskarżenia są bezpodstawne masz tylko pomówienia nawet poszlak nie masz no chyba że masz dowody ale nie chcesz się nimi ze mną podzielić :P (co nie zmienia faktu że kapcom zapewne sharuje tak jak spora część graczy w tibie) Zauważ na zwrot zapewne czyli może. To są moje i tylko moje własne przypuszczenia niepoparte dowodami więc nie oskarżam nikogo tylko tak sobie gdybam :P |
Vnzla sharuje i to ostro , kapcom , van hellsinghs itp :) sam Van ma ponad 6 ownerow ;p wiem bo gadalem kiedys ze Stone Reaver a to ich dobry kumpel ;]
nie pamietam co mowil bo to bylo dosyc dawno ale mowil cos chyba o 8 ownerach vana :D |
Stone Reaver wcale nie jest dobrym przyjacielem Venezueli(team Langan) i jeżeli on ci mówi ile kto ma ownerów to wierz mu dalej;] Kapcom ani razu nie był 23h online,a wiem to lepiej niż ty Szkodi i reszta lepiej;p Jeżeli mówisz o Shared to było tyle samo ownerów co na Szkodim albo nawet i mniej;] I Van niema ani 6 ani 8 ownerów;p Ma ich mniej ale to napewno nie jest 1;]
|
Cytuj:
dokladnosc co do 15 minut. co do tego skad wiem to czesto sprawdzalem jak chlopaki sie tam przeniesli ;) Cytuj:
Cytuj:
na rahillim gram sam wiec nie rzucam pierdol jezeli nie wiesz co i jak demi. bo jezeli idziemy ostro to sorki ale to do Ciebie passy mialo kilka osob w tym typ ode mnie z rl ;) a kapcom wiem ze mial na pewno 2 ownerow - o tych wiem. tak samo reszta vnzeli. |
double... prosze o kasacje ;]
|
Cytuj:
a tak na serio to ma 2 chyba, na 100% nie jest to jedna osoba co widac po poziomie angielskiego ale napewno nie wiecej niz 3-,-, tak naprawde sharuje//sharowalo na galanie 90% hlv...... kazdy gra jak chce, mi nie sprawia przyjemnosci sharowanie i dlatego mam TYLKO 53 lv..... |
ahh tutaj sie musze zgodzic ze szkodim ;(
venezuela sharowla i to ostro, z tego co wiem tylko vidente gral tam sam, co zreszta nie znaczy ze nie chetowal ;) z tego co ja wiem i to na 100% to van mial za 3 ownerow, soul hunter tez przynajmniej 3, kapcom na 100% 2 lub wiecej, lord angel to w porywach do 4 osob. tyle o ile sie orientuje, ale czy tego nei bylo wiecej, to sie nigdy nie dowiemy ;) co do tego ze 90% high lev sharuje to sie nie zgodze, sharuja tylko ci co sami nie umieja nic osiagnac :P |
Cytuj:
|
Szkodi przeczytaj co napisałem,napisałem,że Szkodi jako postać miał kilku ownerów co potwierdziłeś w swoim poście;] Co do kilku osób mających do mnie passy to nie będę mówił,że nie ,ale nikt nie expił mną,ani nie trenił.Mieli te passy w razie jakby mi komp padł albo net(padał mi przy każdym większym wietrze,taka radiówka;p) to dzwoniłem i ktoś się logował i tyle z dawania passów do mnie.I jak chcesz mówić o sharowaniu to powiedz,że Febb miał passy do Keekza i na odwrót;] Czy tak nie można bo to twoja gildia i już nie wypada o niej źle słowa powiedzieć? I proszę nie mów,że tak nie było.Kumpel napisał do Febba za co go huntuje,a ten nawet nie wiedział o co chodzi i przepraszał go i właśnie tego dnia się dowiedziałem o tej zamianie od kolegi z Pats;p I dodaj Veccie z 4 ownerami jeszcze nie tak dawno.I to,ze Lord Anarchist kupił postać od kolegi z rl albo się zamienili z dopłatą.Wg mnie mało kto jest święty w tej grze i może powiedzieć,że nie łamie regulaminu tibi i tyle.
|
Cytuj:
ale jak chcesz... dawaj, zaskocz mnie i wymieniaj :D |
Venezuela sharuje niemcy sharują polacy sharują to nie zależy od narodowości, gildii, koloru skóry :) jak już pisałem wcześniej dla mnie to wszystko rybka patrze tylko na siebie nie na innych sharują ich sprawa.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
/ironia ofkors:P |
Cytuj:
skonczmy juz o sharowaniu gadac, sharują ich wybór..... |
Cytuj:
uehuehue ;) prawda ;] co do sharingu to veccia jest ten sam od roku (Johan). Ale ze wszyscy sharuja to nie mow bo w Maffs znalazloby sie kilka jak nie nascie osob bez sharingu jak Oen, Konda, Keekz, Xisso, Chaos, Imp, Wanos, Toxo, Grudg, Lady Jah czy Evenie ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:30. |