![]() |
czy dalbym rade knightem na 60 lvl ze skilami 82/82 solo z Dragon Lordem (ile uhow by zeszlo??) (nie pamietm jak bron sie nazywa ale ma 44 atk i mozna uzywac od 60 lvl) ??
|
Cytuj:
|
Czy pokonam Royal Paladynem na poziomie 35 z 65 dystansem (-.-') Giant Spidera?
|
Czy 18 pallkiem z 55 skillem (lol xD) Wyverne Jeśli tak to co zabrać oprócz Dwarven Ringa i Manasek ? :P
@edit @up Raczej Tak, ale z uhami badz vitą |
Pokonam Wyverna na 35 lev Druidem ? Oczywiście solo :p Co zejdzie i ile tego zejdzie ?
|
h
ja ubilem guarda na 50 skilach xD p set crimson sword i dwarvshield zabral mi polowe hp lol
|
Jestem sorcem i chciał bym się spytać na jakiego potwora najbardziej mi się opłaca chodzić, mam lvl 16 8o, mlvl 13 8o, shielding 18 8o(nie trenwalem na rooku a teraz jest ciężko)Mam noble armor dark helmet guard shield plate legs WoDragonbreath
|
No to tak, 81EK eq; golden armor, knight legi, demon helmet, gs<albo bs i demon shield>, bohy.
Czy moge blokować dema 102 pallowi(93dista) i 98 sorcowi (71 mlv)?? ile uh zejdzie na jednego??:D |
No to tak, 81EK eq; golden armor, knight legi, demon helmet, gs<albo bs i demon shield>, bohy.
Czy moge blokować demy 102 pallowi(89dista) i 98 sorcowi (66 mlv)?? ile uh zejdzie na jednego??:D |
Cytuj:
Czy ubije na 28 lvlu z summonomi GS? Mam 28 mlvl Eq w przypadku sorca chyba zbędne do wymieniania chodzi mi o pojedyncze respy(Uh,Manasy) Do dyspozycji.Prosiłbym o opcje bez waste |
Cytuj:
|
Dam rade solo Demon
65rp G legi, Demonka, B robe, RH, Steel Bootsy na utamce? Skill 82/64 Chodz mi o stanie przy nim xD |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Nowy Potwór
Wlasnie zauważyłem nowego potwora: Dragon Hatchling:D:D
|
@up
Ja ty to jestes szybki!! O tym byla zapowiedz z 2 tygodnie temu. |
Cytuj:
PS; sorry ale forum nie wyświetliło mi nowych postów |
Cytuj:
wow ... odkryles ameryke ... uleje go aby rozdzka i exurami nawet 20 sorkiem :D nie mam nizszego wiec nie napisze czy wyleje go np. 15 xD |
A czy bym pokonał banshee na 46lvl'u sorcem ?? solo
|
Mam knighta 35 lvl skille: 64/64 mlvl:4 good eq Dsm, c legs, demonka, bs, rh, boh czy solne draga? Jeżeli tak to jakie waste i czy to bedzie oplacalne??
|
To teraz ja.Czy pokonam Draga lub Beho z lvl22 kilkoma health potionami skillami 43/39 i Knight arm dark helmet serpent(+ dwarven shield)/two handet sword i plate legami ???
A jesli nie to gdzie moge skillowac bo slime zadaje mi za duze dmg a minosy za szybko zabijam??? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:30. |