Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Raul de Azura 24-05-2006 16:26

Tegax osle Ty :) na miejscu shanoza zrobil bym to samo :D ale nie zdazylem :P jak masz do niego jakis problem to zrob z nim duela a nie pyskujesz na forum i wyzywasz od pajacow :) to moze nie byl kick tylko bot Ci sie zaciol ;o. PAJAC :)

Jestem pewien ze Urbexx uzwa bota bo uciekalem po skosie pomiedzy gosicami ktorzy biegli ale i tak sd wylapalem, wiec przestancie pierdzielic bzdury

Franco 24-05-2006 17:40

ehm...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
hauehauhe ty noobie bez szkoly, na miejscu twojej matki bym sie rzucil pod pociag

Ty a Ty dlaczego ludzi od nieukow wyzywasz?
Sam jestes nie lepszy-lepiej poinformowani ludzie wiedza ze podlaziles do studiow az 2 razy i za kazdym razem leciales z tych ze studiow przez "gre"-wiec nie wiem kto jst tu wiekszym noobem Ty czy On-zreszta wali mnie to mam nadzieje tylko ze otworzszy mi drzwi na rl i wypijesz piwko zemna i z Hegiem na rlu-no chyba ze jestes chicken:)

Tak pozatym co do botow w Wanted-kazdy ich tam prawie uzywa kazdy wie ze draz expi botem na hydrach-urbexx moze nie uzywa bo i po co jak siedzi 20h na dobe;)

Co do reszty wali mnie to

p.s w polsce sloneczko co mnie cieszy a juz myslalalem ze na urlopie bedzie mi padal deszcz-pozdro do zobaczenia za miecha jak wroce do Anglii i bede mial kompa swojego:)

Pozdro

Saxe 24-05-2006 18:13

@Radzikk - kto siedzial w PZcie? Bo ja jakos nie przypominam sobie sytuacji zebysmy w PZ musieli siedziec.
@Nosso, Raul, Shanoz - pff nooby Tegaxowi Tibie wyperdolilo w kosmos a wy sie smiejecie. Niejeden z was by chcial miec takie PVP jak on lamusy, co zreszta widac bylo jak nie raz za nim biegliscie w wuchte a ubic nie potrafiliscie. Takze ne perdolcie na nastepny raz glupot.

Edit: I wcale nie uwielbiam jesc bananow kruwa

Nosso Mc'Furry 24-05-2006 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxe
@Radzikk - kto siedzial w PZcie? Bo ja jakos nie przypominam sobie sytuacji zebysmy w PZ musieli siedziec.
@Nosso, Raul, Shanoz - pff nooby Tegaxowi Tibie wyperdolilo w kosmos a wy sie smiejecie. Niejeden z was by chcial miec takie PVP jak on lamusy, co zreszta widac bylo jak nie raz za nim biegliscie w wuchte a ubic nie potrafiliscie. Takze ne perdolcie na nastepny raz glupot.

Edit: I wcale nie uwielbiam jesc bananow kruwa

LOL TAKIE PVP JAK ON?! ROTFLLAMO AHHAHAHAHAHAHAH

Tak modle sie zeby miec takie pvp jak on.

Btw ale przeciez jak on bota ma wylaczonego to nie ma w ogole pvp wiec o czym my rozmawiamy? :(

A tibie mu wylaczylo przez bota i bez usprawiedliwien prosze bo to zalosne jak ludzie z Wanted mowia ze nie uzywaja Bota.
ZAAAAAAAAAAAAAL

Saxe 24-05-2006 19:14

Ta. Ludzie z Wanted uzywaja botow. Moze niektorzy ale nie wszystcy. Ja osobiscie nie uzywam bota bo jest chuuuowy, co chwile Tibie wylacza i jeszcze inne gowna robi, albo laguje jak vitke rzuca. Zreszta starczy spojrzec na moja ded liste... Apropos pvp Tegaxa to nawet z nim na OTsie nie grales to co TY mozesz wiedziec, co? A Jak Xajaki mu wjechal na tomb to wpierw dostal wuchte gfb na klate a jak pozniej przybiegla reszta bydla to Tegax wam zjeee...uciekl jak dzieciaczkom, mimo ze z 7-8 osob z NG go gonilo to stracil PZ i elegancko wybyl. A na Otsie sorc vs sorc by cie poskladal jak paczke dropsow (zreszta nie tylko on)

Qual 24-05-2006 19:19

@Wanted
Kazdy wie, ze zdecydowana wiekszosc z was uzywa bota wiec przestancie z tymi glupimi wymowkami. Za duzo u was ludzi, ktorzy sie chwala co maja.

Nosso Mc'Furry 24-05-2006 19:27

Cytuj:

Ta. Ludzie z Wanted uzywaja botow. Moze niektorzy ale nie wszystcy. Ja osobiscie nie uzywam bota bo jest chuuuowy, co chwile Tibie wylacza i jeszcze inne gowna robi, albo laguje jak vitke rzuca. Zreszta starczy spojrzec na moja ded liste... Apropos pvp Tegaxa to nawet z nim na OTsie nie grales to co TY mozesz wiedziec, co? A Jak Xajaki mu wjechal na tomb to wpierw dostal wuchte gfb na klate a jak pozniej przybiegla reszta bydla to Tegax wam zjeee...uciekl jak dzieciaczkom, mimo ze z 7-8 osob z NG go gonilo to stracil PZ i elegancko wybyl. A na Otsie sorc vs sorc by cie poskladal jak paczke dropsow (zreszta nie tylko on)

UWAGA TERAZ !
Wpadka Panie Saxe, wlasnie zdradziles kolege. W taki oto sposob padl wielki legendarny Tegax. Bot wylaczyl mu Tibie. A to pech :(

Saxe moze i bym dostal Sorc vs Sorc na Otsie, czemu? Bo od poczatku Azury gram pallem i pallem tylko potrafie grac. Mysle ze Pall VS Sorc bylo by o wiele inaczej, wtedy Tegax uciekl bo nie wiem czy wiesz panie wszystkowiedzacy ze sorc ma utai gran hur i moze odsadzic o spory dystans 100 ek.
Pomysl nastepnym razem zanim cos palniesz.

Ivul 24-05-2006 19:28

Cytuj:

Ja osobiscie nie uzywam bota bo jest chuuuowy, co chwile Tibie wylacza i jeszcze inne gowna robi, albo laguje jak vitke rzuca.

czyli wychodzi na to ze tegaxowi bot wywalil tibie i mu sie padlo, a ty skad wiesz ze laguje i jest "chuuuowy" ? kazdy wie ze bot zaraz po updacie nigdy nie bedzie dzialal jak po miesiacu czy po dwoch.

pwned

Saxe 24-05-2006 19:39

Bo pamietam jak wlaczalem to gowno i mi lagowal przy vitce wiec od razu wylaczylem. Po 2 wiadomo zdarzaja sie kicki od bota a zdarzaja sie restarty neostrady przynajmniej raz dziennie. Ja tez gram pallem od poczatku Azury i stwierdzam ze sorc robi wieksza wymiotke szczegolnie ze pallem mam 68 lvl od 2 lat a jednego tygodnia sie nudzilem to wzialem 36 sorcka w tydzien zrobilem. Co do otsa to moze od razu knight vs knight? Predzej ots by padl niz byscie sie zabili. A co do tomba to moze i ma sorcek speeda ale to nie znaczy ze zam wylazi z trapow w ciasnych korytarzach. Ivul, zapomniales dodac ze kazdy kto uzywa bota wie o tym... Nie uzywam wiec nie wiem, a testowac kazdy kiedys testowal.

Mr Tegax 24-05-2006 19:46

Przepraszam Cie Nosso ale ja traciłem PZ bawiac sie z wami po ank przez około 10 minut ^^ dopiero gdy wbiła Sandra i Onlly zacząłem tracic PZ na powaznie :D

Nie bot wyłączył mi Tibie tylko modem :D cya!

Nosso Mc'Furry 24-05-2006 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr Tegax
Przepraszam Cie Nosso ale ja traciłem PZ bawiac sie z wami po ank przez około 10 minut ^^ dopiero gdy wbiła Sandra i Onlly zacząłem tracic PZ na powaznie :D

Nie bot wyłączył mi Tibie tylko modem :D cya!

O tak oczywiscie !
Jak sie zalogowala Sandra i Onlly powiadasz? Uciekales az sie kurzylo odsadziles Xajakiego i reszte na dobry dystans straciles pz i dales loga :D

Mr Tegax 24-05-2006 19:52

I po drodze puścilem kupe na klate Corsa w postaci 3x SD ta ?:D

Saxe 24-05-2006 20:04

Btw nosku moglbys mi powiedziec co sie ogolnie dzieje? All sweduchy sie wyplacaja a wy przejeliscie nazwe ich gildii. Czyzby sie na was wypieli?

ray maselko 24-05-2006 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr Tegax
I po drodze puścilem kupe na klate Corsa w postaci 3x SD ta ?:D

Hehe ale ty jestes zabawny! :D a te 3 sd pewnie w bota wystrzeliles hehhe szkoda ze ci sie nie zacial!!!!

Franek ^^ 24-05-2006 20:16

hm..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ise~
Nosso, skąd u Ciebie taka znajomość botów, czyżbyś sam ich używał ? A co do waszego gadania, to nowej TibiAuto jeszcze nie ma, codziennie sprawdzam. (^(^^)^)

Szkoda, że Gammbler znów padł ... Jego deathlist jeszcze nie tak dawno był pusty, a zarazem taki ładny. : (

Pozdrawiam ..

A co Ty sie tak martwisz o liste dedow gammblera ? ;o hm? chcesz sie podlizac?:baby: :baby:

Sathan 24-05-2006 21:33

To taki smiech na sali :D

ray maselko 24-05-2006 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franek ^^
A co Ty sie tak martwisz o liste dedow gammblera ? ;o hm? chcesz sie podlizac?:baby: :baby:

heheheh dobre :P oni sa zalosni :baby: id:baby:

shodek 24-05-2006 23:39

Cytuj:

od nas padli Tegax i Gammbler. smutny dzien dla Wanted :(

Gammbler ze swoimi ownerami odrobi wszystko raz dwa >.>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
A GDZIE TAM!

Boty tylko :
Uhają
Zmieniaja stone skiny
Wala automatycznie sdki w wybrany cel
Odliczaja ile sekund zostalo do konca utamo vita, utani hur etc.

Trapowanie i odliczanie to najlatwiejsza rzecz w tym wszystkim wiec Draz nie rob z siebie kretyna mowiac ze bot nie trapuje i nie odlicza ok?

@Tegax
Tu mamy przyklad calkowitego osmieszenia!
tegax mial kicka i padl ! NIE MOZE BYC!!!!
Czlowieku myslisz ze jest ktos na tym forum glupi jak ty zeby uwierzyc w takie bajki?
Jak tak myslisz to sie przeliczyles.

Widze ze tak sie na tych botach znasz ze cholera jasna niewiem skad oO

Nosso Mc'Furry 24-05-2006 23:48

Cytuj:

Btw nosku moglbys mi powiedziec co sie ogolnie dzieje? All sweduchy sie wyplacaja a wy przejeliscie nazwe ich gildii. Czyzby sie na was wypieli?

Wypieli sie, ale powiedz mi, widziales na jakiejs pbitwie szweda? Ja nie.
Wiec co to za strata, ze mamy kilku memberów mniej? I tak mozemy nadal cos dzialac.

Pozdrawiam

Twoj Nocny Koszmar 24-05-2006 23:51

Cytuj:

od nas padli Tegax i Gammbler. smutny dzien dla Wanted :(

Draz z tego co wiem to gamm~~ to mieso armatnie a Tegax to kolejnt lizodupiec...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:03.