![]() |
Nie nazwalbym tego war, bynajmniej jak narazie :D
|
Yea War.
"Evo'Hawk: I dissband our guild :(" |
Suv the dark magican
Guild membership: Disciple of the Next Generation Mniaam:o |
Cytuj:
Bywa i tak.:o |
co w tym dziwnego :?
|
Cytuj:
Masz racje, nic |
wybral co uwazal za sluszne i najlepsze w danej sytuacji ;o
|
W mojej opinii, najbardziej rozsądny wybór w tej sytuacji jaka panuje na Obsidii :)
|
Cytuj:
|
i dobrze
poza tym co was to obchodzi, wg waszych teorii spiskowych w ng niedlugo dojdzie do rozlamu bedzie wielka wojna szwedzi sie wybija a polacy przejma wladze |
;>
nie zdziwiłbym się jak by tak było :D
|
Obsidia: nie ma sie co dziwic Suvovi i Pephemu !! sa sorcami i nie maja wyjscia jak byc w Ng i siedziec cichutko bo inaczej maj kicka z serva i tyle !! to jest przykre i zalosne ale niestety taka jest prawda i nie jeden z was na ich sytuacji zrobilby tak samo jak ja zreszta tez !!
na temat wojny sie nie wypowiadam :P obsidia to najnudniejszy server z najgorszymi ludzmi jakich spotkalem czytaj lamerskie typki ... zero jakichkolwiek umiejetnosci zgrania itd :/ tzn mowie o 90 % . ale ostatnio mi osladza fakt zycie ze Moj wielki przyjaciel zestarego ng wrocil i gra na obsidii :) |
Cytuj:
Wierz mi , jak by miał odrobinę honoru to mimo ,że zapłacił to by nie doszedł do ng ale wiedziałem ,że do tego dojdzie. |
Kiroy, ale i oni i Ty i ja wiemy ze jak anni zrobie to gram knightem :] a wogole w zime zmywamy sie daleko oo ho ho
|
Cytuj:
Nie mowie ze zginiesz na 100% ale na miejscu Mannowa skorzystalbym z takiej okazji :D |
A co Suv~ niemoze zainwestowac w aola?
|
Cytuj:
|
Czub by tak zrobil - on mzoe wszystko..
|
Chodzilo mi oto ze jak juz zrobi anni~ i wezmie nagrode zeby zalozyl aola,
btw. Awo~ ile masz lat? |
Szabernaście i pół ;s
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:38. |