poisoner |
02-08-2006 23:35 |
Cytuj:
No i po co ja się tyle męczyłem z tym skillowaniem 71/70 na 24 lvlu ^^ jak i tak byle sorc/druid z 15 mlvlem i bp sd do mnie podleci i mnie zacznie nawalac z sd i po mnie bo nawet sie nie zdaze uhac.
|
Bosheeee...... skillowanie godzinami i gapienie sie w te dwarfy odebralo ci jak widac resztki rozumu. :/
Przeciez ten sorc o ktorym wspomniales bedzie cie bil 2 razy slabiej z sd niz ty bedziesz sie uhal!!! A poza tym uhem zawsze trafisz bo masz go teraz w hotkeyu! A poza tym masz duzo wiecej capa niz ten sorc, wiec on wystrzeli ten caly swoj bp sd a ty nadal bedziesz zyc i mozesz go nawet zabic bo nie bedzie mial run bo ma mniej capa!!! Poza tym knight uha sie w biegu a sorc strzelajac z sd robi krotki przystanek na jakies kilkaset milisekund!!!
Cytuj:
Wyjatkiem jest ze bede mial zaznaczoną funkcje "Use on yourself" ale wtedy przypadkowo naciskajoc klawisz F1 lub innny moge stracic cenną runę.
|
Fujara jestes jak przez przypadek hotkeye wciskasz tyle ci powiem. A jak ktos przed update byl elite knightem i zamiast uha mial na F1 exori to co? Tez robil missclicki i na swiecie pvp kazdego zabijal przed depo lub robil se skulle? Nie. Tak samo z uhami.
Cytuj:
Tylko ze 15 lvl byle sorca lub druta nie podleci do ciebie z BP sd bo go po prostu nie stac . BP SD to 6k, i watpie w to zeby jakis niski lvl mial marnowac jakiekolwiek sd na pkowanie.
|
Oj zdziwilbys sie, ile mozna kasy od 8 lvla wyciagnac expiac na tombach! I to nawet bez robienia lootbagow....
A poza tym lowlvl pk to najczesciej second chary dobrych graczy i maja oni kase z glownych postaci. (czesto nawet glowna postac to 100+lvl)
Cytuj:
- nowe potwory (to również dla pacc)
|
Hahahaha, no naprawde duzo potworkow dla facc - 1 nowy rot. ROTFL.
Cytuj:
- nowe wyspy i qesty liberty bay która podnieca wszystkich graczy mających pacc'a
|
Bylo juz kilka tematow dotyczych tych nowych teren i wszyscy zgodnie twierdza ze zbyt "podniecajace" to one nie sa. Slaby exp, slaby loot, potwory daja malo expa a mocno bija i loot z nich to 5 gp itd itp....
Cytuj:
- otwieranie ciał (zupełnie zingorowane blokowanie knitcha)
|
Knight wystarczy ze bedzie w party z innymi czlonkami huntu i to on bierze loot a shooterzy sie nawet nie zblizaja.
Cytuj:
- chodzenie po box'ach, beczkach itp (to dla rookstaylerów było bardzo potrzebne, widocznie CipSoft zupełnie nie dostrzega rookstaylerów)
moim zdanie w nastepnym up date powinnie zaakceptować rookstaylerów.
|
Nie, nie powinien zaakceptowac "rookstaylerow". Jesli juz to ROOKSTAYERÓW!!!
POWALA MNIE WASZA IGNORANCJA :/ JUZ SAM NIE WIEM CZY MAM SMIAC SIE CZY PLAKAC JAK PO RAZ SETNY WIDZE KOGOS KTO PISZE ZE JEST KNIGHTEM I SORC NA NIZSZYM LVLU GO POKONA BO MA SD. WY NAPRAWDE JESTESCIE TACY GLUPI CZY TYLKO UDAJECIE?
|