![]() |
Exevo Mort Hur "" Die bitch ;]
Exori vis "" feel it ;] Utani Gran Hur "" run bitch, run faster! Exori "" gleba rumuny! nie wiem po co dajecie hotkeye do ue jak większość z was może tego używać co najwyżej na ots ;d |
gdzies widzialem
utani gran hur "swizdu gwizdu i lece w pizdu |
Cytuj:
|
utamo vita "" c'mon, hit me
^^ |
Exevo gran mas vis """Kto Cie tak urzadzil?
xd |
Exevo mort hur ""KAMEHAMEHAA
Exevo gran mas vis ""Co ty wiesz o zabijaniu... Exori vis ""POLOBROCIIIK!!! |
22:52 Fayter [59]: exura """hokus pokus czary mary,twoja stara to twoj stary
owned? |
Ja mam :
-Exura ""Zycie to freestyle, chwila nieuwagi i asta la vista..."" :D A wdziałem : -Utani Hur ""Czoło w mur"", -Exana Pox ""Cholerna Trucizna..."", -Exevo Gran Max Vis ""WAAZZAA!!!"" -Utevo Lux ""Swiatelko do Nieba :)"" Było jeszcze dużo, ale nie chce mi się pisać :p |
exura ""to bzdura kupcie se uhy
exori ""cie rozpierdoli to sa moje :D |
Mojego kolegi:
exura ""Gów** daje ale się przydaje utevo lux ""Światełko utevo gran lux ""Duże światełko exiva ""<mój nic>" "" Kiedyś cię znajdę, znajdę cię... Moje: exura ""Plasterek exura gran ""Moc Sanitariusza utevo gran lux ""Śmierć potworom exana pox ""Trutka - no problem utamo vita "" i jest kwita! utevo res " " ""Wanna die? utevo res ina " " ""GROOOAAARRR exevo pan "" I have food exura vita "" Szpital w kieszeni adura vita "" Come Come GP adori gran "" Biore naboje |
utamo vita ""12.07.07 Dead by Beholder, od tej pory urzywam
exori ""MIlicja! na ziemie nogi szeroko! |
Utani gran hur- Jedzie dziadek na Nocniku sto piećdziesiąt na liczniku........
utevo lux-chociarz ciemno jak w dupie to torcha nie kupie... exevo gran mas vis- Boom exori vis-200 volt exori mort-mini sd exori flam-very little "ue" |
Cytuj:
po inktanacji "spacja" a potem dwa razy dwie kreseczki i wtedy opis;p exura ""Gówno daje ale się przydaje ^^ |
adura vita ""fri uh plax!
adura vita ""Jestem sobie druid i równy chłop!! utani gran hur ""NOS exevo con ""condon |
Ex ura ""EXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEX
EXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURA EXURA EXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURA EXURAEXURAEXURA EXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURA EXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURA EXURA EXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURA EXURA Xd |
Exevo flam hur "" Uwaga dzieci Fala leci... xD
|
exevo gran mas vis ""Lubisz To Suko
exori ""Lezysz Kurwo ;) |
Exevo gran mas pox ""Speed baka i kox
|
ExUrA GrAn'''ZEPSUł SIĘ KRAN xD
|
Exori "Bo zupa była za słona!
Exevo gran mas vis "Oj sorry miss click! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:39. |