Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wydarzenia z Arcani (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90115)

notop 16-01-2007 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolbus (Post 1202463)
cos Ci tam zuce na farta tylko gdzie wyslac?B)

edron plx ;) najlepiej tak wyslij z 100 crystal coins

Ciacho1920 16-01-2007 23:27

Jaki jest powod, ze Lucifer Incarnated opuscil dpft?
Chyba wiedzial w co sie pakuje >.>

alz'q 16-01-2007 23:39

Czlowiek chce cos zrobic to cie zbesztaja. Bleh co ja sie bede wysilal.

Thomasi 17-01-2007 00:19

haha kolba widze sie zrobiles istny forumowicz^^:D az cie nie poznaje^^
i freeitemzy to do mnie do ab slij:D notop ma za duzo

@up

akurat statystyki w twoim wykonaniu moim zdaniem wygladaja bardzo ladnie:)wiec mozesz uzupelniac na bierzaco^^

@all

wogole ja z wami nie moge czytam forum o 15 pozniej wlaze o 23 i juz 198218781 tych stron:Dwam to sie chyba serio nudzi:D:D

Armonos Oroth 17-01-2007 00:45

LoA free ;-)

Thomasi 17-01-2007 01:14

i tak ma byc:D

Kolbus 17-01-2007 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomasi (Post 1202734)
haha kolba widze sie zrobiles istny forumowicz^^:D az cie nie poznaje^^
i freeitemzy to do mnie do ab slij:D notop ma za duzo

@up

akurat statystyki w twoim wykonaniu moim zdaniem wygladaja bardzo ladnie:)wiec mozesz uzupelniac na bierzaco^^

@all

wogole ja z wami nie moge czytam forum o 15 pozniej wlaze o 23 i juz 198218781 tych stron:Dwam to sie chyba serio nudzi:D:D

Ty juz dosteles wand of inferno wiec siedz cicho:p , a sua powiedzial ze jak wysle mu bp flaskow to mnie nie zabije ;(

Eizix 17-01-2007 15:26

Lucifer wszystko wyraźnie napisał w swoim poście na forum, do wojny przyłączył się tylko dlatego, bo nienawidzi Fosfika, ale jego nienawiści do niego nie stłumi głupią wojną.. wolał odejść z Arcanii na zawsze, i cieszyć się grą/przyjaciółmi na Askarze.

Aurii 17-01-2007 15:28

@up
jaki ma name na Askarze ?

ok juz mam

Amirez 17-01-2007 15:44

Teraz ktoś mógłby się zająć statystykami war na forum tibia.com :P

Ale to już nie moja brocha

alz'q 17-01-2007 15:51

@up a po co to ma ktos robic jak odrazu ktos na niego wjedzie "ten frag sie nie liczy nobie!"

Amirez 17-01-2007 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez alz'q (Post 1203385)
@up a po co to ma ktos robic jak odrazu ktos na niego wjedzie "ten frag sie nie liczy nobie!"

Bo to oficjalne forum gry i one powinny tam być żeby tutaj ludzie nie pisali, co chwila

„Ej, jakie sa statystyki wojny?”

Takie moje zdanie xD

Soul Hunter 17-01-2007 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 1203334)
Lucifer wszystko wyraźnie napisał w swoim poście na forum, do wojny przyłączył się tylko dlatego, bo nienawidzi Fosfika, ale jego nienawiści do niego nie stłumi głupią wojną.. wolał odejść z Arcanii na zawsze, i cieszyć się grą/przyjaciółmi na Askarze.

'Goodbye for a long time , don't say if I never come back but for now I am rlly happy in askara and friends know were to find me.'

Chociaż nie jest to do końca gramatycznie poprawne, to co miał na myśli to nie, że na 'zawsze' ale narazie, ponieważ dobrze mu na askarze - taka mała uwaga

Mówi też, nie o tym, że jego gniew nie zostanie stłumiony, a raczej o tym, że żałowałby w przyszłości walki z ludźmi jak Aeroxis, starając się ich wyrzucić z servera, jako że wiele im zawdzięcza.

pozdr

Aro aka papa 17-01-2007 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soul Hunter (Post 1203819)
'Goodbye for a long time , don't say if I never come back but for now I am rlly happy in askara and friends know were to find me.'

Chociaż nie jest to do końca gramatycznie poprawne, to co miał na myśli to nie, że na 'zawsze' ale narazie, ponieważ dobrze mu na askarze - taka mała uwaga

Mówi też, nie o tym, że jego gniew nie zostanie stłumiony, a raczej o tym, że żałowałby w przyszłości walki z ludźmi jak Aeroxis, starając się ich wyrzucić z servera, jako że wiele im zawdzięcza.

pozdr

no aero zawdziecza chyba najwiecej bo to on w glownej mierze wyprosil zeby nie byl hunted jak lucifer byl na 100 lvlu...

Qangaskan 17-01-2007 20:26

Eizix a ty grasz jeszcze na Arcani albo wogole w tibie po tym jak ci usuneli chara?

Amirez 17-01-2007 22:10

Aro aka papa aka papa ty tez masz lagi czy tylko tylko all przeciwko beach je maja :P

Aro aka papa 18-01-2007 02:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amirez (Post 1204498)
Aro aka papa aka papa ty tez masz lagi czy tylko tylko all przeciwko beach je maja :P

mam ;/i freezy po 30+sec

Soul Hunter 18-01-2007 03:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1205027)
mam ;/i freezy po 30+sec

A siedzisz teraz w Polsce czy na wygnaniu jak ja?

A co do Aeroxisa i jego zasługi dla Lucifera, to muszę się zgodzić.
Szczerze mówiąc, nie widziałem powodów dla jakich nie lubił go, nie mówię o przeszłości i byłem charze... a te wszystkie kłótnie, były w równej mierze, jak nie w większej, z winy fosy. Bez obrazy, ale wtedy jak poszły żarty na to, że na wózku inwalidzkim jest/był Lucifer, to wstyd mi było za fosę... gra grą, ale ludzkie nieszczęście, nie powinno być punktem szydzenia. Dziwne, że tak wykształcony koleś, za jakiego się podaje... do tego się posunął. Ale co tam, prezydent nie musi przepraszać za czerwone małpy, a jest rzekomo wykształcony, to i nie oczekuje już od nikogo niczego...

except for respect.

Aro aka papa 18-01-2007 08:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soul Hunter (Post 1205035)
A siedzisz teraz w Polsce czy na wygnaniu jak ja?

A co do Aeroxisa i jego zasługi dla Lucifera, to muszę się zgodzić.
Szczerze mówiąc, nie widziałem powodów dla jakich nie lubił go, nie mówię o przeszłości i byłem charze... a te wszystkie kłótnie, były w równej mierze, jak nie w większej, z winy fosy. Bez obrazy, ale wtedy jak poszły żarty na to, że na wózku inwalidzkim jest/był Lucifer, to wstyd mi było za fosę... gra grą, ale ludzkie nieszczęście, nie powinno być punktem szydzenia. Dziwne, że tak wykształcony koleś, za jakiego się podaje... do tego się posunął. Ale co tam, prezydent nie musi przepraszać za czerwone małpy, a jest rzekomo wykształcony, to i nie oczekuje już od nikogo niczego...

except for respect.

fosa polewal z typa bo sie okazalo ze zmyslil bajeczke o wozku zeby wzbudzic litosc u ludzi i zeby w ten sposob nie miec hunta...kumasz kolesia?przez pare miechow walil scieme jakie to on ma lipne rl, tylko po to zeby moc grac w gre online 20+h/dobe. Gosc jest zalosny ale jak juz zrobil 150+ to skonczyl lizanie tylkow i zaczol cwaniaczenie.

Soul Hunter 18-01-2007 13:49

Ups, to może jak nie grałem to mi to umknęło... słabo z jego strony, omg mega słabo.

Najpierw udaje anglika, nieudolnie. Potem niepełnosprawnego...

Brak słów.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:38.