![]() |
Cytuj:
|
Kamlag z tego co wiem ma 2 (?) ownerow. Moze ktos sie nudzil.. : P
|
Hmmmm... Kamlag
Spoko ziom miał zajebiste pg jak pewnie zaobserwowaliście [po zakupie prmium wbił 30 lvl-i w niecalego miecha] ale zmienił neta i w 1 dzień padł 3 razy nastepny dzien kolejne 2 dedy i najwidoczniej skończył z tibia... Szkoda mi go przydałby sie w wojnie wiem że miał dobre pvp... Spoko ziomek był a co do dwóch ownerów to rzeczywiście dał pasy jakiemuś br, ale rs-a wbił chyba Kamil ;/ |
Btw. niedawno was tu haxał taki lamerek i ktos mowil ze to niejaki Wiktoryna, dzialał juz ktos cos w tej sprawie ? ;]
|
zzzzZZZZzzzz nudno... czesc szwedow expi a polocki offline
|
Cytuj:
|
:)
CO do Kamlaga padl bo bil mi knighta zabil kolege i bil ludzi za free:P |
przed chwila byla mala zadymka w ab, no coz padlem chociaz nikomu nic nie zrobilem, 2 lvle w plecy, ale dziwi mnie to ze mowicie ze zownujecie szwedow a sami siebie naparzacie... n/c
|
@up
yyy kazdy pk team to my? Przyznam sie robilismy akcje ale w Venore paru z Ugnet padlo i Alosio Aloha:) |
Cytuj:
|
moze ktos chce kupic bp ih po promocyjnej cenie na walke ze szwedami -,-
|
Od dzisiejszego dnia można grać na nowym ots pod tibie 7.92,ots posiada wszystkie postacie z tengu oraz z wannabe kamikaze.Ots jest bardzo stabilny,nie ma kickow itp.Sa zrobione 2 drużyny: passy 1/1-wannabe kamikaze 2/2-tengu.
http://www.speedyshare.com/215151950.html |
Cytuj:
|
Mylisz pojęcia, on nawet nie wie co to znaczy hacking ;d
|
@fajny ots ;-)
|
w sumie jakby zrobić taki ots to by sie można z pół godzinki zabawić xD, ale ten "chakjer" widzę nie daje za wygraną ale każdy jego pomysł jest coraz głupszy:D
|
Cytuj:
NOOO poklepal bym na takim otsie jeszcze mapka w edron jakies quescik i by duuuuuzo ludzi w to graloB) |
Zamiast myśleć o klepaniu się na OTS-ie weźcie się lepiej za klepanie Szwedów na rl tibii.
A przy okazji, czy któryś z was tak szczerze myśli że tą wojnę wygracie? |
i tak się na razie nic nie dzieje więc można na 20 minut wstąpić na otsa, chyba w tibię się gra głównie dla przyjemności
|
tak myślimy.
Kolego "Deemer" na co dzień też jesteś takim pesymistą ? To my gramy i to również my decydujemy jak. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:16. |