Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

zalfik 28-02-2007 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Schnapie (Post 1294136)
Przepraszam mr wanna be cool.
I wiesz co? Tak, uwazam tu WIEKSZOSC za debili, dajacie mi do tego powody.

1) Podoba mi sie to okreslenie... tak bardzo, ze az sobie do podpisu wrzucam ;) Thx :*
Aczkolwiek w angielskim pisze sie "Mr.", ale wybacze Ci ten malutki bledzik XD

2) To po co dyskutujesz z tymi "debilami", lub tez ich wyzywasz? Sprawia Ci to frajde? Oo

Balu_kiler 28-02-2007 21:07

aff

Schnapie może powiesz że te wszystkie Magic Walle postawił Mortech? Jeśli naprawde nic tam nie zrobiłeś złego tylko dałes auto walk to przepraszam ale bardzo w to wątpie. Nie wiedziałem kim jesteś a jak zobaczyłem że jesteś w gildi z Puge to byłem pewien że nie był to przypadek. ;)
Btw. dołączyłem do wojny bo jestem przeciwko Puge który zabija z nudów :D

behi 28-02-2007 21:14

Ej Ultimation wydało na mnie wyrok śmierci i nazwało mnie pośmiewiskiem Polaków co mam robić? HELP

napaleniec 28-02-2007 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1294110)
@Schnapie

Nies stac Cie na konstruktywna krytyke, to nie baw sie w wyzwiska i przeklinanie (bo i to Ci za dobrze nie idzie).
Uwazasz wiekszosc (wszystkich???) tutaj za debili? W takim razie nie dysktuj z nami i zostaw to forum.

Moze przestan rozpaczac nad swoim 47 lvlem i wes sie za gre na innym serwie albo skoncz z tym gownem .A to ze puge wpadł ci na spawna i napisał "pay or die " i straciles swoj k armor za ciezko zarobione pieniadze na guardach to moze idz sie wypłacz mamie

@ Burn masz przejebane od ultimation ;/ czy cały serwer nie moze spokojnie zyc przez nich ehhh wszyscy stoja w dp gdy tylko sidar sie pojawi online ja pierdole haha tylko ze .... on tez stoi w dp ale juz niedlugo bedzie pare akcji xD nie no spoko sidar rozumie cie to twoja pierwsza wojna :D

Orius 28-02-2007 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez napaleniec (Post 1294318)
Moze przestan rozpaczac nad swoim 47 lvlem i wes sie za gre na innym serwie albo skoncz z tym gownem .A to ze puge wpadł ci na spawna i napisał "pay or die " i straciles swoj k armor za ciezko zarobione pieniadze na guardach to moze idz sie wypłacz mamie

@ Burn masz przejebane od ultimation ;/ czy cały serwer nie moze spokojnie zyc przez nich ehhh wszyscy stoja w dp gdy tylko sidar sie pojawi online ja pierdole haha tylko ze .... on tez stoi w dp ale juz niedlugo bedzie pare akcji xD nie no spoko sidar rozumie cie to twoja pierwsza wojna :D

Po 1 nie puge tylko dany
Po 2 nie k armora tylko golden armora!!11

xD Aprope next akcji free frags? :D
Btw oglądałem filmik, tenchoriu~ zal.org.pl Z tym że gadasz że masz bota na 800 hp -.-

Marczio 28-02-2007 21:39

Cytuj:

Nawet jesli to byl noble armor, co z tego? Co tutaj ma lvl do gadania? Czy ty tylko sie patrzysz przez pryzmat lvla na ludzi? No to sory, lookaj ta babcia co idzie ona ma 150 lvl, juz jej nie podskoczysz bo jest h lvlem :) Nie lvle mowia tylko ludzie a ludzi od konstruktywnej krytyki i obiektywnych osadow to jest tutaj 4-5, reszta to ludzie twojego pokroju ktorzy rzucaja rukwami i juhami bo oni sa pro.

Schnapie 28-02-2007 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1294263)
1) Podoba mi sie to okreslenie... tak bardzo, ze az sobie do podpisu wrzucam ;) Thx :*
Aczkolwiek w angielskim pisze sie "Mr.", ale wybacze Ci ten malutki bledzik XD

2) To po co dyskutujesz z tymi "debilami", lub tez ich wyzywasz? Sprawia Ci to frajde? Oo

zalosny jestes : /

zalfik 28-02-2007 22:17

Cytuj:

Nie 47, a 48. Nie Puge, tylko Dany. Nie napisal "pay or die", tylko "pay armor". Nie karm, tylko garm. Nie stracilem arma, tylko pirate bootsy.
Chyba chlopczyku czegos nie rozumiesz. Odrobienie tych 2-3 straconych lvli to pikus. Byli tacy co juz wiele wiele wiele wiecej odrabiali. Niestety nie jestem czlowiekiem, ktory poswieca tej grze wiele czasu. Nie jestem PRO, nie umiem robic PG, a moje PVP stoi na nizszym poziomie niz 89 -letniego karla z rakiem prostaty. Gram tak sobie poprostu, bo podoba mi sie ta gra. Nie mam jednak zamiaru wbijac lvli, zarabiac kasy, po to, zeby jakis glab wpadal i zabijal mnie for fun. Nic by sie nie stalo, gdyby to byl sporadyczny wypadek, ale niestety oni robia to caly czas. I tego nie chcemy. I dlatego licze, ze Ultimation zmieni cos. Dopoki sytuacja polityczna Seleny nie zmieni sie, nie bede gral. A na innym servie nie chce mi sie zaczynac ^_^

@Burniasty
I dobrze Ci tak :P

@Schnapie
Po raz kolejny nie mozesz zrozumiec ironii i nie potrafisz dyskutowac na jako takim poziomie. Dobranoc :*

Schnapie 28-02-2007 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1294422)
@Schnapie
Po raz kolejny nie mozesz zrozumiec ironii i nie potrafisz dyskutowac na jako takim poziomie. Dobranoc :*

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1294263)
2) To po co dyskutujesz z tymi "debilami"

TAK JEST, NIEPOTRAFIE DYSKUTOWAC Z DEBILAMI =/ PRZEPRASZAM

AxenRemo 28-02-2007 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1294333)
Nawet jesli to byl noble armor, co z tego? Co tutaj ma lvl do gadania? Czy ty tylko sie patrzysz przez pryzmat lvla na ludzi? No to sory, lookaj ta babcia co idzie ona ma 150 lvl, juz jej nie podskoczysz bo jest h lvlem :) Nie lvle mowia tylko ludzie a ludzi od konstruktywnej krytyki i obiektywnych osadow to jest tutaj 4-5, reszta to ludzie twojego pokroju ktorzy rzucaja rukwami i juhami bo oni sa pro.

kolejny raz dobrze mówisz ^^

zalfik 28-02-2007 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Schnapie (Post 1294461)
TAK JEST, NIEPOTRAFIE DYSKUTOWAC Z DEBILAMI =/ PRZEPRASZAM

Chyba sie nie zrozumiemy. A szkoda.
Tym samym chcialbym Ci podziekowac za dyskusje i ja zakonczyc. Powrocmy do wydarzen z Seleny ^_^

Scroopy 01-03-2007 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suk Suk (Post 1294144)
@Scroop
Sidar powtarza że zrobimy pare akcji bo zrobimy ale niestety to nie takie proste gdy albo od nas połowy nie ma bo jest szkoła i nie każdy może albo swe nie ma lub nie chcą do nas przyjść ;]

Ethiellant/Voyant.

Wiecej pierdolenia niz robienia...
Ale czas pokaze

napaleniec 01-03-2007 00:15

Bardzo dziwne jest tylko ze zawsze maja problemy ludzie pokroju sidara albo jakies 50 lvle gram juz jakis rok na selenie i nigdy mi nic swe nie zrobili >.> moze wasze zachowanie budzi jakies ALE !? Naprawde nie chcialbym aby ultimation wygrało ta wojne bo byłby niesamowity chaos a tak to wiekszosc ludzi wie gdzie ich miejsce ;P Poza tym o ile mi wiadomo swe sa o wileie bardziej lojalni niz polacy widac jak umiecie sie zgrac ,dogadac itp same kłutnie arvit sidara wyzywa itp (tu go akurat pochwale xD) ale nawet nie potrafiliscie sie zmobilizowac i gdy mieliscie cała ekipe zrobic cos porzadnego gdyby przyszlo cos do czego sprzedalibyscie sie nawzajem .Taka jest moja opinia ;> mozecie teraz mnie jechac auheushuahseuh a i btw to jak ci chcial wziasc g arma to chyba juz lepiej jakby wziol k arma bo i tak nie sprzedałby garma taki shit ;P

Balu_kiler 01-03-2007 02:09

@Napaleniec
Grasz rok na Selenie i Szwedzi ci nic nie robią i nie robili. Może masz trochę szczęścia. Niewiem ale sądze że jakiś krok w strone Szwedów zrobiłeś. Ja na tym servie nie przeszkadzałem nikomu, a już na pewno nie robiłem nic Szwedom, ( miałem tu wcześniej 80 ek więc orientowałem się kto tu włada serverem ) a to, że oni dla zabawy mnie zabijają no to sorry ale coś mimo wszystko trzeba z tym zrobić. Już mówiłem i powtórze, do Szwedów problemu nie miałem, z Healkiem trzymałem dobrze, kiedyś był nawet moim protectem <wow> ale co z tego, że Wrath, Evalor, Healek są w miare normalni, skoro jest kilku którzy psują tu wszystko.

Signed,
Balu ;)

DodoZ 01-03-2007 02:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez napaleniec (Post 1294662)
Bardzo dziwne jest tylko ze zawsze maja problemy ludzie pokroju sidara albo jakies 50 lvle gram juz jakis rok na selenie i nigdy mi nic swe nie zrobili >.> moze wasze zachowanie budzi jakies ALE !? Naprawde nie chcialbym aby ultimation wygrało ta wojne bo byłby niesamowity chaos a tak to wiekszosc ludzi wie gdzie ich miejsce ;P Poza tym o ile mi wiadomo swe sa o wileie bardziej lojalni niz polacy widac jak umiecie sie zgrac ,dogadac itp same kłutnie arvit sidara wyzywa itp (tu go akurat pochwale xD) ale nawet nie potrafiliscie sie zmobilizowac i gdy mieliscie cała ekipe zrobic cos porzadnego gdyby przyszlo cos do czego sprzedalibyscie sie nawzajem .Taka jest moja opinia ;> mozecie teraz mnie jechac auheushuahseuh a i btw to jak ci chcial wziasc g arma to chyba juz lepiej jakby wziol k arma bo i tak nie sprzedałby garma taki shit ;P

Odpowiem na to w twoim stylu: Szwedzi Ci nic nie zrobili, poniewaz nie tykaja 20 lvli :)

zalfik 01-03-2007 08:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez napaleniec (Post 1294662)
Bardzo dziwne jest tylko ze zawsze maja problemy ludzie pokroju sidara albo jakies 50 lvle gram juz jakis rok na selenie i nigdy mi nic swe nie zrobili

A co oni Ci moga zrobic na rooku?????

A tak na serio, skoro jestes taki cwaniaczek, to ujawnij sie. Potrafisz jechac po kims bo to "50 lvl", a sam boisz sie przyznac do swojej postaci?
A feeee

Orius 01-03-2007 08:44

Nie, ze szwedami nie ma problemu gadać ale jak ja widzę jakiegoś gościa z 30 lvl który podchodzi do Nortec-a, Yo nortec, oi nortec, hiho nortec, Tak non-stop a nortec go olewa i potem sie pyta pl? To sie im nie dziwie o0
I czy ma znaczenie jaki kto ma lvl? ^^
Nie outfit zdobi człowieka!! :D

Suk Suk 01-03-2007 14:46

@Scroop
Gratz 39 lvl nie wiedziałem że już tyle grasz na selenie ale żeby nie byćniesłownym nie ujebie cię ani nie będe załatwiać deada , ja zapominam o dawnych urazach... Ale jeżeli znowu coś odwalisz kara cię nie minie :)

Scroopy 01-03-2007 14:52

@ Up

Ile? Troche ponad tydzien gram

btw. 12:36 You advanced from Level 39 to Level 40.

^,-

Sidar 01-03-2007 15:26

Albercik daj mi jego name;o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:38.