![]() |
Cytuj:
Aczkolwiek w angielskim pisze sie "Mr.", ale wybacze Ci ten malutki bledzik XD 2) To po co dyskutujesz z tymi "debilami", lub tez ich wyzywasz? Sprawia Ci to frajde? Oo |
aff
Schnapie może powiesz że te wszystkie Magic Walle postawił Mortech? Jeśli naprawde nic tam nie zrobiłeś złego tylko dałes auto walk to przepraszam ale bardzo w to wątpie. Nie wiedziałem kim jesteś a jak zobaczyłem że jesteś w gildi z Puge to byłem pewien że nie był to przypadek. ;)
Btw. dołączyłem do wojny bo jestem przeciwko Puge który zabija z nudów :D |
Ej Ultimation wydało na mnie wyrok śmierci i nazwało mnie pośmiewiskiem Polaków co mam robić? HELP
|
Cytuj:
@ Burn masz przejebane od ultimation ;/ czy cały serwer nie moze spokojnie zyc przez nich ehhh wszyscy stoja w dp gdy tylko sidar sie pojawi online ja pierdole haha tylko ze .... on tez stoi w dp ale juz niedlugo bedzie pare akcji xD nie no spoko sidar rozumie cie to twoja pierwsza wojna :D |
Cytuj:
Po 2 nie k armora tylko golden armora!!11 xD Aprope next akcji free frags? :D Btw oglądałem filmik, tenchoriu~ zal.org.pl Z tym że gadasz że masz bota na 800 hp -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba chlopczyku czegos nie rozumiesz. Odrobienie tych 2-3 straconych lvli to pikus. Byli tacy co juz wiele wiele wiele wiecej odrabiali. Niestety nie jestem czlowiekiem, ktory poswieca tej grze wiele czasu. Nie jestem PRO, nie umiem robic PG, a moje PVP stoi na nizszym poziomie niz 89 -letniego karla z rakiem prostaty. Gram tak sobie poprostu, bo podoba mi sie ta gra. Nie mam jednak zamiaru wbijac lvli, zarabiac kasy, po to, zeby jakis glab wpadal i zabijal mnie for fun. Nic by sie nie stalo, gdyby to byl sporadyczny wypadek, ale niestety oni robia to caly czas. I tego nie chcemy. I dlatego licze, ze Ultimation zmieni cos. Dopoki sytuacja polityczna Seleny nie zmieni sie, nie bede gral. A na innym servie nie chce mi sie zaczynac ^_^ @Burniasty I dobrze Ci tak :P @Schnapie Po raz kolejny nie mozesz zrozumiec ironii i nie potrafisz dyskutowac na jako takim poziomie. Dobranoc :* |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
kolejny raz dobrze mówisz ^^ |
Cytuj:
Tym samym chcialbym Ci podziekowac za dyskusje i ja zakonczyc. Powrocmy do wydarzen z Seleny ^_^ |
Cytuj:
Ale czas pokaze |
Bardzo dziwne jest tylko ze zawsze maja problemy ludzie pokroju sidara albo jakies 50 lvle gram juz jakis rok na selenie i nigdy mi nic swe nie zrobili >.> moze wasze zachowanie budzi jakies ALE !? Naprawde nie chcialbym aby ultimation wygrało ta wojne bo byłby niesamowity chaos a tak to wiekszosc ludzi wie gdzie ich miejsce ;P Poza tym o ile mi wiadomo swe sa o wileie bardziej lojalni niz polacy widac jak umiecie sie zgrac ,dogadac itp same kłutnie arvit sidara wyzywa itp (tu go akurat pochwale xD) ale nawet nie potrafiliscie sie zmobilizowac i gdy mieliscie cała ekipe zrobic cos porzadnego gdyby przyszlo cos do czego sprzedalibyscie sie nawzajem .Taka jest moja opinia ;> mozecie teraz mnie jechac auheushuahseuh a i btw to jak ci chcial wziasc g arma to chyba juz lepiej jakby wziol k arma bo i tak nie sprzedałby garma taki shit ;P
|
@Napaleniec
Grasz rok na Selenie i Szwedzi ci nic nie robią i nie robili. Może masz trochę szczęścia. Niewiem ale sądze że jakiś krok w strone Szwedów zrobiłeś. Ja na tym servie nie przeszkadzałem nikomu, a już na pewno nie robiłem nic Szwedom, ( miałem tu wcześniej 80 ek więc orientowałem się kto tu włada serverem ) a to, że oni dla zabawy mnie zabijają no to sorry ale coś mimo wszystko trzeba z tym zrobić. Już mówiłem i powtórze, do Szwedów problemu nie miałem, z Healkiem trzymałem dobrze, kiedyś był nawet moim protectem <wow> ale co z tego, że Wrath, Evalor, Healek są w miare normalni, skoro jest kilku którzy psują tu wszystko. Signed, Balu ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak na serio, skoro jestes taki cwaniaczek, to ujawnij sie. Potrafisz jechac po kims bo to "50 lvl", a sam boisz sie przyznac do swojej postaci? A feeee |
Nie, ze szwedami nie ma problemu gadać ale jak ja widzę jakiegoś gościa z 30 lvl który podchodzi do Nortec-a, Yo nortec, oi nortec, hiho nortec, Tak non-stop a nortec go olewa i potem sie pyta pl? To sie im nie dziwie o0
I czy ma znaczenie jaki kto ma lvl? ^^ Nie outfit zdobi człowieka!! :D |
@Scroop
Gratz 39 lvl nie wiedziałem że już tyle grasz na selenie ale żeby nie byćniesłownym nie ujebie cię ani nie będe załatwiać deada , ja zapominam o dawnych urazach... Ale jeżeli znowu coś odwalisz kara cię nie minie :) |
@ Up
Ile? Troche ponad tydzien gram btw. 12:36 You advanced from Level 39 to Level 40. ^,- |
Albercik daj mi jego name;o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:38. |