![]() |
Nie wiem czy wiesz, ale ja tylko napisalem to co sie stalo w ciagu ostatnich kilku godzin. Dla twojej informacji Ruesi to moj rl friend i jakos nikt nie ma nikomu za zle, ze walczymy przeciwko sobie, bo to tylko gra. Jezeli chcesz sie rozpisywac na temat Rl life idz na tibia.com forum >Rl life board (cos takiego chyba).
"A poTwoich postach wnioskuję, że Ty byś np. Shandowowi prędzej oko palcem wydłubał niż mu podał rękę" Zaufaj mi, spotkalem wiele osob z tibii i nigdy nie mialem z nimi problemu, bo to sa normalne osoby. (oprocz jednej) @Suv Trudno, zeby sie nie udalo jak on expi gdy 20 wrogow jest on line i nagle ktorys wpadl na pomysl zeby se po niego pojsc. :D Tym razem nawet tratwy nie zblokowal, wiec wyszlismy bez problemow ;) |
fozivo
Oct 29 2007, 16:08:49 CET Killed at Level 92 by Styrel and by Hedvenkka |
Nom No Pain wybrało najbardziej zajebisty moment jaki mogli.
Wstałem o 23:00, pograłem w CS,a mówie hmm mam 500 boltow ide je zwastuje na frostach. Expie zostało 100 i mi sie mf skonczyly, mówię hmm przeszedłbym sie do pz sprawdzic czy czeogś nie szykują ;p ale mówie aaa zabiję sobię ejszcze z 3 frosty i ide spać. Zabijam drugiego patrze Vany Hod. Ale patrze sam idzie to mówię ide na schody, po co na most. A tu 20 No pain ;p. I w taki szok sie wbiłem że nie wiedzialem co robić xD. |
maciupenki offtop
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=233040 :cup::cup::cup: druid powah? edit# doszly mnie sluchy ze nie wszyscy moga przejzec to :( wiec daje recznie http://img521.imageshack.us/img521/6606/parasitekz2.gif http://img205.imageshack.us/img205/6281/drunkenmc8.gif http://img292.imageshack.us/img292/1...rstorm2pw2.gif http://img413.imageshack.us/img413/6526/curetw2.gif http://img45.imageshack.us/img45/1813/hurricanest2.gif Nowe CZary atakujace druida 50 % polepszona magia runicza Maga za to druida nie !:/ Dragi będą dużo lepsze ( ale nie będą dawać więcej exPA!!) dsm g arm dragonslayer będzie do sprzedania u djinów ! Więcej spawnów z dragami Będzie można zrobic 3 ADDON! <<WKONCU!!>>> Royal speary będą droższe Pogorszą hity Palladyna Oraz ogólnie knightów New Update Teaser Series Starting Next Week. czyli res. -9 lvli.. Nowa wyspa na której będzie padać deszcz Magowie tylko 50 % nic więcej dowód że czary były testowane przez Testera Name: Vini Soldier Sex: female Profession: Druid Level: 112 World: Chimera Residence: Venore Last login: Oct 29 2007, 01:41:06 CET Real name: Vinicius Position: Senior Tutor |
Jesli to prawda to super, pomimo tego ze gram ek, ale mam 60ed i zawsze mi sie nim super gralo ale na innym serwie, niebede tworzył nowego chara, ale ciesze sie ze ci co graja druidami beda lepsi.
Asmit i Rena mari sie napewno najbardziej uciesza, ale ja niewieze w ta wypowiedz testera. |
Jezeli druidom odjebia takie czary to tibia calkiem bedzie przypominac otsa.. Hail tibia 7.6 ;s
|
Rena Marin cieszyć się bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cup::cup::cup::cup::cup::cup:
yeye :p |
o nie.
teraz na pewno mnie Natalka zabiję x( |
o tak!
dedne cie z ruszczki a kiroy ze szczal! |
I tutaj umiejetnosc czytania ze zrozumieniem zanika jak udalo mi sie zaobserwowac. Jakbys dotarl do kilku nastepnych stron a takze na forum Tutorow wiedzial bys, ze te wszystkie Screeny to sa PROPOZYCJE NADESLANE PRZEZ SENIOR TUTORA <czyt. fake>. Tak samo te cale info, jest niesprawdzone i to jest zwykle pierdolenie. Jakbylo z potworami nawet na test serverze ? Z hitami potworow ? Hehe, przypomnijcie sobie. Btw. nie zapomnijcie ze zadnego test servera nie ma jeszcze i wszystkie info ktore jest podawane jest bledne. Dlaczego bledne ? Bo prawdziwego nikt poza Kicksoft'em nie zna.
/Medrca swiata, Taer, Elevereth. |
widzisz kafior to nie jest FAKE i to nie sa PROPOZYCJE tego gracza / graczy
ta osoba jest senior tutorem i jednym z niewielu TESTERow ktorzy maja na celu TESTOWANIe |
Cytuj:
Ok koteczku. CYTAT: TO NIE SA oficjalne informacje. Obrazki te zostaly wykonane (,a czary wymyslone) przez osobe o nicku jak na screenach (Vini Druid) na Tutor Board. Na koncu posta dodaje <wakes up>, o wiadomym znaczeniu ;d. forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1878832 < dostepne tylko dla tutorow :) Wiec zanim podasz jakiekolwiek dane uzyj resztek mozgu i sprawdz je. btw. To cale info ktore podales (z tibia.org.pl przypominam) jest to zbior informacji z proposal boards, moze 10% z tego jest prawda w co watpie. hehe powinna byc cisza wyborcza. |
Inny cytat z tego samego tematu, bardzo celny swoja droga wez doserca sobie, malutki
Ja pier*** nauczcie sie czytac wcale nie powiedziane, ze to co znajduje sie w pierwszym posci i to co zamiescil autor w tym temacie bedzie wprowadzone w zycie. Tak samo jak juz wczesniej napisalem wszystkie czary zostaly zrobione przez graczy jako propozycje nowych czarow, a jak znacie cipsoft zadko kiedy wprowadzaja prosby i propozycje graczy do gry, a wymyslaja wlasne debilne pomysly. Tak samo z dragami, pogorszeniem palow, polepszeniem magi runicznej sorcow, pierwszymi testami i nowa wyspa z "deszczem" to rowniez sa tylko plotki, domysly, propozycje zbzikowanych graczy. Ktos napisal na forum tibi.com "Knit jest za dobry i mnie bije z renki mosi byc zmniejszona jego sila- zdezperowamy druit" Tak mogl wygladac post na tibia.com, a nasz zalozyciel tego tematu przecyztal to i wzial to do serca. Tworzac kolejny debilny temat w stylu "co bedzie w nadchodzacym upie". W rzeczywistosci przyjdzie czas i sie dowiecie. Juz w piatek pierwszy teaser, zawierajacy oficjalne informacje co znajdzie sie w upie. Badzcie cierpliwi btw. Polecam ten temat forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1851491 albo ten tibianews.net/forum/viewtopic.php?p=322370#322370 This topic illustrates my proposal posted at Tibia.com. These are the animated examples of how these spells could work: (I used already existent graphics because I'm not a good sprites drawer) Napisane przez twojego TESTERa z TESTEROWEGO SERVERA dla SENIOR TUTOROW hehe:) Wiec, dziecko drogie ?:) |
Taaaaerrr :*
|
Cytuj:
:D |
co tam na neranie ??:D
|
Cytuj:
I tak btw jak mowa o nerance allegro.pl/item261946872_nerana_najtaniej_na_neranie_10k_3_20 _zl_.html Hehe |
kiedy znowu jakas biba ;D?
|
a ja polazlem na kyre nawiasem mowiac :P nie ma zbawienia na tej obsidii :)
Pozdro serdeczne dla Miśka :) |
hehe Bardzo dobre posuniecie Michal :D:*
|
Waptor 181:o nie da sie na niego jakiegos massloga zrobic?:confused:
|
Shandow kupil obsidie
15:09 Server is going down in 5 minutes. Please log out. |
I domene tibia.com też xD
|
To była tylko kwestia czasu
|
[CHAR]Aranol[/CHAR]
Oct 31 2007, 17:38:10 CET Killed at Level 115 by Ripplah and by Rha'um on sie przypadkiem nie wyplacil ? |
Co wy sie tak wszyscy na tego archina uwzieliscie xD
|
Z tego co ja wiem, to Aranol nie przestrzegał explocka... 500k/tydzień :confused:
|
Trzabyło zabijać [CHAR]Royal Kux[/CHAR]'a ?.
Co z tego, że jest rl of Memy czy innych Bośniaków ? . Znam go dobrze, i naprawdę jedyną rzeczą jaką chłopak chce robić to grać w spokoju... |
finer : nie wierze ci !!! Np zabilo kogos bez reasonu ? to niemozliwe !! to pewnie jakis fake :D np nigdy nie zabija bez reasonu !! i nigdy sie nie zaczyna :D
pozdro Misiek :D:D:D |
Wszyscy jesteście po jednych pieniądzach... Tylko się zamieniacie miejscami...
|
Ten kto wygrywa wojne moze sobie robic Pa to chyba jest proste :D
Kux powinien byc zabity na 100 lvlu :D i tak by dolaczyl do wara |
Myślisz że dlaczego nie chciał mieć żadnej gildii ? Bo chciał być neutral.... I nie zamierzał dołączyć do LTK
|
@finer
hmmm to ciekawe :) napewno go tak dobrze znasz? |
Kux to memy i skoncz pierdolic bo jeszzce sie sam przyznal.
Flame on bitches. |
To się wydaje nawet logiczne.
Gdyby Royal chciał dołączyć zrobił by to już dawno, co to za różnica czy ma 130 lvl czy 140 ?. Zresztą pomału nie ma do czego dołączać. Po co ma dołączać gdy połowa ludzi już się wykupiła ? |
poprostu wczesniej nie padl bo byl duzym zagrozeniem na battle a jak expil sobie to dawal tylko kase.
|
finer : zrozumiales moja aluzje ?? :D
btw jak jestes bez winy to pierwszy rzuc kamien ..... |
Cytuj:
@Finer, Swoja droga jak gralem jeszcze, to jak dobrze pamietam Royal Kux byl sharowanym charem przez 2-3 ludzi w tym Memego i jak mowili, expia aby dojsc. Bylo to dawno temu ale nigdy nie wiadomo.. /Taerek |
@ finer
akurat kux padl z konkretnego powodu i musze tu przyznac racje np. ale reszta zgonow jest raczej nieusprawiedliwiona ;d ale darota ma racje ;) |
Kafior z tego co widze ... to chyba nic lepszy nie jestes ... od ludzi ktorzy sie wyplacili badz jeszcze walcza .... bo juz cie jakos nie widuje na polu walki i chwaly od jakiegos czasu :D wiec jak ty mozesz ludzi za to jechac ... a to ze se gdzioes tam grales itd to nic nie znaczy !!
sorry Obsidia is Obsidia !!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:52. |