![]() |
battle trwa
Loyal to the end Naj zajebisci jestescie phoenix i cioty z Siedlc |
Tomi nie chodze na dyskoteki...hujowo ci nie? xD
Tomi jak cos do mnie masz to mozemy sie zgadac podaj mi swoje dane lub ja podam ci moje wyjasnimy sobie kilka spraw co do mojego i twojego ryja :] Sunze combo lider oj chyba to nie byl dobry pomysl :] |
Battle i po battlu xD
Znubilismy w chuj takie zycie ;p |
Dzi¶ to nie z hostujesz filmu xD
|
Cytuj:
Co do ciebie alvaro wpadaj moge ci dac namiary tylko zebys sie nie zdziwil Bo nie mam zamiaru jechac do chorzowa czy huj go wie gdzie tam mieszkasz za granica |
Oprocz tego ze jestes debilem to do Ciebie nic nie mam, ale z twojego posta widze ze ty mazs cos do mnie no to jak jestes taki kozak'' tylko zebys sie nie zdziwil'' no to wpadaj po mnie fajteSZe ty !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
fajterem jestem wpadaj pizdo do piecek w sobote na imprezke zobacze twoj ryj tylko ahahah w kazda sobote mnie mozesz znalesc tylko zaluz swoja zajebista rozowa koszulke i mowilem z enie mam zamiaru jechac do ciebie po to tylko zeby dojebac dla typa ktory mysli ze jestes kozakiem w tibi moze i tak ale na ogol watpie dlamnie zawsze bdziesz sciera |
Tomi naprawde nie wiem co ty do mnie masz.A po drogie juz nie bede odpisywal na twoje posty na poziomie ''ej jestem kozak z kapturem mam kolegow i napierdole wszystkim yol''
Marian jesli znudzilo ci sie czytanie postow to poprostu ich nie czytaj lub dla zrelaksowania poczytaj jakas kreskowa albo cos;) KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s ej tomi strasznie denerwowy jestes wyzyj sie na rl pierdolnij sie w leb lub pobij jakiegos 14 latka(tylko na tyle Cie stac) a nie sie na forum wyzywasz i w dodadku na mnie wiezs jak mi przykro jest jak mi tak piszesz ;((((((( |
Cytuj:
Czlowieku sram na ciebie a ty bys nawet nie dojebal dla 14-sto latka :( przykro mi sie robi gdy patrze na twoje rece 33 cm |
aj nie smutaj misq ;((( akcja charetatywna dla dzieci juz trwa nawet sms wyslalem zaniedlogo beda pieniadze by pomuc takim ludzia jak ty ;((( niesmutaj misiek.
btw co ma moja reka do tego tematu i kompleksy masz czlowieku?? nie kazdy musi byc wypakowany chyba co nie?? choc dam sobie glowe odciac ze jestes mojej postury..... p.s podaruj tomiemu slonce nowa akcja charetatywna juz trwa wysylajcie sms pod nr 7200. |
Znoobilismy strasznie ale my napewno nie bedziemy sie chowac w korytarzach :)
|
To dostane odpowiedz czy jest nowa wojna? :<
|
Cytuj:
|
Chodzi mi o Demonic Empire vs Equimanthorn.
|
Cytuj:
|
Teraz po znacznym wzmocnieniu tzn vis maior Vu powinno sie odwazyc na open battle.Nie sadzicie?
|
Oni już się odważyli, ciekawe co dalej
|
Zapraszam dzis ponownie, podajcie dokladna godzine i jedziem
|
Cytuj:
|
Ciekawie się zrobiło :P
GL. /Jacek |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie ma żadnej wojny, to był test |
Test czego, jezeli mozna wiedziec?
|
Cytuj:
|
Ludzie jak chcecie sie dowiedziec czegos wiecej na temat problemow De z Equi~ to zapraszam do zalozenia kolejnego tematu, bo ludzie czytaja tu cos o normalnej wojnie, a nie ataki po kase...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
bo po co o to na forum pytasz, spytaj o Gauwartta przecież to twój kolega
|
On mnie nie lubi i dal mi ignore i nie chce ze mna rozmawiac ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tomi1990 ZAMKNIJ MORDĘ FRAJERZE masz co¶ do Siedlec ?? to zapraszam. Zobaczymy czy będziesz taki kozak klopsie. Założę się że w rl jeste¶ cipak przez neta sie dowarto¶ciowujesz. Po chuj ci¶niesz tutaj po całych Siedlcach jeżeli nikt z Siedlec publicznie na ciebie nie jedzie Popaprańcu. WeĽ wiaderko grabki i wy*******aj do piaskownicy
|
Sowx:
DATE TIME 2008-05 297h 2008-04 270h 2008-03 216h 2008-02 291h 2008-01 340h 2007-12 304h 2007-11 329h Phoenix: 2008-05 280h 2008-04 222h Mysle, ze zaden z nich nie jest nolifem i wogole prosze nie bijcie ;( tany wynikow mi nie musicie wklejac bo przy sharowaniu z 3ema osobami mam 'gorszy' wynik od nich xDD |
Czemu do Sowx'a nawiazales?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw, Phoenix obiecuje ci, że się zdziwisz jak wbijesz bana ;];];];];] @Tana mój jest no lifem, tylko nie bij OKAY? PS. O KURWA MóJ SIEDZI JUż PRAWIE GODZINE NA KOMPIE, CYAAAA |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:56. |