![]() |
Pewnie wri stwierdzilo ze ma mało kasy i postanowili sobie dorobic a jak dorobią to wojna zacznie sie od nowa
|
zapomnieli dodać jednego name w tym poscie... bo raczej free nie jestem
@edit a jednak grubas nigdy o mnie nie zapomina, ale myśle że 2 raz dajecie dupy. |
Cytuj:
jak wszyscy to wszyscy, ja na twoim miejscy bym się zgadał z "dominatorem" w tej sprawie choć i tak arioc umyje ręce od tego. |
chyba oczywiste jest ze enerisq ma hunta jak jest na tym samym acc co elaro, puszczenie wolno tylko jednego z nich byloby co najmniej glupie
|
W sumie Kafes masz racje, nigdy by nie bylo wiadomo czy gram Ja czy Elaro ale z drugiej strony dobrze wiesz że ja nigdy nie chciałem być w wojnie.
@Edit Braxito??? yyy? |
właśnie co z tym braxito ?? new owner ?? :D
|
Old Wri ? :D
|
@Eneris
a wlasciwie czemu tylko Wy macie hunta? ^.- |
Cytuj:
|
Tupek nie wiem za co, Elaro chyba za całokształt a Ja za Elaro raczej.
|
Cytuj:
Skoro nie za malo kasy to widocznie wri sie wystraszylo tego rozlamu przez kapelusik... ale nawerbuja nowych 100 leveli i znow wojne zaczna :PP Tak czy srak wri zapewne tego tak nie zostawi ze wise ma prawie rowne zasady jak oni i tylko odzyskaja rownowage to wojna znow sie zacznie |
elaro byl wodzem tych powstań narodowościowych xD gdyby nie elaro to ludzie by się wypłacali jakis miesąc wcześniej .
tak mi sie wydaje ... |
Taki nasz narod:PP
|
Elaro jak Kosciuszko xDDDDDDDDDDD
|
Cytuj:
|
Elaro jakoby Jędruś Kmicic ojczyzne swą raczył poratować i jako smialy dowodca battle commanderem ostal byc , prawda-li? xD
Tylko ze Kmicic dostal na koniec Oleńke, a Elaro hunta :P |
Cytuj:
Kenow czemu nie? ;p |
żeby nie było tak poważnie to mam tu oto gorący wywiad z hichamem by sami wiecie kto :D
Channel Arioc Scalp saved at Tue Nov 04 17:38:17 2008 17:30 XXX [29]: hey Hicham Larhnimi 17:31 XXX [29]: i see u back to game 17:31 XXX [29]: u said , ur retired and u relaxing on the marocco beach 17:31 Arioc Scalp [265]: i still am 17:31 Arioc Scalp [265]: who says im in sweden 17:31 XXX [29]: still ? 17:32 XXX [29]: what about this premium time 17:32 Arioc Scalp [265]: yep 17:32 Arioc Scalp [265]: i didnt buy it 17:32 XXX [29]: so who 17:32 Arioc Scalp [265]: friend bought it to me just to creat a guild =) 17:32 XXX [29]: oh i thought about this option 17:32 XXX [29]: so u have nice friend 17:33 XXX [29]: have u this feru cap ?? 17:33 Arioc Scalp [265]: nop :< 17:33 XXX [29]: i saw on forum a lot of comment which talks u stolen this cap 17:33 XXX [29]: or something 17:33 XXX [29]: probably trolls said that 17:33 XXX [29]: ye? 17:34 Arioc Scalp [265]: keitho stole it but everyone had chance to buy it 17:34 Arioc Scalp [265]: and keitho paid 3,5 mill for it 17:34 XXX [29]: ;o 17:34 XXX [29]: u didn't want it ? 17:34 XXX [29]: for addon ? 17:35 Arioc Scalp [265]: nop 17:35 XXX [29]: last question from me is about war especially how much time elysia goes w8 for new war ? 17:36 Arioc Scalp [265]: i cant decide that 17:36 Arioc Scalp [265]: i wait always to somene starts messing with us 17:36 XXX [29]: i saw on polish forum comments like "fraternitas want earn more money and make a war" or "they have to clear their own situation in guild and make a war" 17:36 XXX [29]: isn't true ? 17:37 XXX [29]: i think u and ur guild have a lot of money 17:37 Arioc Scalp [265]: lol its not true cuz i only need 10-15 plp to fight war 17:37 Arioc Scalp [265]: and money we got lol 17:37 XXX [29]: heh 17:37 XXX [29]: so nice 17:37 XXX [29]: anyway 17:37 XXX [29]: thanks for waste time for me 17:37 Arioc Scalp [265]: no problem 17:37 XXX [29]: enjoy and have a nice day (??) 17:37 XXX [29]: i have night yet 17:37 XXX [29]: ;d 17:37 XXX [29]: byr 17:37 XXX [29]: bye* On jest boski :D sugoY :D |
Ehh :PP
11 lisciopada niedlugo, swieto niepodleglosci :)) :O Na wot ktos dodawal .cam z trojanami, w przyklejonym temacie byl screenshot z linkiem do Elysia open battle... Tam byl trojan czy jak? W tym filmiku Elysia open battle ostatnim co walizidorf wkleil? Ogladalem filmiki pozniej uruchomil mi sie jakis proces play***** co bral 99% procka ale zamknalem i hacka nie bylo. |
widzę, że tutaj jakieś talenty dziennikarskie sie odkrywaja xDD
Arioc , jesli mowa o Hichamie (tak mu bylo?xD), bo ja sie juz zagubilam kto siedzi na kim , to doobry z Niego nigga ;d da sie pogadac , a nie jak z niektorymi : 'pan i wladca nie raczy odpowiedziec bo ma 100lvli wiecej od Ciebie' :P. Nie to co ja !! Przyjaznie zawieram w Carlin tudziez w innym z miast for free acc , tutaj odpowiem na "hej" tam zapodam dwarven shielda, no kulturka xD. A tak juz powaznie, jakies typowania ile będzię trwać "peace and love" ? Bo szczerze wątpie żeby to był wieczny stan :P Albo może już jakies niecne plany sie szykują , niegrzeczni ;>? :evul: |
Cytuj:
A co do Arioca, to się zgadzam - na prawdę w porządku gość. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak widzę to Hicham na wakacjach jest bardziej chill i da się z nim pogadać, nie to co inni zarozumiali tego świata przykład ?? daleko nie trzeba szukać :D BAXIU MORDO TY NASZA :D 8o :D 8o a że arioc 80% czasu online expi albo ma OB to się nie ma co dziwić że nie odpisuje na każde piernięcie :D Pozdro. |
Cytuj:
A co do reasonu "za bota" to jest on bardzo elastyczny i sporo osob pada za free a pozniej uzasadniaja ze "za bota". jak ktos siedzi przy kompie i odpisuje po 2-3 sekundach na "hi" to nie jest to bot dla mnie. |
Cytuj:
@posty up sorry, ale nie wiem dlaczego ale nieche mi sie czytac waszych postow ;s |
nawet Eddie on Elysia powrócił do gry <hahaha>
|
Czyżby naprawdę powrócił??
P.S new owner plax ?? byćmożeeeee :] :] |
love ale ci wszyscy na tibia.com jada za akont dilejted :))
|
rotfl, to jego postchar? x]
podaj jeszcze mainchara hahah |
Wpisał sobie :PP
Wiesz lako, nie kazdy ma jedna z najlepszych glidii na serwerze i nie kazdy bedzie sie wyplacal za kilka glupich słow, a wiekszosc chce miec wolnosc slowa ja tam sie nie dziwie ze anonimowy jest tezbym byl |
to po co pierdolic, jesli boisz sie wstawic za swoimi slowami? bycie anonimowym na forum jest kompletnie bez sensu, takie posty sa bezwartosciowe
|
jesli chcesz cos powiedziec, cos co cie boli na serwerze, a za powiedzenie tego bedziesz mial bezsensownego hunta? Co innego jest wrzucanie na kogos z noob chara a co innego jest zwrocenie uwagi na jakas bolesna dla rządzacych sprawe..
|
Cytuj:
|
@Lares
Nie wszystko.... |
Cytuj:
zresztą i tak go sellne niedługo więc to nie istotne :D po co grać w tą tibię ;D może kiedyś se kupie chara i pomoge wam w warze :D |
boisz sie? =)
|
Cytuj:
Pozgaduj Kafes - nie lubisz zagadek ?? to jakim cudem się z Baxem kumplujesz ?? Myślisz że mi naprawdę zależy na postaci którą za tydzień będzie grał jakiś dzieciak z gimnazjum ?? Może dla ciebie Tibia ma tak duuuże znaczenie ale nie wszyscy są od tego uzależnieni :D Pamiętaj P.S tak na marginesie to Kafes byłbyś ostatnią osobą której bym coś powiedział, skoro zgrywasz ważniaka i nie odpisujesz nigdy to się dowiaduj wszystkiego od szwedów - może ci co jakiś czas powiedzą jakąś ciekawostkę ;d |
skąd sie tacy ludzie biorą, ty wogóle rozumiesz o czym piszesz ? ogaraniasz co sie dzieje ? nie, ludzie niechcą twego maina zeby cie ubić tylko chcą wiedziec z kogo tak naprawde sie śmieją
|
Cytuj:
Tak na marginesie dodam jeszcze, nie wtrącając się w Wasza kłótnię (bezsensowną, jak zresztą każda kłótnia - peace, love & serenity!), że obydwaj, Ty i Kafes powinniście takie sprawy załatwiać poprzez PM, ponieważ są to Wasze osobiste konwersacje, nie związane bezpośrednio z tematem. Grozi za to warn od moda. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:22. |