Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

Decade 02-11-2008 16:02

Pewnie wri stwierdzilo ze ma mało kasy i postanowili sobie dorobic a jak dorobią to wojna zacznie sie od nowa

Eneris 02-11-2008 16:54

zapomnieli dodać jednego name w tym poscie... bo raczej free nie jestem

@edit a jednak grubas nigdy o mnie nie zapomina, ale myśle że 2 raz dajecie dupy.

LovePA 02-11-2008 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 2319546)
zapomnieli dodać jednego name w tym poscie... bo raczej free nie jestem

@edit a jednak grubas nigdy o mnie nie zapomina, ale myśle że 2 raz dajecie dupy.

ale grubas jest ciota. niby wszyscy free a ten tłuściarz musiał wcisnąć swoje 3 grosze. niechby go hamburger kopnął w dupe...
jak wszyscy to wszyscy, ja na twoim miejscy bym się zgadał z "dominatorem" w tej sprawie choć i tak arioc umyje ręce od tego.

Kafes 02-11-2008 18:13

chyba oczywiste jest ze enerisq ma hunta jak jest na tym samym acc co elaro, puszczenie wolno tylko jednego z nich byloby co najmniej glupie

Eneris 02-11-2008 18:30

W sumie Kafes masz racje, nigdy by nie bylo wiadomo czy gram Ja czy Elaro ale z drugiej strony dobrze wiesz że ja nigdy nie chciałem być w wojnie.

@Edit
Braxito??? yyy?

LovePA 02-11-2008 20:30

właśnie co z tym braxito ?? new owner ?? :D

Eneris 02-11-2008 22:08

Old Wri ? :D

elvaanes 02-11-2008 22:25

@Eneris
a wlasciwie czemu tylko Wy macie hunta? ^.-

Kenow 03-11-2008 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2319480)
Pewnie wri stwierdzilo ze ma mało kasy i postanowili sobie dorobic a jak dorobią to wojna zacznie sie od nowa

heh wri i za malo kasy ;p dobre

Eneris 03-11-2008 09:52

Tupek nie wiem za co, Elaro chyba za całokształt a Ja za Elaro raczej.

Decade 03-11-2008 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 2320343)
Tupek nie wiem za co, Elaro chyba za całokształt a Ja za Elaro raczej.

A co elaro takiego wri zrobil?:p poza tym ze bil sie bedac w valentines?

Skoro nie za malo kasy to widocznie wri sie wystraszylo tego rozlamu przez kapelusik... ale nawerbuja nowych 100 leveli i znow wojne zaczna :PP Tak czy srak wri zapewne tego tak nie zostawi ze wise ma prawie rowne zasady jak oni i tylko odzyskaja rownowage to wojna znow sie zacznie

Eneris 03-11-2008 15:54

elaro byl wodzem tych powstań narodowościowych xD gdyby nie elaro to ludzie by się wypłacali jakis miesąc wcześniej .

tak mi sie wydaje ...

Decade 03-11-2008 16:54

Taki nasz narod:PP

Al'Bundy 03-11-2008 18:34

Elaro jak Kosciuszko xDDDDDDDDDDD

Kenow 04-11-2008 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Al'Bundy (Post 2320838)
Elaro jak Kosciuszko xDDDDDDDDDDD

hahaha........ NOT

elvaanes 04-11-2008 00:38

Elaro jakoby Jędruś Kmicic ojczyzne swą raczył poratować i jako smialy dowodca battle commanderem ostal byc , prawda-li? xD
Tylko ze Kmicic dostal na koniec Oleńke, a Elaro hunta :P

Al'Bundy 04-11-2008 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elvaanes (Post 2321352)
Elaro jakoby Jędruś Kmicic ojczyzne swą raczył poratować i jako smialy dowodca battle commanderem ostal byc , prawda-li? xD
Tylko ze Kmicic dostal na koniec Oleńke, a Elaro hunta :P

zali gżdy prawda to xd

Kenow czemu nie? ;p

LovePA 04-11-2008 17:58

żeby nie było tak poważnie to mam tu oto gorący wywiad z hichamem by sami wiecie kto :D

Channel Arioc Scalp saved at Tue Nov 04 17:38:17 2008
17:30 XXX [29]: hey Hicham Larhnimi
17:31 XXX [29]: i see u back to game
17:31 XXX [29]: u said , ur retired and u relaxing on the marocco beach
17:31 Arioc Scalp [265]: i still am
17:31 Arioc Scalp [265]: who says im in sweden
17:31 XXX [29]: still ?
17:32 XXX [29]: what about this premium time
17:32 Arioc Scalp [265]: yep
17:32 Arioc Scalp [265]: i didnt buy it
17:32 XXX [29]: so who
17:32 Arioc Scalp [265]: friend bought it to me just to creat a guild =)
17:32 XXX [29]: oh i thought about this option
17:32 XXX [29]: so u have nice friend
17:33 XXX [29]: have u this feru cap ??
17:33 Arioc Scalp [265]: nop :<
17:33 XXX [29]: i saw on forum a lot of comment which talks u stolen this cap
17:33 XXX [29]: or something
17:33 XXX [29]: probably trolls said that
17:33 XXX [29]: ye?
17:34 Arioc Scalp [265]: keitho stole it but everyone had chance to buy it
17:34 Arioc Scalp [265]: and keitho paid 3,5 mill for it
17:34 XXX [29]: ;o
17:34 XXX [29]: u didn't want it ?
17:34 XXX [29]: for addon ?
17:35 Arioc Scalp [265]: nop
17:35 XXX [29]: last question from me is about war especially how much time elysia goes w8 for new war ?
17:36 Arioc Scalp [265]: i cant decide that
17:36 Arioc Scalp [265]: i wait always to somene starts messing with us
17:36 XXX [29]: i saw on polish forum comments like "fraternitas want earn more money and make a war" or "they have to clear their own situation in guild and make a war"
17:36 XXX [29]: isn't true ?
17:37 XXX [29]: i think u and ur guild have a lot of money
17:37 Arioc Scalp [265]: lol its not true cuz i only need 10-15 plp to fight war
17:37 Arioc Scalp [265]: and money we got lol
17:37 XXX [29]: heh
17:37 XXX [29]: so nice
17:37 XXX [29]: anyway
17:37 XXX [29]: thanks for waste time for me
17:37 Arioc Scalp [265]: no problem
17:37 XXX [29]: enjoy and have a nice day (??)
17:37 XXX [29]: i have night yet
17:37 XXX [29]: ;d
17:37 XXX [29]: byr
17:37 XXX [29]: bye*

On jest boski :D sugoY
:D

Decade 05-11-2008 10:00

Ehh :PP
11 lisciopada niedlugo, swieto niepodleglosci :))

:O Na wot ktos dodawal .cam z trojanami, w przyklejonym temacie byl screenshot z linkiem do Elysia open battle...
Tam byl trojan czy jak? W tym filmiku Elysia open battle ostatnim co walizidorf wkleil?
Ogladalem filmiki pozniej uruchomil mi sie jakis proces play***** co bral 99% procka ale zamknalem i hacka nie bylo.

elvaanes 05-11-2008 15:40

widzę, że tutaj jakieś talenty dziennikarskie sie odkrywaja xDD
Arioc , jesli mowa o Hichamie (tak mu bylo?xD), bo ja sie juz zagubilam kto siedzi na kim , to doobry z Niego nigga ;d da sie pogadac , a nie jak z niektorymi : 'pan i wladca nie raczy odpowiedziec bo ma 100lvli wiecej od Ciebie' :P. Nie to co ja !! Przyjaznie zawieram w Carlin tudziez w innym z miast for free acc , tutaj odpowiem na "hej" tam zapodam dwarven shielda, no kulturka xD.

A tak juz powaznie, jakies typowania ile będzię trwać "peace and love" ? Bo szczerze wątpie żeby to był wieczny stan :P
Albo może już jakies niecne plany sie szykują , niegrzeczni ;>? :evul:

Gonzo 05-11-2008 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elvaanes (Post 2323434)
Arioc , jesli mowa o Hichamie (tak mu bylo?xD), bo ja sie juz zagubilam kto siedzi na kim , to doobry z Niego nigga ;d da sie pogadac , a nie jak z niektorymi : 'pan i wladca nie raczy odpowiedziec bo ma 100lvli wiecej od Ciebie' :P. Nie to co ja !! Przyjaznie zawieram w Carlin tudziez w innym z miast for free acc , tutaj odpowiem na "hej" tam zapodam dwarven shielda, no kulturka xD.

A tak juz powaznie, jakies typowania ile będzię trwać "peace and love" ? Bo szczerze wątpie żeby to był wieczny stan :P

Guardalion dzisiaj ojebał, niby za botting. Humm...

A co do Arioca, to się zgadzam - na prawdę w porządku gość.

..Mistrzuniu.. 05-11-2008 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2323442)
Guardalion dzisiaj ojebał, niby za botting. Humm...

A co do Arioca, to się zgadzam - na prawdę w porządku gość.

jesli sie dowiem ze go dojebali za bota, albo ze mieli dobry powod zeby go ujebac to zapewniam was ze szybko wyleci z WG. :]

Decade 05-11-2008 22:37

Cytuj:

Chcą mieć pokój, to szykują się do wojny, słynne przysłowie

LovePA 05-11-2008 22:55

Cytuj:

nowa wojna to jest kwestia puszczenia nerwów którejś ze stron, coś jak zimna wojna, od WG ktoś padnie za free to wątpie żeby puścili to bez echa i w drugą stronę to samo. Hicham napisał że on nadal retired itd. ale taki grubas Elyris to co ma innego do roboty niż denerwowanie i prowokowanie polaków ?? Jak on tylko komp - komp - kibel - komp - obiad x2 - komp - random w ank - komp - 3 x duza pepperoni na kolacje - komp - rozlozy łóżko do spania - komp - komp - lognie na 5 minut - potem nowy dzien i procedura zaczyna sie od nowa.

Jak widzę to Hicham na wakacjach jest bardziej chill i da się z nim pogadać, nie to co inni zarozumiali tego świata przykład ?? daleko nie trzeba szukać :D BAXIU MORDO TY NASZA :D 8o :D 8o a że arioc 80% czasu online expi albo ma OB to się nie ma co dziwić że nie odpisuje na każde piernięcie :D

Pozdro.

Decade 05-11-2008 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LovePA (Post 2324335)
nowa wojna to jest kwestia puszczenia nerwów którejś ze stron, coś jak zimna wojna, od WG ktoś padnie za free to wątpie żeby puścili to bez echa i w drugą stronę to samo. Hicham napisał że on nadal retired itd. ale taki grubas Elyris to co ma innego do roboty niż denerwowanie i prowokowanie polaków ?? Jak on tylko komp - komp - kibel - komp - obiad x2 - komp - random w ank - komp - 3 x duza pepperoni na kolacje - komp - rozlozy łóżko do spania - komp - komp - lognie na 5 minut - potem nowy dzien i procedura zaczyna sie od nowa.

Jak widzę to Hicham na wakacjach jest bardziej chill i da się z nim pogadać, nie to co inni zarozumiali tego świata przykład ?? daleko nie trzeba szukać :D BAXIU MORDO TY NASZA :D 8o :D 8o a że arioc 80% czasu online expi albo ma OB to się nie ma co dziwić że nie odpisuje na każde piernięcie :D

Pozdro.

Dziwisz sie? Sadze ze kazdy z nas wie ze uzaleznienie od tibii jest stresujace.
A co do reasonu "za bota" to jest on bardzo elastyczny i sporo osob pada za free a pozniej uzasadniaja ze "za bota".
jak ktos siedzi przy kompie i odpisuje po 2-3 sekundach na "hi" to nie jest to bot dla mnie.

..Mistrzuniu.. 05-11-2008 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Midarth (Post 2323794)
lol pierdolony hipokryta ;/

Trzeba utrzymywac zasady jakie byly przed wojna. A i jesli znajde jakis powod na eczile to bedzie moj pierwszy frag na td xD

@posty up
sorry, ale nie wiem dlaczego ale nieche mi sie czytac waszych postow ;s

Eneris 06-11-2008 09:22

nawet Eddie on Elysia powrócił do gry <hahaha>

LovePA 06-11-2008 16:10

Czyżby naprawdę powrócił??

P.S new owner plax ?? byćmożeeeee :] :]

Decade 06-11-2008 21:07

love ale ci wszyscy na tibia.com jada za akont dilejted :))

LaresCotton 06-11-2008 21:54

rotfl, to jego postchar? x]

podaj jeszcze mainchara hahah

Decade 06-11-2008 22:36

Wpisał sobie :PP
Wiesz lako, nie kazdy ma jedna z najlepszych glidii na serwerze i nie kazdy bedzie sie wyplacal za kilka glupich słow, a wiekszosc chce miec wolnosc slowa ja tam sie nie dziwie ze anonimowy jest tezbym byl

LaresCotton 07-11-2008 00:07

to po co pierdolic, jesli boisz sie wstawic za swoimi slowami? bycie anonimowym na forum jest kompletnie bez sensu, takie posty sa bezwartosciowe

Decade 07-11-2008 00:10

jesli chcesz cos powiedziec, cos co cie boli na serwerze, a za powiedzenie tego bedziesz mial bezsensownego hunta? Co innego jest wrzucanie na kogos z noob chara a co innego jest zwrocenie uwagi na jakas bolesna dla rządzacych sprawe..

LaresCotton 07-11-2008 07:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2325614)
jesli chcesz cos powiedziec, cos co cie boli na serwerze, a za powiedzenie tego bedziesz mial bezsensownego hunta? Co innego jest wrzucanie na kogos z noob chara a co innego jest zwrocenie uwagi na jakas bolesna dla rządzacych sprawe..

wszystko mozna powiedziec, jezeli zrobisz to w odpowiedni sposob =)

Eneris 07-11-2008 16:27

@Lares
Nie wszystko....

LovePA 07-11-2008 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaresCotton (Post 2325432)
rotfl, to jego postchar? x]

podaj jeszcze mainchara hahah

incognito el capurino meeen a maina się nigdy nie dowiecie :D
zresztą i tak go sellne niedługo więc to nie istotne :D po co grać w tą tibię ;D
może kiedyś se kupie chara i pomoge wam w warze :D

Kafes 07-11-2008 19:46

boisz sie? =)

LovePA 07-11-2008 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafes (Post 2326285)
boisz sie? =)

nom szczególnie ciebie i Baxa :D Plax no kill
Pozgaduj Kafes - nie lubisz zagadek ?? to jakim cudem się z Baxem kumplujesz ??

Myślisz że mi naprawdę zależy na postaci którą za tydzień będzie grał jakiś dzieciak z gimnazjum ?? Może dla ciebie Tibia ma tak duuuże znaczenie ale nie wszyscy są od tego uzależnieni :D Pamiętaj

P.S tak na marginesie to Kafes byłbyś ostatnią osobą której bym coś powiedział, skoro zgrywasz ważniaka i nie odpisujesz nigdy to się dowiaduj wszystkiego od szwedów - może ci co jakiś czas powiedzą jakąś ciekawostkę ;d

Kafes 07-11-2008 22:16

skąd sie tacy ludzie biorą, ty wogóle rozumiesz o czym piszesz ? ogaraniasz co sie dzieje ? nie, ludzie niechcą twego maina zeby cie ubić tylko chcą wiedziec z kogo tak naprawde sie śmieją

Gonzo 07-11-2008 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LovePA (Post 2326459)
nom szczególnie ciebie i Baxa :D Plax no kill
Pozgaduj Kafes - nie lubisz zagadek ?? to jakim cudem się z Baxem kumplujesz ??

Myślisz że mi naprawdę zależy na postaci którą za tydzień będzie grał jakiś dzieciak z gimnazjum ?? Może dla ciebie Tibia ma tak duuuże znaczenie ale nie wszyscy są od tego uzależnieni :D Pamiętaj

P.S tak na marginesie to Kafes byłbyś ostatnią osobą której bym coś powiedział, skoro zgrywasz ważniaka i nie odpisujesz nigdy to się dowiaduj wszystkiego od szwedów - może ci co jakiś czas powiedzą jakąś ciekawostkę ;d

E tam, mi Kafes odpisał parę dni temu na pytanie dot. nowego systemu spawnów. Pierwszy raz napisałem do Niego, i dostałem odpowiedź w ciągu minuty...

Tak na marginesie dodam jeszcze, nie wtrącając się w Wasza kłótnię (bezsensowną, jak zresztą każda kłótnia - peace, love & serenity!), że obydwaj, Ty i Kafes powinniście takie sprawy załatwiać poprzez PM, ponieważ są to Wasze osobiste konwersacje, nie związane bezpośrednio z tematem. Grozi za to warn od moda.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:22.