![]() |
ej
powiedz gdzie mam expic i z czym lepiej s staff czy w hammer |
Nie ma to jak temat sprzed 3 lat :D
|
Cytuj:
2. Z takim lvl i skillami mozesz isc do kazoo na soldki i dwarfy. (jesli macie lepsze pomysly albo sie myle piszcie) |
Nie wiem czy ktos sie ze mna zgodzi ale powiedzcie czy jest sens wbijania duzych skili na niskim lvl-u?( mam na mysli skile 75/75 i powyzej). Bo zalozmy ze mam 20 lvl i skile po 80 i spotka nas jakis potworek ktory uzywa magii w ataku to majac maly lvl mamy malo hp i mozemy szybko zginac (mimo ze mamy uhy nie zawsze damy rade uhnac sie na czas) i w takim momencie duzy skill defa nie uchroni nas od atakow magicznych. Albo inna sytuacja jak na przyklad spotkamy pk sorca/druida ktory moze nas bez problemu zabic bo jego atak wchodza na 100% i nie mamy jak sie przed nimi uchronic +jeszcze runy. I w przypadku deada tracimy dosc malo punktow doswiadczenia ale za to skile strasznie nas bola. I czy nie lepiej jest wbijac exp i skille rownomiernie a nie na niskim lvl zaczynac od wysokich skilli? Majac wiecej hp i wyzszy lvl zwieksa sie nasza szansa na przezycie. Wracajac do pk -inny gracz nie widzi naszych skilli tylko lvl i raczej nim sie zasugeruje i low lvl wyda mu sie latwym przeciwnikiem a jak masz wiekszy lvl to pk raczej cie nie rusza. Takie jest moje zdanie.........jak cos to comment pls...
|
1. F5 = UH 8o
2. Kto nam sie kaze pchac na jakies straszne potwory 3. Z dobrym skillem mozna od 12 lvla isc np. na guardy, a co za tym idzie szybkie awanse. 4. Jesli PK ma Cie ubic bo masz maly lvl to i tak prawdopodobnie ubije, nie zapomnij ze ataki magiczne na graczach sa o 50% mniejsze. Ale jesli masz dobry skill jak walniesz mu hhita np. za 60 to bedzie troche zaskoczony a moze przy odorbinie szczescia go ubijesz. (nie zapominaj takze o swiatach NON-PVP)... |
amagad, kazdy wbije takie skille jakie ma mozliwosci mi na 19 lvl 61/61 starcza spokojnie. 70/70 bede wbijac od 25...
|
Ja posiadam knighta na 20lvl ze skillami 59/57 mam zamiar doskillowac do 60 i zaczac expic do 25lvl. Na 25lvl skille 65 a pozniej sie zobaczy
|
Ejo
Czy skile 47/43 na lvl 9(i polowa do 10lvl) są dobre czy nie te skile sie szybko zmieniają (dziennie około 1-2 poziomy skili) góry dzięki Cya Kasimus |
no to tak...
Ja jak mnie coś na najta wzieło to po wyjściu z rooka bez przrwy skillowałem do 14 lvla. Najpierw poszłem na trolle i wbiłem skille po 35, później poszłem na kopalnie dwarfow i wbiłem o ile dobrz pamietam 57/57 i wtdy sie zdnerwowałem bo nooby wybijały mi dwarfy & roty to postanowiłem spróbowac swoich sił na slimach (eq mialem dobre jak na poczatek bo miałem na tym servie innego chara, to eq bylo takie: crown armor, crusadr helmet, vampire shield, plat legs, szalik, leather boots i oczywisci sickle bo w axe jechałem). Poszłem na bagna na Venore i se trenowałem w pokoju wiedźmy ze slimem, na zwykłej exurze wyrabiałem ale zawsze miałem ihy przy sobie ,a pózniej uhy. W ten sposób na 14 lvlu miałem skille 67 axe i 68 shielding i bylem bardzo zadowolony. Kupilem pacca i na port hope mialem jakos 15k expa na godzine na samych swamp trollach, wbiłem tak 24lvl i jakos odechciało mi sie grac najtem :P. Dopiero po tym update wbiłem się na żółwiowe wyspy i mialem suuuper exp jak na ten lvl, jakos 25k na godzine + z 2.5k kasy zarabialem i czasami lootlem 0-2 warhammery kosztem max 5 uh. Zaczęłem grac znowu najtem gdzieś tydzień temu i z 24lvla zrobil sie 42 :D i przez ten czas zarobilem jakos 80k w kasie na czysto odliczajac uhy + 36 warhammerów. Myśle że oplaciło sie skilloac bo ze skillami 55/55 lał bym roty do 30 lvla który bym wbijał z miecha. |
[quote=Gimlos]BIG LOL
na 20 lvl wlasciwie nie mas szans miec 80 /60 takie skille to sie ma na lvl 40 ( a i na tym nie zawsze ) Ja mam 35 lvl i skille 82/82. Jest mozliwe jesli bedziesz trenowal na summonku. Troche myslec trzeba. Przecietnie na 20 lvl ludzie maja po 65 i 4 mlvl |
Ja na 14lvl mam skille 40/34
i moje pytanie to:czy sa to bardzo slabe skille jak na ten lvl?? |
Cytuj:
|
Nie wiem... Ja miałem na 10 lvl skille 46/43 które potem zaniedbałem i teraz mam 70/69- na 16 lvl mogłby być z 50/50 nawet a na 20 60/60 na 30 70/70 i od 40 75/75 ale sam się do tego nie stosuje xD
|
Czemu wy macie takie slabe skille ???
JA mam 15lvl knight , skille 54/54 , 3 mlev Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
No i czemu sie tak podnieczasz skillami, ludzi którzy trenują na potworach maja na 11lv takie skile tzn. 55/55 ja miałem gdy treniłem na trollach i rotach. 70/70 miałem na początku 16lv a 4 mlv na 15lv.... No i czym tu się podniecać ? Że na 17lv solo Drag z 2 uhami ? Ehhh, czy że na 22 lv block dl z bp uh ? Ehh, czy że na 42 block demon z 9 bp uh? Ehhh... |
Cytuj:
|
@ ALE SKILLE 42/42 NA 16LVL TO NIE JEST CHYBA DOBRZE ? POMYSL LEPIEJ .
A JA ICH NIE CHCE PONIZAC TYLKO ZMOTYWOWAC BY SIE WZIELI DO PRACY I SKILLE LEPSZE WYRABILI . Jak maja slabe to im mowie i tyle . |
Sry za duble posta ale tez nie mogles wytrzymac . Na skillach 60/60 to sie bloczy tylko war hammerem i sie nie kloc . A po drugie na skillach po 60 kazdy moze leciej na co chce i czym chce . Ja mu tylko dalem rade bo prosil .
|
Cytuj:
oczywiściu żartuje z tymi słabymi skillami bo są dobre, ale niepodniecaj się tak swoimi:p. To wybór ludzi czy mają dobre lub złe skille. Będą chodzic na gorsze potwory, i bedzie im się nudno expic. Ja zamierzam zrobic 70/70 i jade do 20lvl, a poźniej 80/80 i się niemuszę martwic do 35lvl, next 85\85 i exp do 50lvl a później może nawet 90/90 :p . Z leszymi skillami obronisz się od pk niewiele silniejszego wydawałob by się, a w rzeczywistości on ma slabiutke skille/mlvl i kto wygra? Wiadomo. Skille zależa od silnej woli, jak chcesz coś osiągnac w tibi, to skille sie bardzo przydają w wypadku knighta. |
jest tyle poradnikow o skillah i jakie skille na lvl itp...duzo to wysilku niekosztuje zeby popatrzec
na 20 lvl jak masz skille po 60/60 to masz dobre na 30 lvl jak masz po 70/70 tez masz dobre... ja mam aktualnie 47 lvl i skille 78/77 i prrzed 50 lvl chce miec po 80/80 a pozniej sie zobaczy(na 30 lvl mialem skille po 71/70) Najlepiej zrobic sobie szybciutko skille do 80 :P i masz spokoj bo pozniej expisz i skille powoli ale rosna :) |
Ja na 15 lvlu mam 58/58 i skilluje do 60/60 potem expie do 20 i dalej skilluje itd.
|
Cytuj:
Moze troszke mnie ponislo . Ale na szczescie gram na non-pvp bo mam po tym zle wspomnienia . Racja to wybor ludzi czy maja dobre czy zle skille . Ja zamierzam wbic na 20lvl 65/65 i 4 mlev i z moim kolega sorcem ( on wali w rozdzki :P ) Na team gdzies pojdziemy |
dobre skille
Jak dla mnie na 20 lvl wystarcza 60/60 chociaz jestem <non toper skill> a wiec jade. zamiezam miec przynajmniej 70/70 na 20 lvlu. wtedy to mozna expic na czyms lepszym a nie ze slabym skillem i expic na dwarfach ;)
|
haha a ja mam lvl 70 i skille 84/83 ja sie wcale nie chwale...
|
Czy skill shieldingu ma jakies znaczenie podczas walki dwureczna bronia ?
|
Cytuj:
Tak samo jest u palla , jak wali z kuszy/luk to shielding nic nie daje |
Ja mam na 15 skille 54/54 :P Wbije 60/60 i poexpie troche :D
|
Knight skills 76\76 mlvl 5 :> lvl 21
|
up
knight szaryy broń: Axe ;] |
Czemu ty masz takie słabe skille ??? Ja mam 14lvl knight , skille 66/65 , 4mlvl.
oczywiściu żartuje z tymi słabymi skillami bo są dobre, ale niepodniecaj się tak swoimi. To wybór ludzi czy mają dobre lub złe skille. Będą chodzic na gorsze potwory, i bedzie im się nudno expic. Ja zamierzam zrobic 70/70 i jade do 20lvl, a poźniej 80/80 i się niemuszę martwic do 35lvl, next 85\85 i exp do 50lvl a później może nawet 90/90 . Z leszymi skillami obronisz się od pk niewiele silniejszego wydawałob by się, a w rzeczywistości on ma slabiutke skille/mlvl i kto wygra? Wiadomo. Skille zależa od silnej woli, jak chcesz coś osiągnac w tibi, to skille sie bardzo przydają w wypadku knighta." Koleś nie rozśzmieszaj mnie. PK 30lvl sorc hmm + wand vs 20lvl kngight 70/70 kto wygra? sorc... PK 30lvl sorc hmm + wand vs 35lvl knight 65/65 kto wygra? knight ma wieksze szanse ale i tak moze wygrac sorc np. 20lvl 70/70 40lvl 70/70 i kim sie fajniej gra? zanim ty zrobisz 80/80 ja zdąze nabic 40lvl i 65/65 i będzię mi się o wiele fajniej gralo... jest to poprostu waste time... O to wg. mnie dobra tabelka skilli: Wychodzimy z rooka, expimy do 11lvl zeby zdobyc na lepsze eq i kupic potrzebne czary, wtedy trenimy do 60/60 i expimy...do woli? preferuje exp do 25lvl i potrenienie troszke skilli.... 65/65 styknie naawet do 30lvl 20lvl 70/70 ma mniejsze szanse na dobry blok GSa/draga od 30lvl 60/60 najlepiej zeby sie zmiescic do 70/70 na 40lvl i wsio ryba... ja mam 15lvl aktualnie i skille 53/53 na 20lvl przy skillach 70/70 bedziesz expil na gorszych potworkach co lvl 30 60/60 bo: gorsze eq.... mniej hp mniej kasy na runy prosta sprawa i elO dla maniakow 80/80 na 20lvl :D |
Cytuj:
|
@Prog~
MAsz troche racji i nie... Ja mialem 70 skilla na 18 lvl i na ok. 22 mnie zajebali i bylem zalamany, ze musze znowu odrabiac. Wiece zgadzam sie z toba, ze 80\80 na 20 lvl jest bez najmniejszefo sensu(Chyba, ze na n-pvp). A znowu 40 lvl i 65 skilla odpada... To nie jest gra, jak na tym lvl expisz np, na soldach. MOjim zdanie, jezeli grasz na pvp to skille powinny wygladac nastepujaco: 20 lvl- 60\60 30- 65\65 40-70\70 50-80\80 I w gore... tutaj sam ze soba sie kluce, bo na 45 lvl ma 80\78... -.- |
No dobrze ale np. ten 45 lvl i 75/75 naprawde styka bo : na 40lvl 70/70 spokojnie blokniesz nie jednego DLa niz na 20+lvl 80/80....
Jezeli chcesz expic na lepszych potworkach...skilluj! ale pamietaj ze to nie wszystko.... |
Ja jak narazie mam 11lvl , 2mlvl , 43 skill sworda fighting i 43 shielding to dobrze?
|
nie tylko dobrze, wrecz swietnie ! hahahahhaa marzylem zeby to napisac
|
Moja tabelka MINIMUM:
8-10 lvl -25/25 11-15 lvl -45/45 16-20 lvl -55/55 21-25 lvl -60/60 26-30 lvl -65/65 30+ -70+/70+ 50+ -80+/80+ Moja tabelka zalecana: 8-10 lvl -30/30 11-15 lvl -50/50 16-20 lvl -60/60 21-25 lvl -65/65 26-30 lvl -70/70 30+ -75+/75+ 50+ -85+/85+ Zalecane bronie: Nowy świat- Club-War Hammer (Skull Staff) Stary Świat-Sword-Giant Sword (Bright Sword) Nie możemy się zdecydować?-Axe ;]- Dragon Lance (Knight Axe/Fire Axe) |
witam
ja mam knight 20lv i jak narazie mam skille po 61 od niedawna zaczalem trenowac ze slimami i mi to niezle idzie |
Na skillach 50+ polecam właśnie Slimy :)
|
Ja też mam knighta 12 lvl skille 55/55.Eq:crusader helemt,knight arm,crown shield ,p legs,scraf i fire sword.Skilluje sie na rotkach mam dalej sie na nich skillowac czy przeniesc sie na coś innego,czy mam dobre skille jak na swój lvl?
Mi się wydaje że mam dobre skille bo prawie cały czas skilluje.Powiedzcie też na co mam tera zbierac kase z EQu. PLS o pomoc Z góry TY B) |
Dorobić skille do 60/60, wyexpić 20 lvl, zrobić deserta...
I do wyboru: Albo k-legi, albo crown armor. Polecam to pierwsze :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:54. |