![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zawsze mozna isc expic mainem ;]
|
to wam sie udalo xDDDDDDD aczkolwiek bartas pewnie sie porzegna z kontem na jakis czas ;d tak samo jak calis na rl ,,i,,
wojna ciagle trrwa |
Aug 10 2008, 16:38:11 CEST Killed at Level 104 by Wovimus and by Bedurion
juz kurwa trzeci mass na mnie, na biednego 100ms'a, uwzieliscie sie czy co? :D |
Cytuj:
|
ciii bo pilka meczowa!
edit;ZWYCIESTWO! Helmuty ołned ;> wojna trwa~ |
Cytuj:
Nie rozmawiasz z rodzicami zebys tak tutaj pisal ok? |
Cytuj:
trzeba było wybrać buku |
Cytuj:
"hahahah odezwal sie pro evul gejmer skillowy" <- a tu kto sie odezwał, pseudoidealny anonim ? "mozesz popierdolic sobie na forum bo tylko to ormo pozostalo" <- szczerze wątpie, bo prawdziwa gra się dopiero zacznie.. .. a raczej skończy. |
moj biedny ex-war char wovimusek :( spada coraz nizej i nizej
|
gz backpack
|
o kurwa ale dupshoot
|
posmarowali nogi na ank ; ]
|
Aug 11 2008, 00:34:48 CEST Died at Level 16 by Orshabaal
;/ myślałem że zblocze |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Widać widać, dzisiaj z Ormowcami wyłączyliśmy prąd w Śremie. Dark Kajko i Koca skorzystali na tym, hahaha.
|
Cytuj:
wkurzony jestem ze tak padłem... a nie inaczej ... mówi sie trudno to tylko gra ;] a i zapomniałes o Vesidze... miałem nic nie pisac na forum i nie klocic sie z nikim ale jest jak jest... przynajmniej tu mozesz byc Pro! bo na rl chyba raczej nie... no chyba ze w piaskownicy. |
W piaskownicy bym ci najebał.
|
Ty mi mozesz piety lizac ... i nie spinaj się tak:baby:
|
Jeszcze słowo i nie masz w Śremie ciepłej wody..
|
SwITasNa BatElKa;* O bOShe alE BylO SUpciO! NaSz KrEjZolEk KrzySiO GrAl BarDzo LaDnIe! i WOgoLe ByL RaSh FeST
|
Cytuj:
PoSStRoFFkA dLa KssyShIa (SwEEtAssNy RasShH) |
Nie FiEM CzhEmu Lr Tak Uciekfhało PefNiE BoJOmm Shiem NasSseGo KssyShIa Niooo.... Ale NaplAfDe ByłO BoSko!! jE$tEM zAuAmAnY zhe nNiE MiaulhHeM Prądziku W moim MiAstheCzqqq ;( i Umarłem w Tibjiii... Ale CioOo Thamm ;* BuShioLkiii MoJe SelDuSkhaa!! ;* tYshHYmAAjc!E s!Ę CieplUSioOoo ;* LoVciam!;*
|
Cytuj:
OhhOH SmArOffAnJe NooShEEk To WaSShNa SprAFfa! NoOsHHi TsHeeBa sMaRoffAc! IdEm dO loSShEcKa bO Mi sIem OshHha KlEjooM LoffA <3 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Calis moze zobaczy kamikadze xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd |
No to na wczorejszy dzien to wyglada tak :D
24:22 dla LR !! 10.08.08. Interregnum: Sneak:Borumir Elane, Seikeron, Jeinna. Open Battle: Dran Arhari, Dark Kajko, Aata Arhari, Archer Adon, Boroth Flam, Mazur Shady, Reylin, Sebek De'Bys,Shir Aath, Tompa Ruffs, Uraru, Wiglaseek, Vesiga, Koca Gero, Velin, Lokows, Xron, Ghafit, Knighcik Iron, Alunir, Drewax. La Revolution: Sneak: Shavenis Open Battle: Leszczu Dragonbreath, Fosfik, Voronix, Leon Geven, Bedurion, Polo Enmo, Sai Mon, Temabib, Aacellos, Abel, Bellish Elane, Sua Mea, Wovimus, Zin Alin, Cadleron, Divox'roy, Maly gruby Knight, Panov, Xefuron, Youffie, Mis'tic the Kiler. Final day result : 24 : 22 for La Revolution. |
dajcie filmik z ołpen batle
|
Cytuj:
|
co jak co ale w sremie byl prad lol tylko Ci co nie zaplacili rachunkow nie mieli pozdro Ignas
|
Cytuj:
|
masterplan netherila http://www5.speed yshare.com/data/438466240/12273832/63591378/wejscie.JPG
autentycznie |
Cytuj:
ma goscio talent jest dobrym strategiem |
Wojna trwa.
|
Ciągle trwa. Jak narazie wygrywa interregnum.
|
jak powiedziales..narazie wygrywa int~
ps nowy film rl inter?? http://es.youtube.com/watch?v=RlWuxPK1qXg |
Cytuj:
|
Cytuj:
jedyne co mi teraz przychodzi na myśl: "prawie jak Lamus" xDDD Screen serio autentyczny xD robiony gdzies pod koniec poprzednich wakacji, trzeba było ustawić masa na SB a bałem się, że ktoś od nas pomyli dragi albo wyloguje się nie tam gdzie trzeba... no to im wszystko piknie narysowałem, a co! (Paint rulez!) Koło 5-7:0 dla nas przez to że Spidi spanikował i Lindlay&Gali odbili się od naszego blokera :/ Ps. ehhhh 78 lvl ... to byly czasy .... xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:37. |