![]() |
Przyznaj czailes sie na to zeby 2000 post napisac hehe ; )
|
@
Właściwie to nie, tak jakoś potem zauważyłem ze jest 1999 post :D I jeszcze na 100 stronie ! ;) |
e no pro jesteś :p
żeby nie było offtopu to wczoraj wbilem 20 lv Drutkiem ale dzisiaj lipa bedzie bo straszny kacorek:P |
Cytuj:
Nie ma takiego picia ! Jak śmiałeś wgle wyjść z domu wieczorem, zamiast zrobić raida z kolegami :confused: TBC zamówiony, teraz tylko zbieram fundusze na subscriba :cup: |
Dzisiaj sobie odbije bo robimy ICC :p
|
Cytuj:
|
Da ktoś jakiś sposób na szybki lvling ? 40 warlock, human, affliction. Chodzę na insty, w międzyczasie robię questy, lub podbijam profesje. Jak dla każdej profesji jest jakiś poradnik gdzie expic i jak, to dla warlocka nic nie ma..
|
Cytuj:
Mam juz 51 lvl , jest fajnie. Kolega mi wciska jakis kit ze na Alterac valley w 2 dni sie wbija 51-60. To prawda? Sorry za brak polskich znakow ale pisze z telefonu. |
nie wiem jakim cudem ;;)
|
Dało się, zaraz po tym jak wprowadzili exp na bg i przed tym jak "zbalansowali" ilośc graczy. Teraz już się tego tak nie zrobi bo np u mnie na AV czeka się 30min?
|
Własnie o to chodzi, zeby sie dostac na jedno bg to trzeba z 30min do 1h czekac na grupe a czasami nawet i dluzej ;/
|
Na czym polegał ten balans ilosci graczy?
|
Balans ilości graczy polegał na tym, że AV mogło zostać odpalone tylko gdy w kolejce po obu stronach było po 40 graczy (znaczy max - i tak z każdym BG).
Wcześniej starczyło, że z jednej strony było choć z 10 :P No i się szalałoooo Mój rekord to 54-55 w bodajże 1,5h. Przeciętna długość AV - 12 minut, full clear do zera. Chyba 2 razy nam jedną wieżę zabrali. A na AV czekałem po 3-5 minut. Oj leciał exp leciał :P |
Noo lecial, sam wbilem na AV z 76 na 78 w dwa dni lajtowego grania na AV wlasnie (holiday byl to sie nie czekalo 3 godzin...).
kup mi ktos prepaida dam dupy rotfl ;| |
@up
a masz umytą chociaż ?:P Nom kiedys fajnie bylo pojsc na AV, teraz zanim zbierze sie ekipa to dlugooo trzeba czekac a jeszcze gorzej jak sie okaze ze ekipa jest do dupy :( |
W CD akszyn byla zapowiedz cataclysmu :D Jak chcecie to wam mogę przepisać ;)
Spoil: Elfy w Kalimdorze maja przeje**ne |
@up:
Już dawno była masa informacji w jakiejś gazecie. Ashenvale zdobyte przez hordę ^^ |
Będą trzy nowe frakcje: Cenarion Ring prowadzony przez Malfuriona, Earthen Ring prowadzony przez Thralla i Guardians of Tirisfal prowadzony przed Med'ana.
Aha no i w końcu trolle przejmują Echo Isles, a gnomy Gnomeregan. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
(ach, dawno się nie wypowiadałem B)) Nie było mnie długo, wbijałem level warkiem, ale zapewniam, że wkrótce będę najlepszym tankiem EU :D Co do Cataclsymu, to zmian jest baaardzo dużo, nie mówiąc już o lore (jak SPOILER! śmierć starego wodza taurenów, mianowanie Thralla na strażnika Tirisfal, czy wreszcie nadejście tego wielkiego złego KONIEC SPOILERA!), ale również zmiany statystyk postaci, jak usunięcie defense czy spell power, levelowania 1-60, wprowadzenie nowej drugorzędnej profesjii, wprowadzenie zmian w racialach ras, nowe klasy, no i tego, co najlepsze dla graczy - nowych raidów i instancji (Uldum, Grim Batol, wiele innych), oraz Worgenów i Goblinów, rzecz jasna :D Pytanie tylko - kiedy? |
Cytuj:
Teraz kilka sprostowań :) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
"Na następnym Blizzconie będziecie narzekać na Goblinów Rogue". Blizzcon jest w sierpniu, więc wiemy, że będzie na pewno przed sierpniem. |
Cytuj:
Kto to Magatha?? |
Cytuj:
Choć nie powiem - jakby kiedyś Thrall postanowił skasować ally to stary Saurfang by zrobił im rzeź przy której młodziak hellscream byłby pacyfistą Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Po Wydaniu Cata ciekawe ile Patch'ów minie zanim wprowadzą Deathwing;a :)
|
Jakie lvlowanie 1-60? Nie bedzie? Odrazu instant 60 bedzie? ;o
|
Cataclysm cataclysmem a nowy patch tuż tuż. Zmiany w crafceniu, nowy npc z matsami i zmiany w postaciach. Znowu przegięli z rogalami :D Ciekawe czy skoro będzie opłacalne znowu w rotację wrzucać rupture to czy nareszcie 2p bonus z t9 zrobi się opłacalny, szczególnie jeśli weźmiemy pod uwagę że t9heroic nadal są całkiem niezłymi itemami.
|
Cytuj:
Nie wiem o czym on tam marudził, ale całe levelowanie będzie przebiegać normalnie |
pewnie mu chodzilo o zmiany w azeroth i poziomu danych krain, zmieni sie poprostu miejsce gdzie bd to nastepowac a nie w jaki sposob. Choc bd teraz przewalone na servach PvP bo przy TBC jak i WotLK gracze z wysokimi poziomami byli na innych kontynentach, tak teraz przeniosa sie do azeroth i dodatkowo jeszcze bd mogli tu latac wiec idzie sobie 30lvl expic a tu 85 warek spada z nieba i ma nas na hita bo m usie nudzi.
|
Cytuj:
Okazało się, że Cho'gall przeżył i, co najgorsze, absorbował 'duszę' C'thuna (pokonanie formy cielesnej Old Goda nic nie daje, bo jego forma duchowa istnieje i znów może przybrać nową formę cielesną, lecz jest osłabiona). Teraz szykuje atak poprzez propagandę Doomsday (questy w SW / Orgri polegające na złamaniu szajki gościów szerzących informacje o nadchodzącym końcu świata). Do tego w patchu 3.3.5 Smoki Obsidian Aspectu zaatakują Ruby Sanctum (nowy raid w Wyrmrest Temple). Alexstrasza posiada coś, co znacznie ułatwiłoby uwolnienie Deathwinga. Prawdopodobnie ma z tym związek przedstawicielka Obsidian Aspectu w Wyrmrest Temple (nie pamiętam imienia). I po raz kolejny przypominam, Trolle odzyskują Echo Isles, a gnomy Gnomeregan (nie wiadomo tylko czy całe, czy tylko Surface). |
Ale co będzie z Siccem?Zabiją go? I najdurniejszego dungeona już nie będzie?
@edit Kurde pomóżcie. Miałem czas gry do 10 marca po zakupie wowa. Tera załadowałem triala tbc i samą grę tbc i nadal do 10 marca choć konto mam zupdatowane do burning crusade. Co jest? |
Cytuj:
|
Och.. Byłem pewien że daje no ale coż... Tera będę miał problem.
|
Trial dodaje dni, ale nie dodają się one do innych subskrypcji.
I nie działa po dodaniu TBC. |
będzie tez można wszędzie używać latających wierzchowców, a kalimdor zostanie zalany w połowie woda.
|
No i bedzie pełno nowych Lar Croft i Indiana Jones'ów :D
|
I emo Worgenow ;)
BTW. Worgeni fajne miasto maja, zamek jak z Adamsow :p |
Ciekawe jakie mounty będą miec , i jk bedzie female worgen wyglądał.
Mam już 62 lvl. :D Nagle robie duzo wiekszy dps , same super itemy z questow. Fly mount też fajny. Tylko tera m problem , albo od 10 marca do kwietnia nie bede grał albo będę bez wotlk :/ |
Cytuj:
#edit O, mam. http://static.mmo-champion.com/mmoc/...wpanel_011.jpg A tutaj mount Goblinów: http://static.mmo-champion.com/mmoc/...wpanel_020.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:21. |