![]() |
Raz się wygrywa, raz się przegrywa.
Choć w tym wypadku CipSoft wyraźnie przegrał. Po prostu na serwerach nie ma miejsca na 950 osób grających z satysfakcją ręcznie, więc używają botów. To z kolei powoduje odchodzenie z gry uczciwych graczy i sztucznie zawyża ilość zalogowanych postaci, a więc także kont z wykupionym pacciem. Zlikwidowanie botów (z umiejętnościami CipSoftu niemożliwe) myślę, że spowodowałoby odejście z gry 50% graczy. Reszta da stanowoczo za mały zarobek, więc myślę, że jedynym sposobem na wyjście z tej sytuacji jest zwiększenie liczby serwerów. Jeśli nie będzie im się to opłacać, to niech zmniejszą ilość grafików, to jest śmieszne, żeby grafiki w 32x32 pikselach przygotowywało tyle osób... Ale przynudziłem xD. |
16:42 Dakumus Dragonclaw [78]: BODZIO DELETED ~~ OMG
16:42 Carkas Niight [31]: polowa serva deleted -.- Na trade tez przezywaja xD |
Dobra ok, zbanowali ale jednej rzeczy nie rozumiem, NG jakby wpina się w Tibie czyli jest go łatwo wykryć BlackD już trudniej, ale jak oni to zrobili i na jakiej podstawie, napisali wyraźnie, że zbanowali tych, na których mieli dowody, a mogliby zbanować więcej, to czemu akrurat zostali zbanowani oni a nie np ja który ma włączony 6 klientów na 1 nie mam staminy a pozostałe chodzą praktycznie cały czas. To co nie można wpisywać komend z blackd np exiva exp ?
|
Cytuj:
btw jak to miales to czemu nigdy nie uzywales ;) ? tylko teraz sie chwalisz ? pozatym wiesz ze slabo znam angielski wiec raczej tak bym tego nie napisal :* Gra to gra kiedys sie konczy ^^ Xaszkil ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Xaszkil ;) |
bry ;)
widze ze CIP niezle poszalał... ;/ Wie ktos moze, kto jeszcze (oprócz Bodzia) dostal delete? thx... |
@up
Jedna czy dwie strony wczesniej sa wymienieni wybrancy xD |
Cytuj:
Zbierali acc zapewne juz jakis czas temu, bo na 2 acc z botem nonstop wlaczonym od 2 tygodni bana nie ma. MikeRoyal, 6 mc ta?:) deserta robisz? |
all deleted? ;/
czy to bany i delete? |
Bany i delete...
|
@2Up
Nie spamuj idioto. Bodzio i pewnie więcej delete reszta ban @Aihalas Chciałbyś ;p 3 Nerana 1 Xerena, 1 Refugia, 1 Aurea, 1 Furora |
Xaszkil delete Xd..
no ale ja bylem fajny na Neranie a wy to co ? sprzataczki takie ^^ lizcie (: @kafior a ty co tak odrazu ;] ? tez bana dostales :*? Xaszkil ;) |
|
Cytuj:
|
Gz Bodzio to musiało sie tak skończyć bo sie jarałeś tym ze masz taki lvl i pamiętaj i tak ja jestem 1 osobą z zielonek która 100 lvl miała w tibii i to wtedy jak tibia była trudniejsza niż teraz gdzie każdy może wbić 100 lvl bez większego problemu.
ps. Wymienie 69ek za jakiegos ed/ms pisać na priv albo gg 8363852 |
Zastanawia mnie jedna rzecz jak Bodzio dostał bana skoro on zawsze mówił że jedzie bez bota...Nie czaje..!?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
huj dupa kurwa cipa. Jak bedzie mi sie nudzilo to sie zbanuje =d
Aha i jak cos to nie czytajcie postow Aleppe.To kłamca , kazdy jego post ze on ma huj wie gdzie chary i mialirdy postów , ze zna gmów.. Gówno prawda. mam dowód ;d |
Hahahahaahahaha
Bodzio to jak teraz laski bedzie wyrywal XDDDDDDDD
full pirat poszedl sie jebac !!! ;D rob new hara p seta moge ci odpalic : DDDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Runed Sword, full adony poszły się j**** szkoda mi go ale jego scenery były czyste nierozumnien
|
Hahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahaahahah ahahahahahahahahahahahaahahahahahhaahhaahhahahahah ahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaa
|
Cytuj:
Nie napisze, stawiam dyche ze już wisi. Ktoś przebija? |
Bodzio dostał zawału
|
Cytuj:
|
Bodzio Ty koksie ale wszyscy mają z Ciebie pompę xD wszystkie full addony miałeś GZ ahahaha btw szkoda bo miałeś może z 4-5x pacc'a czyli około 400 zł + kupowałeś kase na allegro ;D nie mów że nie bo wszyscy pamiętamy jak na ventrilo gadałeś kto sprzeda xD btw pamiętam jak powiedział "mogę nawet wydać 2 tysiące złotych na femu hata jak będzie" jajebie szkoda że nie było femu i że nie kupiłeś hat'a ahahahahahaha
|
Feru kurwa nie femu co ty jakis ułomny jestes?
|
Cytuj:
|
Eee oglądam wasz temat i mam pytanie:
Kiedy będzie kolejna porcja screenów z bodzio'szajs? żal typa hahahahaha xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tibia.pl wymiata http://i265.photobucket.com/albums/i...l/ahahahah.png |
Esprit kur...wa wypier...dalaj na xerene jak chuja wiesz co bodzio robi i jak szpanuje tym jaki mial lvl to sie nie odzywaj leszczu
|
@Up
Jak chuju nie wiesz kim jestem to się nie odzywaj, MikeRoyal here, orientuje się w sytuacji lepiej niż ty gram od początku serwa i pamiętam jak Bodziek wbijał skile 75, więc nie pierdol mi tu że się nie orientuje. Mogę Ci tu spisać historie prawie każdego chara którego były tu ss'y. Może levelem nie mogę się pochwalić ale rozjebują mnie takie teksty. |
Cytuj:
|
@all
Może załóżcie new Temat " Bodzio i jego przygody " ? :baby: ________________________ Cytuj:
|
Chciałeś masz http://forum.tibia.pl/showthread.php...61#post2443561
Panowie Sztab Wyborczy Arhena wam się rozpada It will be disbanded on Feb 03 2009 if there are still less than four vice leaders then |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:23. |