Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

kaffffar 01-06-2009 17:28

Nie mowcie ,ze na Adama nie wyrobiliscie nowego reca....

AxeVice 01-06-2009 17:31

Agajn Own3d ?

J.Rabbit 01-06-2009 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2556133)
Chciałem tylko nadznaczyć , że są ludzie i śmiecie i stary owner Adam Ziomusia należy do tych drugich. :) Pozdro zerowcu. :)

oj Patryk ,a kenamiego i czookapika kto zabral? Wojna rzadzi sie swoimi prawami i mysle jakbys mial dostep do chara wroga to tez bys go zrookowal czy zbanowal.

Jaz 01-06-2009 17:56

462696590.html

indżoj..

Yanne 01-06-2009 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2555980)
Ok, wygraliście, nie wiem nawet kto tam wybiegł i po co, ale ok. Samym czookapikiem i lokajem nie wygramy wojny na pewno. Ale jak to ktoś mądrze wspomniał, liczą się morale, których adde po 3 przegranych openkach z rzędu już nie ma. Także możecie się przeliczyć co do tej wojny szybciej niż myślicie :)

btw jak wrócę ze szkoły to chciałbym, żeby nie było takiej niespodzianki jak wczoraj gdy wróciłem do domu :<

to cie rozczaruje

Niza 01-06-2009 19:38

Adaś prosił mnie żebym to wkleił. Nie są to moje słowa więc na mnie nie wrzucajcie. Na Adasia tez nie. Bo zatłuke !

Tu cytat:
Bo pierdolnę na ziemię. Człowieku, zastanów się kurwa co Wy wymyślacie!
Ktoś puścił plotę, że niby ja mam coś z tym wspólnego i wszyscy w to wierzą, pozdrawiam. Chuj, że nie macie żadnych podstaw.
Spójrzcie kurwa na to z innej strony. Mimo, że Victeron może inteligencją nie grzeszy to zawsze go lubiłem i nic do niego nie miałem. Sprzedałem mu postać za zaledwie 800 zł, mimo, że Ikego kupił za ponad 4x więcej, a na pewno jego char nie był tyle wart. Dzieliłem Waszą nienawiść do czarnego i byłem zadowolony, że w pierwszej wojnie moja postać się bardzo przydała itd. Kiedy sprzedawałem Adama to już na prawdę miałem wyjebane w Tibię, najzwyczajniej mi się znudziła i znalazłem lepsze zajęcia. Miałem i nadal mam access do kilku kont znajomych i od czasu do czasu wbijam pogadać lub trochę poexpić, ale naprawdę rzadko. Ale to wszystko chuj. Kolejny argument - Victeron miał do kurwy nędzy 6,5 miecha na wyrobienie nowego reca! Żeby Wam to jeszcze bardziej kurwa zobrazować - jest to około 200 dni! 30 dni potrzeba na zmianę rejestracji, kilka dni na wyrobienie nowego reca. Co z resztą? Lenistwo? BRAK KASY? Nie myślenie? Nie wiem i nie potrafie sobie wytłumaczyć To wszystko jest chuj, bo ja przez ten cały okres miałem pierdolony access do Adama, o czym nawet nie wiedziałem bo nawet nie próbowałem na niego wbijać bo byłem zadowolony z warunków sprzedaży, ludzi z Flow i samego Victerona lubiłem, zawsze uważałem się za uczciwego gracza i człowieka. Rejestracja była zmieniona na bank, w końcu skądś ban się musiał wziąć. Chuj, że od kumpli słyszałem, że do Adama access miało pół Flow i dziwnym trafem Adam miał hacka w którym stracił całe pierdolone 200k akurat w dniu deleta Shejqa, wcale nic nie sugeruje, ale po hacku już chyba można zmienić w końcu tego reca, co? Słów mi brakuje, żeby Wam przekazać to co chcę przekazać
Na koniec: Zna ktoś chociaż jeden powód dla którego miałbym się tak zachować? Może się sprzedałem Russelowi? Czemu nie ma takich plotek?
Kurwa, jak patrze na co Wy wypisujecie to zaczynam żałować że tego nie zrobiłem, chociaż miałem na to 200 dni i jeszcze bym sobie zarobił, liściki też mogłem porobić przez ten czas i nawet nikt by nie zauważył, że próbowałem coś robić, ale ktoś popisał się inteligencją jebiąc ue pod dp ;]
Postaci sam żałuję, poświęciłem na nią za dużo czasu.

@ Lavio
Śmieciu, to sobie możesz mówić do matki jak Ci pozwala, popierdoleńcu
Aha i jeszcze jedno. Piszę to tylko w obronie swojej uczciwości, żebyście nie myśleli że się boję czy coś :)
/koniec cytatu

Maax'ior 01-06-2009 19:53

Bardzo interesujące

AxeVice 01-06-2009 21:38

Name: Solle'Steinhold
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 173
World: Morgana
Residence: Venore
Guild membership: One of the Flow

0.0

Delarev 01-06-2009 22:50

niewazne ;d

kaffffar 01-06-2009 23:48

Bez obrazy chlopaki ale to bylo na prawde wyjebiscie zalosna akcja ze strony Flow... dawno nie widzialem tak glupich dedow ...

Jawor131 01-06-2009 23:50

Mowisz o akcji przy statku ?

J.Rabbit 02-06-2009 00:05

Jun 01 2009, 22:38:17 CEST Killed Rosi Thern at Level 149 ok

huahuahua ten frag bedzie mnie zadawalal do konca zycia :D

Yanne 02-06-2009 00:08

ej wiecie co[napinka] AKON BYL NA YALAHAR SIE WYJEBAL SIE 2X I ZAMKNAL SIE W PZCIE XDDD[/napinka]

kocham mame, tate russela, wujka adde, brata sandera wujka jonthka i chcialbym pozdrowic pro elo wypychacza romana aka gram na noob charze(za to ze dzieki tobie padl ten sukin....) = ) lov ja

Grebol 02-06-2009 00:08

znow walka na yalahar przejebana przez Katrile

Maax'ior 02-06-2009 00:10

xDDDD..

Take Over wygrało?

Lavi0 02-06-2009 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niza (Post 2556333)
Adaś prosił mnie żebym to wkleił. Nie są to moje słowa więc na mnie nie wrzucajcie. Na Adasia tez nie. Bo zatłuke !

Tu cytat:
Bo pierdolnę na ziemię. Człowieku, zastanów się kurwa co Wy wymyślacie!
Ktoś puścił plotę, że niby ja mam coś z tym wspólnego i wszyscy w to wierzą, pozdrawiam. Chuj, że nie macie żadnych podstaw.
Spójrzcie kurwa na to z innej strony. Mimo, że Victeron może inteligencją nie grzeszy to zawsze go lubiłem i nic do niego nie miałem. Sprzedałem mu postać za zaledwie 800 zł, mimo, że Ikego kupił za ponad 4x więcej, a na pewno jego char nie był tyle wart. Dzieliłem Waszą nienawiść do czarnego i byłem zadowolony, że w pierwszej wojnie moja postać się bardzo przydała itd. Kiedy sprzedawałem Adama to już na prawdę miałem wyjebane w Tibię, najzwyczajniej mi się znudziła i znalazłem lepsze zajęcia. Miałem i nadal mam access do kilku kont znajomych i od czasu do czasu wbijam pogadać lub trochę poexpić, ale naprawdę rzadko. Ale to wszystko chuj. Kolejny argument - Victeron miał do kurwy nędzy 6,5 miecha na wyrobienie nowego reca! Żeby Wam to jeszcze bardziej kurwa zobrazować - jest to około 200 dni! 30 dni potrzeba na zmianę rejestracji, kilka dni na wyrobienie nowego reca. Co z resztą? Lenistwo? BRAK KASY? Nie myślenie? Nie wiem i nie potrafie sobie wytłumaczyć To wszystko jest chuj, bo ja przez ten cały okres miałem pierdolony access do Adama, o czym nawet nie wiedziałem bo nawet nie próbowałem na niego wbijać bo byłem zadowolony z warunków sprzedaży, ludzi z Flow i samego Victerona lubiłem, zawsze uważałem się za uczciwego gracza i człowieka. Rejestracja była zmieniona na bank, w końcu skądś ban się musiał wziąć. Chuj, że od kumpli słyszałem, że do Adama access miało pół Flow i dziwnym trafem Adam miał hacka w którym stracił całe pierdolone 200k akurat w dniu deleta Shejqa, wcale nic nie sugeruje, ale po hacku już chyba można zmienić w końcu tego reca, co? Słów mi brakuje, żeby Wam przekazać to co chcę przekazać
Na koniec: Zna ktoś chociaż jeden powód dla którego miałbym się tak zachować? Może się sprzedałem Russelowi? Czemu nie ma takich plotek?
Kurwa, jak patrze na co Wy wypisujecie to zaczynam żałować że tego nie zrobiłem, chociaż miałem na to 200 dni i jeszcze bym sobie zarobił, liściki też mogłem porobić przez ten czas i nawet nikt by nie zauważył, że próbowałem coś robić, ale ktoś popisał się inteligencją jebiąc ue pod dp ;]
Postaci sam żałuję, poświęciłem na nią za dużo czasu.

@ Lavio
Śmieciu, to sobie możesz mówić do matki jak Ci pozwala, popierdoleńcu
Aha i jeszcze jedno. Piszę to tylko w obronie swojej uczciwości, żebyście nie myśleli że się boję czy coś :)
/koniec cytatu

@Adam aka Nieogarnynka. ;)
Nawiązuje teraz do Twojej ostatniej wypowiedzi, bo jest ona przedstawieniem Twojej osoby. Tylko niedorobione dzieci wyzywają po rodzicach, po drugie kozaczkiem przez kabelek może być każdy, czego wszyscy są świadkami po przeczytaniu Twojego posta. ;) Także get a life kido.

@Adam Ziomu's Case. ;)

Nie umiesz sobie tego wytłumaczyć, bo jesteś trochę zacofany. Nie wiesz, że Russel i jego ekipa spamowała gm'ów, że zmienione są dane osobowe i te dostawały bana za sharing/tradeing. Dlatego Szymek zaufał Ci i wolał się uchronić przed banem, niestety przeliczył się. Mam nadzieję, że siano Ci dobrze służy, bo słyszałem, że kupiłeś sobie dmuchaną lale i sztuczną vagine.

` Lavio aka Miodu

Maax'ior 02-06-2009 00:15

Cytuj:

Mam nadzieję, że siano Ci dobrze służy, bo słyszałem, że kupiłeś sobie dmuchaną lale i sztuczną vagine.
Ha, ha.. ;p;p;p

Trzeci battle i trzecia przegrana FLOW. Szykuje się bardzo ciekawy war, a jednak!

Lavi0 02-06-2009 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maax'ior (Post 2556685)
Ha, ha.. ;p;p;p

Trzeci battle i trzecia przegrana FLOW. Szykuje się bardzo ciekawy war, a jednak!

Hmm z Avisami było to samo, jednak ktoś inny ostatecznie rządził. ;P

Jaz 02-06-2009 00:34

Zawsze wygrywała ta strona, po której byłem ja ;)

Pozdrawiam Lavia, Xomerka, Dizta, Lokaja którego nie było, Fesbiego i resztę osób którym piksele jeszcze nie przesłoniły mózgu.

CzarnyBratCzarnego 02-06-2009 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2556692)
Hmm z Avisami było to samo, jednak ktoś inny ostatecznie rządził. ;P

Zgodze sie w 100% Na Ostatnim War Avis Wygrywalo OB Przewaznie ALE To Flow Wygralo.
Licza Sie Tylko Morale.... A Gdy Sie Wygrywa I Zacznie Przegrywac To Wtedy Wam Morale Spadna i znow do Kanałow w A'B Zejdziecie :):D

@EDIT

Stawiam 50 zl na Flow :D

Grebol 02-06-2009 00:50

bla bla bla

Russel back hahahah xD Mudry i co u Czarnego takk zle?

CzarnyBratCzarnego 02-06-2009 00:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2556710)
bla bla bla

Russel back hahahah xD Mudry i co u Czarnego takk zle?

Chłopcze Za Szybko Sie Cieszysz :) Gdzie Tam Koniec Wojny ;) to Dopiero 3 Dni !! A Potrwa Jak Wam Sie bd Chcialo Min 3 miechy znajac Flow ;)
Wiec Czarny Szybko Nogi z PZ nie wystawi ;)

Grebol 02-06-2009 01:05

wiesz co ? Mały pies zawsze najwiecej szczeka. Wiec jezeli nie masz zamiaru się ujawnić <o ile wogole jestes kimś> to zamknij drzwi i wyjdz.

CzarnyBratCzarnego 02-06-2009 01:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2556722)
wiesz co ? Mały pies zawsze najwiecej szczeka. Wiec jezeli nie masz zamiaru się ujawnić <o ile wogole jestes kimś> to zamknij drzwi i wyjdz.

Powiem Tak... Ujawniac Niemam Sie Po Co Bo Niegram od Hmm... 1,5 Roku ;)
Tylko Od Tego Czasu Sledze Losy Morgany....
Wiec Mozesz Smialo Powiedziec Ze Jestem Nikim ;)
A Jak Masz Cos Do Mnie To Ci Adres Podam Wpadnij Pogadamy ;)

Jaz 02-06-2009 01:25

Nie zaczynaj każdego słowa z dużej litery, pokemonie.

Grebol 02-06-2009 01:31

Nastepny kozak aka Bardol tylko ze Bardol chociaz chara dostał i się nie obawiam a Ty jakiś smieć mi takie teksty sypie. Idz spac dziecko bo jutro szkola Cię czeka

CzarnyBratCzarnego 02-06-2009 01:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2556733)
Nastepny kozak aka Bardol tylko ze Bardol chociaz chara dostał i się nie obawiam a Ty jakiś smieć mi takie teksty sypie. Idz spac dziecko bo jutro szkola Cię czeka

Smiec?? ;) Czy Ja Po Tobie Jade ?? ;)
Szczylu ;) ile masz 15 ? 16 ?

Jak Taki Kozak Przez Neta Jestes Zapraszam

Radlin woj.Slaskie
Ul.B.Chrobrego 449

Wpadnij Czekam Mozesz Wziasc Kumpli ;)

@Mudry

A tobie ..uj Do tego Jak PiSzE o.O

@EDIT

Zakoncz To POjedz Pomnie i Konczymy Nie bd Spamu Robil ;)

http://www.fotka.pl/profil/Gremb/ Powiem Tyle "HA! HA!"

Arav_ras 02-06-2009 07:54

Radlin? Co to za wiocha?

Ależ protoss sie wyjebał xD już mialem nadzieje że na farta przezyje na tym statku :p

xBardolekx 02-06-2009 08:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 2556697)
Zawsze wygrywała ta strona, po której byłem ja ;)

Abcoki mówiły to samo.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2556733)

kozak? raczej hobbysta, niektórzy lubią zbierać znaczki, ja się lubię napinać na forum. kozak raczej ma to do siebie, że jakbyś podbił do kogoś kto do ciebie 'kozaczy' to by zamknal jape i siedział cicho. chcesz się przekonać czy jestem tym 'kozakiem'? miasto znasz, xadi wie gdzie mieszkam dokładnie. zapraszam

@edit; @up
Radlin? wiocha?;d nie mów tego przy Szymku :d

Grebol 02-06-2009 09:41

@CzarnyBratCzarnego

widze ze jak szukasz Mnie w internecie to mam nastepnego fana ;) Chcesz autograf?

CzarnyBratCzarnego 02-06-2009 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2556773)
@edit; @up
Radlin? wiocha?;d nie mów tego przy Szymku :d

No Wlasnie Szym Jest z Radlina Ale Jakos Dawno Go Nie Widzialem....

Wiocha ?? Hmm... Kto Co Lubi :)
Wole Spokoj Niz Hałasa 24h w Miescie + Mieszkanie w Bloku i Siedzenie w 4 Scianach....(Zadnej Imprezy Bo Sasiedzi Chca Spac...)

A Tak Pozatym Wiocha Hmmm To Nie Na Slasku ;) Wiochy To Sa Okolice Warszawy ;)

Ale Koniec Tego Pie***lenia... Chcecie To Jedzcie Pomnie Mnie To Nie Rusza...

kaffffar 02-06-2009 12:17

@pajacu up
Wyjdz i nie wracaj.Piszesz jak 12 letnia dziewczynka z fotki.peel jestes frajerem ,a udajesz kozaka.

btw. Ma ktos filmik z wczorajszego battle na yalahar?

@do kogos kto pytal czy chodzi o ta akcje na statku
tak o niej mowilem ,ze dawno nie widzialem tak glupich dedow...

AxeVice 02-06-2009 12:19

I Kto tu używa noobow haha patrzac na filmik to chyba take overowcy

Ale elven sie pieknie trzymal...

kaffffar 02-06-2009 12:59

Dokladnie to samo zauwazylem co kolega up ;p Same noob chary ktore wypychaly i blokowaly ludzi , praktycznie im mozecie zawdzieczac polowe fragow jak nie wiecej. Elven tez pieknie wyszedl z opresji ;p Jeszcze da sie zauwazyc ,ze jak na taka liczna gildie(Flow) to troche malo was bylo ...

btw. Khotas tak sie napinal caly czas na forum ,a teraz do zydow poszedl?:D

Wiecznyodpoczynek 02-06-2009 13:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzarnyBratCzarnego (Post 2556848)
No Wlasnie Szym Jest z Radlina Ale Jakos Dawno Go Nie Widzialem....

Wiocha ?? Hmm... Kto Co Lubi :)
Wole Spokoj Niz Hałasa 24h w Miescie + Mieszkanie w Bloku i Siedzenie w 4 Scianach....(Zadnej Imprezy Bo Sasiedzi Chca Spac...)

A Tak Pozatym Wiocha Hmmm To Nie Na Slasku ;) Wiochy To Sa Okolice Warszawy ;)

Ale Koniec Tego Pie***lenia... Chcecie To Jedzcie Pomnie Mnie To Nie Rusza...

Co się martwisz, co się smucisz - ze wsi jesteś, na wieś wrócisz!

Widać, że koło miasta nawet nie przejeżdżałeś i jedyne co wiesz o życiu to arkana dojenia krów.
I zapewniam Cię, że "wiochy z okolic Warszawy" są zamożniejsze niż nie jedno miasto (nie chodzi o budżet, tylko o mieszkańcaców).

A na koniec w ramach dokładniejszego zobrazowania Twego miejsca w hierarchii i łańcuchu pokarmowym:
W dupie byłeś, gówno widziałeś, a w dodatku gówno wiesz, gówno jesz.

/care

Etun 02-06-2009 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2556887)
Co się martwisz, co się smucisz - ze wsi jesteś, na wieś wrócisz!

Widać, że koło miasta nawet nie przejeżdżałeś i jedyne co wiesz o życiu to arkana dojenia krów.
I zapewniam Cię, że "wiochy z okolic Warszawy" są zamożniejsze niż nie jedno miasto (nie chodzi o budżet, tylko o mieszkańcaców).

A na koniec w ramach dokładniejszego zobrazowania Twego miejsca w hierarchii i łańcuchu pokarmowym:
W dupie byłeś, gówno widziałeś, a w dodatku gówno wiesz, gówno jesz.

/care

Wrzuć na luz Wiszu , its only a game ;]

Jak bede miał zamiar do wawy wpadać do dam msg na piwko polecim ;)

Etun 02-06-2009 14:02

btw myślałem że tęgie baty dostaniemy wczoraj ale nie było tak źle , Szkoda że zapomnieliście Rosiego leczyć ;p

zambro 02-06-2009 14:14

Eter Rael
Jun 02 2009, 13:29:54 CEST Killed at Level 243 by Sequel

AxeVice 02-06-2009 14:19

@down

Racja , pomylila mi sie data bo godzina podobna ;f

zambro 02-06-2009 14:21

Ktoś jeszcze się wyłożył?

edit:
Sequel to chyba wczoraj się wyjebał...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02.