![]() |
Nie mowcie ,ze na Adama nie wyrobiliscie nowego reca....
|
Agajn Own3d ?
|
Cytuj:
|
462696590.html
indżoj.. |
Cytuj:
|
Adaś prosił mnie żebym to wkleił. Nie są to moje słowa więc na mnie nie wrzucajcie. Na Adasia tez nie. Bo zatłuke !
Tu cytat: Bo pierdolnę na ziemię. Człowieku, zastanów się kurwa co Wy wymyślacie! Ktoś puścił plotę, że niby ja mam coś z tym wspólnego i wszyscy w to wierzą, pozdrawiam. Chuj, że nie macie żadnych podstaw. Spójrzcie kurwa na to z innej strony. Mimo, że Victeron może inteligencją nie grzeszy to zawsze go lubiłem i nic do niego nie miałem. Sprzedałem mu postać za zaledwie 800 zł, mimo, że Ikego kupił za ponad 4x więcej, a na pewno jego char nie był tyle wart. Dzieliłem Waszą nienawiść do czarnego i byłem zadowolony, że w pierwszej wojnie moja postać się bardzo przydała itd. Kiedy sprzedawałem Adama to już na prawdę miałem wyjebane w Tibię, najzwyczajniej mi się znudziła i znalazłem lepsze zajęcia. Miałem i nadal mam access do kilku kont znajomych i od czasu do czasu wbijam pogadać lub trochę poexpić, ale naprawdę rzadko. Ale to wszystko chuj. Kolejny argument - Victeron miał do kurwy nędzy 6,5 miecha na wyrobienie nowego reca! Żeby Wam to jeszcze bardziej kurwa zobrazować - jest to około 200 dni! 30 dni potrzeba na zmianę rejestracji, kilka dni na wyrobienie nowego reca. Co z resztą? Lenistwo? BRAK KASY? Nie myślenie? Nie wiem i nie potrafie sobie wytłumaczyć To wszystko jest chuj, bo ja przez ten cały okres miałem pierdolony access do Adama, o czym nawet nie wiedziałem bo nawet nie próbowałem na niego wbijać bo byłem zadowolony z warunków sprzedaży, ludzi z Flow i samego Victerona lubiłem, zawsze uważałem się za uczciwego gracza i człowieka. Rejestracja była zmieniona na bank, w końcu skądś ban się musiał wziąć. Chuj, że od kumpli słyszałem, że do Adama access miało pół Flow i dziwnym trafem Adam miał hacka w którym stracił całe pierdolone 200k akurat w dniu deleta Shejqa, wcale nic nie sugeruje, ale po hacku już chyba można zmienić w końcu tego reca, co? Słów mi brakuje, żeby Wam przekazać to co chcę przekazać Na koniec: Zna ktoś chociaż jeden powód dla którego miałbym się tak zachować? Może się sprzedałem Russelowi? Czemu nie ma takich plotek? Kurwa, jak patrze na co Wy wypisujecie to zaczynam żałować że tego nie zrobiłem, chociaż miałem na to 200 dni i jeszcze bym sobie zarobił, liściki też mogłem porobić przez ten czas i nawet nikt by nie zauważył, że próbowałem coś robić, ale ktoś popisał się inteligencją jebiąc ue pod dp ;] Postaci sam żałuję, poświęciłem na nią za dużo czasu. @ Lavio Śmieciu, to sobie możesz mówić do matki jak Ci pozwala, popierdoleńcu Aha i jeszcze jedno. Piszę to tylko w obronie swojej uczciwości, żebyście nie myśleli że się boję czy coś :) /koniec cytatu |
Bardzo interesujące
|
Name: Solle'Steinhold
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 173 World: Morgana Residence: Venore Guild membership: One of the Flow 0.0 |
niewazne ;d
|
Bez obrazy chlopaki ale to bylo na prawde wyjebiscie zalosna akcja ze strony Flow... dawno nie widzialem tak glupich dedow ...
|
Mowisz o akcji przy statku ?
|
Jun 01 2009, 22:38:17 CEST Killed Rosi Thern at Level 149 ok
huahuahua ten frag bedzie mnie zadawalal do konca zycia :D |
ej wiecie co[napinka] AKON BYL NA YALAHAR SIE WYJEBAL SIE 2X I ZAMKNAL SIE W PZCIE XDDD[/napinka]
kocham mame, tate russela, wujka adde, brata sandera wujka jonthka i chcialbym pozdrowic pro elo wypychacza romana aka gram na noob charze(za to ze dzieki tobie padl ten sukin....) = ) lov ja |
znow walka na yalahar przejebana przez Katrile
|
xDDDD..
Take Over wygrało? |
Cytuj:
@Adam aka Nieogarnynka. ;) Nawiązuje teraz do Twojej ostatniej wypowiedzi, bo jest ona przedstawieniem Twojej osoby. Tylko niedorobione dzieci wyzywają po rodzicach, po drugie kozaczkiem przez kabelek może być każdy, czego wszyscy są świadkami po przeczytaniu Twojego posta. ;) Także get a life kido. @Adam Ziomu's Case. ;) Nie umiesz sobie tego wytłumaczyć, bo jesteś trochę zacofany. Nie wiesz, że Russel i jego ekipa spamowała gm'ów, że zmienione są dane osobowe i te dostawały bana za sharing/tradeing. Dlatego Szymek zaufał Ci i wolał się uchronić przed banem, niestety przeliczył się. Mam nadzieję, że siano Ci dobrze służy, bo słyszałem, że kupiłeś sobie dmuchaną lale i sztuczną vagine. ` Lavio aka Miodu |
Cytuj:
Trzeci battle i trzecia przegrana FLOW. Szykuje się bardzo ciekawy war, a jednak! |
Cytuj:
|
Zawsze wygrywała ta strona, po której byłem ja ;)
Pozdrawiam Lavia, Xomerka, Dizta, Lokaja którego nie było, Fesbiego i resztę osób którym piksele jeszcze nie przesłoniły mózgu. |
Cytuj:
Zgodze sie w 100% Na Ostatnim War Avis Wygrywalo OB Przewaznie ALE To Flow Wygralo. Licza Sie Tylko Morale.... A Gdy Sie Wygrywa I Zacznie Przegrywac To Wtedy Wam Morale Spadna i znow do Kanałow w A'B Zejdziecie :):D @EDIT Stawiam 50 zl na Flow :D |
bla bla bla
Russel back hahahah xD Mudry i co u Czarnego takk zle? |
Cytuj:
Chłopcze Za Szybko Sie Cieszysz :) Gdzie Tam Koniec Wojny ;) to Dopiero 3 Dni !! A Potrwa Jak Wam Sie bd Chcialo Min 3 miechy znajac Flow ;) Wiec Czarny Szybko Nogi z PZ nie wystawi ;) |
wiesz co ? Mały pies zawsze najwiecej szczeka. Wiec jezeli nie masz zamiaru się ujawnić <o ile wogole jestes kimś> to zamknij drzwi i wyjdz.
|
Cytuj:
Tylko Od Tego Czasu Sledze Losy Morgany.... Wiec Mozesz Smialo Powiedziec Ze Jestem Nikim ;) A Jak Masz Cos Do Mnie To Ci Adres Podam Wpadnij Pogadamy ;) |
Nie zaczynaj każdego słowa z dużej litery, pokemonie.
|
Nastepny kozak aka Bardol tylko ze Bardol chociaz chara dostał i się nie obawiam a Ty jakiś smieć mi takie teksty sypie. Idz spac dziecko bo jutro szkola Cię czeka
|
Cytuj:
Szczylu ;) ile masz 15 ? 16 ? Jak Taki Kozak Przez Neta Jestes Zapraszam Radlin woj.Slaskie Ul.B.Chrobrego 449 Wpadnij Czekam Mozesz Wziasc Kumpli ;) @Mudry A tobie ..uj Do tego Jak PiSzE o.O @EDIT Zakoncz To POjedz Pomnie i Konczymy Nie bd Spamu Robil ;) http://www.fotka.pl/profil/Gremb/ Powiem Tyle "HA! HA!" |
Radlin? Co to za wiocha?
Ależ protoss sie wyjebał xD już mialem nadzieje że na farta przezyje na tym statku :p |
Cytuj:
Cytuj:
@edit; @up Radlin? wiocha?;d nie mów tego przy Szymku :d |
@CzarnyBratCzarnego
widze ze jak szukasz Mnie w internecie to mam nastepnego fana ;) Chcesz autograf? |
Cytuj:
Wiocha ?? Hmm... Kto Co Lubi :) Wole Spokoj Niz Hałasa 24h w Miescie + Mieszkanie w Bloku i Siedzenie w 4 Scianach....(Zadnej Imprezy Bo Sasiedzi Chca Spac...) A Tak Pozatym Wiocha Hmmm To Nie Na Slasku ;) Wiochy To Sa Okolice Warszawy ;) Ale Koniec Tego Pie***lenia... Chcecie To Jedzcie Pomnie Mnie To Nie Rusza... |
@pajacu up
Wyjdz i nie wracaj.Piszesz jak 12 letnia dziewczynka z fotki.peel jestes frajerem ,a udajesz kozaka. btw. Ma ktos filmik z wczorajszego battle na yalahar? @do kogos kto pytal czy chodzi o ta akcje na statku tak o niej mowilem ,ze dawno nie widzialem tak glupich dedow... |
I Kto tu używa noobow haha patrzac na filmik to chyba take overowcy
Ale elven sie pieknie trzymal... |
Dokladnie to samo zauwazylem co kolega up ;p Same noob chary ktore wypychaly i blokowaly ludzi , praktycznie im mozecie zawdzieczac polowe fragow jak nie wiecej. Elven tez pieknie wyszedl z opresji ;p Jeszcze da sie zauwazyc ,ze jak na taka liczna gildie(Flow) to troche malo was bylo ...
btw. Khotas tak sie napinal caly czas na forum ,a teraz do zydow poszedl?:D |
Cytuj:
Widać, że koło miasta nawet nie przejeżdżałeś i jedyne co wiesz o życiu to arkana dojenia krów. I zapewniam Cię, że "wiochy z okolic Warszawy" są zamożniejsze niż nie jedno miasto (nie chodzi o budżet, tylko o mieszkańcaców). A na koniec w ramach dokładniejszego zobrazowania Twego miejsca w hierarchii i łańcuchu pokarmowym: W dupie byłeś, gówno widziałeś, a w dodatku gówno wiesz, gówno jesz. /care |
Cytuj:
Wrzuć na luz Wiszu , its only a game ;] Jak bede miał zamiar do wawy wpadać do dam msg na piwko polecim ;) |
btw myślałem że tęgie baty dostaniemy wczoraj ale nie było tak źle , Szkoda że zapomnieliście Rosiego leczyć ;p
|
Eter Rael
Jun 02 2009, 13:29:54 CEST Killed at Level 243 by Sequel |
@down
Racja , pomylila mi sie data bo godzina podobna ;f |
Ktoś jeszcze się wyłożył?
edit: Sequel to chyba wczoraj się wyjebał... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02. |