![]() |
Cytuj:
patrz ile sie trzymal... niewiem kim jestes ale pewnie ty w 1 trapie zgona zaliczyl bys |
Noi co wy chcecie od Konkreta?
Tyle się trzymał, i bawił się z nimi, więc nie wiem czemu mówicie konkret noob? ;o _/ 10:12 Isirattil [134] : spam 10:12 Tamtu has left the party. ("konkret noob"?) |
to był prawdziwy konkret ?? na moje ktoś inny nim wtedy grał bo z innych filmików nie ogarniał
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Yhy jakiś cam z nim w roli głównej? :]
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Chłopaki, jestem pełen podziwu, jeżeli chodzi o wasze akcje (Obie strony).
Nie, nie jest to kolejna prowokacja. Naprawdę widzę tu takie rzeczy (.CAM), na które bym w życiu nie wpadł, więc Szacun dla was. Moglibyście tylko dać spokój z tym ciśnięciem się na forum, i zacząć zauważać wasze własne wady (Tu już nie mówię o Tibii). Jest to trochę dziecinne ;) Zauważcie, że zupełnie inne podejście jest do Marjoli czy Kiksa, którzy nie dadzą się sprowokować, a zupełnie inne do (Przepraszam jak źle napisałem wasze nicki, pisze z pamięci) Aricatii czy ZUtersky, którzy na każdą zaczepkę na forum, muszą odpowiedzieć swoją wiązanką, która najczęściej polega na "A TY: A) Jesteś Botem B) Gówno wiesz o zabijaniu C) Jesteś z Wanted/Nephilims, czyli jesteś "Ten Gorszy". Dajcie se spokoj, bo niepotrzebnie wam ciśnienie skacze ;) |
Popieram.
To świadczy, że są po prostu głupi. Nie chcę nikogo obrażać, ale takie są fakty. Mądry człowiek by zrobił tak: "A co mi tam.. To tylko głupia gra, co się przejmować opiniami osób poznanych w grze prze internet. Jak się chcą wyżyć, to proszę." Może trzy-cztery osoby z was by tak pomyślały (z tych którzy biorą udział w spinaniu) M.in Tak jak powiedział pan wyżej, Kiksu itp. Jego posty na zaczepkę to takie jak : "Co tam Nuriel?" itp. Mam nadzieję, że się skończy ta cała przepychana. Daję głowę, że połowa neph~ i połowa wanted, war temu, dała by sobie ręce i nogi uciąć, byle stanąć w obronie kolegi (który teraz jest po przeciwnej stronie...) A teraz? Tylko : Jesteś BOTem! A ty szmatą.. itd. (może wulgarnych wyzwisk u was (90%) nie dostrzegłem, ale u osób typu spirit-of-bicho, jest to zauważalne w każdym poście... |
Cytuj:
|
Cytuj:
(Wiem, że to mogła być prowokacja, żeby zobaczyć jaka będzie MOJA reakcja, na marne ;]) |
tu sie mylisz to nie byla prowokacja. po prostu spier.dalaj
|
Dzień Wszystkich Świętych [*] 01.11.2009r
Dzień Wszystkich Świętych [*]
Dziś wielki dzień, ważne święto narodowe, dlatego warto zapamiętać tych, którzy wiernie, ale bezmyślnie walczą, bez opamiętania i wszelkich trosk o swój budżet finansowy. Dzięki takim ludziom żyje się na azurze weselej :) Ci bohaterowie walczą o dobrobyt i spokój na serverze, lecz zawsze ze znanym skutkiem [*][*][*] Przepraszam za nie wymienienie wszystkich walczących. Tych których wypisałem widać, ich smierć na tibia.com |
Cytuj:
|
|
Naśmiewacie się z takich rzeczy? Nie dopinguję żadnej stronie ale tu już przesada co wypisujecie ;D Jak można łączyć Święto zmarłych z tibią? Żal :(
|
Fajne pismo. ;d
|
Cytuj:
BTW. mialem lepszy charakter pisma gdy bylem w przedszkolu, a o gimnazjum juz nie wspomne. |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Acriati
KOLEZKO, nie wiem czy to mialo byc smieszne czy cós, ale jak dla mnie wlasnie podniosles poprzeczke debilizmu na tym forum i cos czuje, ze szybko nikt Cie nie przebije. |
Cytuj:
|
@Kiniol
Popieram w 100% ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Twistoff
Ty naprawde jestes taki glupi czy tylko takiego udajesz? Gdyby chodzilo tylko o nabijanie sie ze mnie i moich kolegow to nawet bym nie spedzil tych 20 sekund na zrobienie nowego posta. Jezeli dalej nie wiesz o czym pisze, to Ci wytlumacze. A wiec...sa pewne tematy (tabu), na ktorych temat nie nalezy zartowac, tak jak to zrobil Twoj kolega. Jezeli zas nie wiesz co oznacza powyzej wymienione slowo w nawiasie, to uzyj takie stronki jak google. Uwierz mi, to naprawde nie boli. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak się teraz przyjrzałem jeszcze raz temu zdjęciu. Na Azurze jest Vincente Valantine, nie Valentine. :p
|
Cytuj:
--- ejgej dodał 1 minut i 44 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
Bo po pierwsze - wpisanie na listę, zamiast prawdziwych nazwisk, nicków z gry nie powinno godzić w niczyje tu uczucia religijne (właściwie to nie możliwe). A po drugie - ty i banda twoich koleżków z tibii codziennie spamujecie w depo i obrażacie Turków z racji ich religii. Więc zanim nam zaczniesz prawić morały - zacznij od siebie, Andersów, Simonów, Korsarzy... i tak dalej. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
A co do moralności (Bo to jest właśnie ten twój temat tabu), to każdy ma swoją, i nie tobie ich oceniać. Chodź muszę się z tobą zgodzić, że to było niesmaczne. |
Cytuj:
Nie, o żadnych zbiorach zasad my tu wcześniej nie mówiliśmy, a rozmawianie o samej moralności (jako takiej), nie jest niemoralne, więc dalej czekamy, aż Michaś nas oświeci. Cytuj:
Cytuj:
|
Myślę, że wszystkim (prawie) tu na forum by dobrze zrobiło zrobic sobie przerwę od tibii i nabrac do pewnych spraw dystansu.
@MichaU. Nie spinaj się tak ;p |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
luzujcie majty, ok??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |