Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

Acriati 31-10-2009 09:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olevka (Post 2677308)
OMG Konkret wymiata ;D Best pvp ;D

patrz ile sie trzymal... niewiem kim jestes ale pewnie ty w 1 trapie zgona zaliczyl bys

Pr0Stfu 31-10-2009 10:33

Noi co wy chcecie od Konkreta?
Tyle się trzymał, i bawił się z nimi, więc nie wiem czemu mówicie konkret noob? ;o

_/
10:12 Isirattil [134] : spam
10:12 Tamtu has left the party.

("konkret noob"?)

suehsbzewd123 31-10-2009 13:13

to był prawdziwy konkret ?? na moje ktoś inny nim wtedy grał bo z innych filmików nie ogarniał

Olevka 31-10-2009 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Acriati (Post 2677428)
patrz ile sie trzymal... niewiem kim jestes ale pewnie ty w 1 trapie zgona zaliczyl bys

Potrafisz czytać? Wogóle czy potraficie zrozumieć co ja napisałem? Chodzi mi o to że jest zarypisty, nieźle ogarnia a że takie dzieci jak wy nie potrafią zrozumieć, że jak ktoś napisze best pvp to oznacza że jest bardzo dobry. Widać że ty Acriati przes słowa "best pvp" rozumiesz tylko pojazd po kimś, że ma złe pvp, jest noobem itd. Zastanów się następnym razem jak coś napiszesz ;D A konkreta podziwiam za ogar ;D

spirit-of-bicho 31-10-2009 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olevka (Post 2677582)
A konkreta podziwiam za ogar ;D

konkret to lamus, za to niklas ogarnia

Olevka 31-10-2009 14:31

Yhy jakiś cam z nim w roli głównej? :]

twistoff 31-10-2009 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zutersky (Post 2676429)
takim pierdoleniem pokazujecie ze niemacie szpiega u nas

Jak by nie bylo,i tak bedzie dobrze.Jak bedziecie myslec ze macie szpiega,zaczniecie byc podejrzliwi w stosunku do siebie.Jak bedziecie myslec ze go nie macie,uspi to wasza czujność.Pozatym jesli jestes przekonany o tym ze nie macie szpiega,to czemu podejrzewacie kogokolwiek?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PussyWizak (Post 2676761)
ALE NIE O TO CHODZI

@up
nie o to chodzi ;p
chyba nie był bym taki głupi, żeby mówić o tym na forum, by się popisać or sth, jeśli by nam to nie zaszkodziło, jednak WSZYSTKICH faktów o pewnej bardzo ważnej sprawnie widocznie nie znacie.
ale ok, na ten temat już milczę.

Mysle ze chodzi ci o to,ze dzieki glupocie sterlajn, wanted bardzo duzo zyskalo.Przykro mi to stwierdzic ale ta panna jest poprostu głupia i nic wiecej nie mozna na jej temat powiedziec.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nuriel (Post 2676767)
To czemu boisz się podpisać nickiem..? :confused:

A ty czemu nie zetniesz włosów?Robie to co uwazam za stosowne,a jesli ci to nie pasuje,ze nie podpisuje sie nickiem,poprostu nie komentuj moich postów.

Aglerer 31-10-2009 18:24

Sherion
Xi'yang
Dilo Master

Judofix butcher

http://www.***********.com/821119456.html
spidiszar

Nuriel 31-10-2009 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2677689)
A ty czemu nie zetniesz włosów?Robie to co uwazam za stosowne,a jesli ci to nie pasuje,ze nie podpisuje sie nickiem,poprostu nie komentuj moich postów.

Napisałem gdzieś, że mi to nie pasuje? :confused: Po prostu inaczej można się odnieść do pisania o konkretach nie chodzi mi o chara) kiedy widać, że dana osoba faktycznie ma coś do powiedzenia - a nie tylko domniemywać.

Szalona_Sowa 31-10-2009 21:31

Chłopaki, jestem pełen podziwu, jeżeli chodzi o wasze akcje (Obie strony).

Nie, nie jest to kolejna prowokacja. Naprawdę widzę tu takie rzeczy (.CAM), na które bym w życiu nie wpadł, więc Szacun dla was.
Moglibyście tylko dać spokój z tym ciśnięciem się na forum, i zacząć zauważać wasze własne wady (Tu już nie mówię o Tibii). Jest to trochę dziecinne ;) Zauważcie, że zupełnie inne podejście jest do Marjoli czy Kiksa, którzy nie dadzą się sprowokować, a zupełnie inne do (Przepraszam jak źle napisałem wasze nicki, pisze z pamięci) Aricatii czy ZUtersky, którzy na każdą zaczepkę na forum, muszą odpowiedzieć swoją wiązanką, która najczęściej polega na "A TY:

A) Jesteś Botem
B) Gówno wiesz o zabijaniu
C) Jesteś z Wanted/Nephilims, czyli jesteś "Ten Gorszy".

Dajcie se spokoj, bo niepotrzebnie wam ciśnienie skacze ;)

Pr0Stfu 31-10-2009 21:50

Popieram.
To świadczy, że są po prostu głupi. Nie chcę nikogo obrażać, ale takie są fakty.
Mądry człowiek by zrobił tak:
"A co mi tam.. To tylko głupia gra, co się przejmować opiniami osób poznanych w grze prze internet. Jak się chcą wyżyć, to proszę."

Może trzy-cztery osoby z was by tak pomyślały (z tych którzy biorą udział w spinaniu)
M.in Tak jak powiedział pan wyżej, Kiksu itp.

Jego posty na zaczepkę to takie jak : "Co tam Nuriel?" itp.

Mam nadzieję, że się skończy ta cała przepychana.
Daję głowę, że połowa neph~ i połowa wanted, war temu, dała by sobie ręce i nogi uciąć, byle stanąć w obronie kolegi (który teraz jest po przeciwnej stronie...)
A teraz? Tylko : Jesteś BOTem! A ty szmatą.. itd.
(może wulgarnych wyzwisk u was (90%) nie dostrzegłem, ale u osób typu spirit-of-bicho, jest to zauważalne w każdym poście...

spirit-of-bicho 31-10-2009 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pr0Stfu (Post 2677872)
Mam nadzieję, że się skończy ta cała przepychana.

spier.dalaj

Pr0Stfu 31-10-2009 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spirit-of-bicho (Post 2677880)
spier.dalaj

;] :cup:

(Wiem, że to mogła być prowokacja, żeby zobaczyć jaka będzie MOJA reakcja, na marne ;])

spirit-of-bicho 01-11-2009 00:09

tu sie mylisz to nie byla prowokacja. po prostu spier.dalaj

Acriati 01-11-2009 13:36

Dzień Wszystkich Świętych [*] 01.11.2009r

Dzień Wszystkich Świętych [*]

Dziś wielki dzień, ważne święto narodowe, dlatego warto zapamiętać tych, którzy wiernie, ale bezmyślnie walczą, bez opamiętania i wszelkich trosk o swój budżet finansowy. Dzięki takim ludziom żyje się na azurze weselej :)

Ci bohaterowie walczą o dobrobyt i spokój na serverze, lecz zawsze ze znanym skutkiem [*][*][*]

Przepraszam za nie wymienienie wszystkich walczących. Tych których wypisałem widać, ich smierć na tibia.com

ejgej 01-11-2009 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Acriati (Post 2678193)

Dziś wielki dzień, ważne święto narodowe, dlatego warto zapamiętać tych, którzy wiernie, bezmyślnie walczą, bez opamiętania i wszelkich trosk o swój budżet finansowy. Dzięki takim ludziom żyje się na azurze weselej :)

Ci bohaterowie walczą o dobrobyt i spokój na serverze, lecz zawsze ze znanym skutkiem [*][*][*]

Przepraszam za nie wymienienie wszystkich walczących. Tych których wypisałem widać, ich smierć na tibia.com

HAHAHAHA KATY

Zutersky 01-11-2009 15:02

http://img217.imageshack.us/img217/7171/dsc00142t.jpg

hahaha wy juz macie obsesje ;d

Olevka 01-11-2009 15:57

Naśmiewacie się z takich rzeczy? Nie dopinguję żadnej stronie ale tu już przesada co wypisujecie ;D Jak można łączyć Święto zmarłych z tibią? Żal :(

Artemon 01-11-2009 16:58

Fajne pismo. ;d

Ciri the Witcher 01-11-2009 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Artemon (Post 2678294)
Fajne pismo. ;d

Poziom pisania adekwatny do poziomu zartu i kondycji umyslowej osobnika ktory wpadl na tak wysmienity zarcik. Pogratulowac.

BTW. mialem lepszy charakter pisma gdy bylem w przedszkolu, a o gimnazjum juz nie wspomne.

twistoff 01-11-2009 18:01

Cytuj:

Dziś wielki dzień, ważne święto narodowe, dlatego warto zapamiętać tych, którzy wiernie, ale bezmyślnie walczą, bez opamiętania i wszelkich trosk o swój budżet finansowy. Dzięki takim ludziom żyje się na azurze weselej :)

hahah :D zutherek to ty masz obsesje, juz nawet nie potrafisz nic brac na zarty jesli chodzi o wasza ekipe.Luzuj ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 2678326)
Poziom pisania adekwatny do poziomu zartu i kondycji umyslowej osobnika ktory wpadl na tak wysmienity zarcik. Pogratulowac.

BTW. mialem lepszy charakter pisma gdy bylem w przedszkolu, a o gimnazjum juz nie wspomne.

Twierdzisz, że im sie ladniej pisze,tym jest sie madrzejszym?Widać jak bardzo doświadczoną osobą jesteś,skoro tak uwazasz.Charakter pisma nie ma NIC wspolnego z inteligencja,wiedzą,wykształceniem etc. Zabawne ze tak sadzisz,miałem cię za madrzejszą osobę

Kiniol 01-11-2009 18:07

@Acriati
KOLEZKO, nie wiem czy to mialo byc smieszne czy cós, ale jak dla mnie wlasnie podniosles poprzeczke debilizmu na tym forum i cos czuje, ze szybko nikt Cie nie przebije.

Ciri the Witcher 01-11-2009 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2678346)
hahah :D zutherek to ty masz obsesje, juz nawet nie potrafisz nic brac na zarty jesli chodzi o wasza ekipe.Luzuj ;)

Twierdzisz, że im sie ladniej pisze,tym jest sie madrzejszym?Widać jak bardzo doświadczoną osobą jesteś,skoro tak uwazasz.Charakter pisma nie ma NIC wspolnego z inteligencja,wiedzą,wykształceniem etc. Zabawne ze tak sadzisz,miałem cię za madrzejszą osobę

A ja uwazalem Cie za osobe potrafiaca czytac ze zrozumieniem O_o.

Olevka 01-11-2009 18:50

@Kiniol

Popieram w 100% ;)

ejgej 01-11-2009 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 2678369)
A ja uwazalem Cie za osobe potrafiaca czytac ze zrozumieniem O_o.

Spier****j z tego forum lamusie jak masz pierdo**c takie brednie !

twistoff 01-11-2009 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiniol (Post 2678361)
@Acriati
KOLEZKO, nie wiem czy to mialo byc smieszne czy cós, ale jak dla mnie wlasnie podniosles poprzeczke debilizmu na tym forum i cos czuje, ze szybko nikt Cie nie przebije.

omg ludzie to byl ZART :D jestescie strasznie przewrazliwieni na swoim punkcie.Jak wy robicie sobie zarty z wanted wrzucacie jakies fotki czy ss'y,to mnie osobicie to zawsze bawi, nawet jak sie ktos smieje ze mnie,z mojego ziomka czy z mojej ekipy.Troche luzu-nie mozna wszystkiego brac tak smiertelnie powaznie.. ;]

Acriati 01-11-2009 19:08

Cytuj:

@Acriati

Oj dziekuje, nie musisz mnie tak odrazu chwalić8o

Kiniol 01-11-2009 19:25

@Twistoff
Ty naprawde jestes taki glupi czy tylko takiego udajesz? Gdyby chodzilo tylko o nabijanie sie ze mnie i moich kolegow to nawet bym nie spedzil tych 20 sekund na zrobienie nowego posta. Jezeli dalej nie wiesz o czym pisze, to Ci wytlumacze. A wiec...sa pewne tematy (tabu), na ktorych temat nie nalezy zartowac, tak jak to zrobil Twoj kolega. Jezeli zas nie wiesz co oznacza powyzej wymienione slowo w nawiasie, to uzyj takie stronki jak google. Uwierz mi, to naprawde nie boli.

ejgej 01-11-2009 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiniol (Post 2678434)
@Twistoff
Ty naprawde jestes taki glupi czy tylko takiego udajesz? Gdyby chodzilo tylko o nabijanie sie ze mnie i moich kolegow to nawet bym nie spedzil tych 20 sekund na zrobienie nowego posta. Jezeli dalej nie wiesz o czym pisze, to Ci wytlumacze. A wiec...sa pewne tematy (tabu), na ktorych temat nie nalezy zartowac, tak jak to zrobil Twoj kolega. Jezeli zas nie wiesz co oznacza powyzej wymienione slowo w nawiasie, to uzyj takie stronki jak google. Uwierz mi, to naprawde nie boli.

Eh.... Co ty chcesz sobą reprezentowac???

PussyWizak 01-11-2009 19:43

Cytuj:

@Twistoff

A co owym tematem tabu jest?

twistoff 01-11-2009 19:47

Cytuj:

@Twistoff

Według ciebie sa to rzeczy z ktorych sie nie powinno zartować,a według mnie był to niewinny zart który w nikogo personalnie nie uderzył.Jak jestes taki moralny,i szlachetny to lepiej zacznij prawic morały swoim kolegom z gildii,ktorzy wysmiewają sie z innych religii,i bogów.Takze nie pouczaj mnie w takich sytuacjach dziecko,bo tylko sie osmieszasz ;s

Artemon 01-11-2009 19:53

Tak się teraz przyjrzałem jeszcze raz temu zdjęciu. Na Azurze jest Vincente Valantine, nie Valentine. :p

ejgej 01-11-2009 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2678455)
Według ciebie sa to rzeczy z ktorych sie nie powinno zartować,a według mnie był to niewinny zart który w nikogo personalnie nie uderzył.Jak jestes taki moralny,i szlachetny to lepiej zacznij prawic morały swoim kolegom z gildii,ktorzy wysmiewają sie z innych religii,i bogów.Takze nie pouczaj mnie w takich sytuacjach dziecko,bo tylko sie osmieszasz ;s

podpisuje sie pod twistoffem

--- ejgej dodał 1 minut i 44 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Artemon (Post 2678459)
Tak się teraz przyjrzałem jeszcze raz temu zdjęciu. Na Azurze jest Vincente Valantine, nie Valentine. :p

Czepiasz się szczegółów i tak każdy wie o co chodzi

PussyWizak 01-11-2009 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2678455)

Dokładnie. Nie wiem czym się tak nasz Michaś burzy, co to za tajemniczy temat tabu, z którego nie wolno się wyśmiewać. Bo jeśli chodzi o religie, to muszę przyznać, że nieźle jesteś zryty Limehit.

Bo po pierwsze - wpisanie na listę, zamiast prawdziwych nazwisk, nicków z gry nie powinno godzić w niczyje tu uczucia religijne (właściwie to nie możliwe).
A po drugie - ty i banda twoich koleżków z tibii codziennie spamujecie w depo i obrażacie Turków z racji ich religii.

Więc zanim nam zaczniesz prawić morały - zacznij od siebie, Andersów, Simonów, Korsarzy... i tak dalej.

ansekabanse 01-11-2009 20:16

Cytuj:

Chyba w tym poscie acriati wyraznie pokazał,że te "smierci" wypisał z tibia.com,taka metafora (jak nie wiesz co to znaczy michaś to sprawdz sobie na wikipedii haha) dotyczaca dzisiejszego swięta.Wiec widac, ze poprostu móżdżek limehitka tego nie ogarnał.Chciał zabłyśnać swoją "dojrzałością" ale nie pykło :p

Szalona_Sowa 01-11-2009 20:59

Cytuj:

@Acriati

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PussyWizak (Post 2678465)
A po drugie - ty i banda twoich koleżków z tibii codziennie spamujecie w depo i obrażacie Turków z racji ich religii.

Więc zanim nam zaczniesz prawić morały - zacznij od siebie, Andersów, Simonów, Korsarzy... i tak dalej.

Kiniol, pisz częściej! Oni się naprawdę uczą!

A co do moralności (Bo to jest właśnie ten twój temat tabu), to każdy ma swoją, i nie tobie ich oceniać. Chodź muszę się z tobą zgodzić, że to było niesmaczne.

PussyWizak 01-11-2009 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szalona_Sowa (Post 2678500)
A co do moralności (Bo to jest właśnie ten twój temat tabu), to każdy ma swoją, i nie tobie ich oceniać. Chodź muszę się z tobą zgodzić, że to było niesmaczne.

Aha, czyli tematem tabu był "zbiór zasad (norm), które określają co jest dobre (prawidłowe, nieszkodliwe), a co złe (nieprawidłowe, szkodliwe)"; tak?

Nie, o żadnych zbiorach zasad my tu wcześniej nie mówiliśmy, a rozmawianie o samej moralności (jako takiej), nie jest niemoralne, więc dalej czekamy, aż Michaś nas oświeci.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szalona_Sowa (Post 2678500)

Mi nie wolno ich oceniać, a Limehitowi wolno? Bo to on pierwszy tu wpadł i na nas nakrzyczał, że robimy niemoralne rzeczy (tzn przynajmniej ty tak twierdzisz). Wyjdź.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szalona Sowa
Kiniol, pisz częściej! Oni się naprawdę uczą!

Czy tylko ja nie rozumiem o co mu chodzi?

ziomeck 01-11-2009 22:14

Myślę, że wszystkim (prawie) tu na forum by dobrze zrobiło zrobic sobie przerwę od tibii i nabrac do pewnych spraw dystansu.

@MichaU. Nie spinaj się tak ;p

Szalona_Sowa 01-11-2009 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PussyWizak (Post 2678532)
Aha, czyli tematem tabu był "zbiór zasad (norm), które określają co jest dobre (prawidłowe, nieszkodliwe), a co złe (nieprawidłowe, szkodliwe)"; tak?

Ale ja to właśnie pisałem do Kiniola, więc sam wyjdź :)

Cytuj:

Mi nie wolno ich oceniać, a Limehitowi wolno? Bo to on pierwszy tu wpadł i na nas nakrzyczał, że robimy niemoralne rzeczy (tzn przynajmniej ty tak twierdzisz). Wyjdź.

Prawnikom wolno mieć 45 minutową przerwę w pracy. Jak już zaczniesz swoje życie zawodowe, kimkolwiek masz zamiar być, też to będzie twoje usprawiedliwienie? Mój post był skierowany do Kiniola, ale widzę że ty masz już chyba jakąś paranoje, że wszyscy tylko czychaja przed monitorami, żeby cie pocisnąć.

Cytuj:

Nie, o żadnych zbiorach zasad my tu wcześniej nie mówiliśmy, a rozmawianie o samej moralności (jako takiej), nie jest niemoralne, więc dalej czekamy, aż Michaś nas oświeci.

Twoja dedukcja mnie rozbraja.

Johny Cross 01-11-2009 23:40

luzujcie majty, ok??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05.