![]() |
@CZesterka
Kolejne zdjecie, na ktorym nie pokazujesz twarzy, he? |
@ up
a Twoich zdjec tu juz w ogole nie widze : ) poazatym Oxys ma wystarczajaco duzo moich zdjec na ktorych widac twarz :D |
I Oxy'emu akurat twarz potrzebna ; o
|
Cytuj:
|
@up,
Moje. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Masz szczęście, że PS mi się rozwalił. :P |
Dzisiaj jeszcze wstawię fotkę mojej chluby - wielkiej 5 litrowej butli ohydnego Walkera.
@down, Jedyny akceptowalny to niebieski ;p |
Walker jest dobry. Zarówno czarny, jak i czerwony, choć wolę tego pierwszego.
|
Vekegi, Komandosy(zielone oczywiście) się pije a nie jakieś tanie gówno. Ewentualnie Żuberek czy też "La'paitque"
|
Cytuj:
Jeszcze było takie Antałek Wiśniowy tyż shiet, albo Uśmiech Sołtysa :D:D:D:D A najlepsze jakie piłem w życiu swoim ziemskim to Biały Kielich polecam wszystkim !! :) |
Cytuj:
Wina z Ostrowina to sama witamina! |
@Czarna_Mamba
Gratuluje, mam nadzieje, ze bedziecie razem szczesliwi. |
@zalfik
Jesteś mongołem? @mamba Kolekcja pasuje do twojego wieku. |
@Fiszbin:
Komandos Strong wymiata. Zajebiście wytrawne wino. |
Wino Komuna ze specjalnym dopiskiem "i ty możesz obalić komunę" za 3,10,-.
Specjalnie za Tarnów jechałem, żeby kupić |
Cytuj:
|
a nie lepszy lesny dzban ?
|
Cytuj:
|
@Mamba
Zajebiście szanujesz książki... |
Skoro znowu przy alkoholach jesteśmy to ja nadal twierdzę, że nie ma lepszego od Balsamu Pomorskiego!
>down Zauważyłeś? Pełen szpan. |
(+Pani-K) teraz caly rl koment to wyglada tak, ze wszyscy sie chwala, jakie wina wyszukali w google albo widzieli na polce w zabce
|
Cytuj:
|
Mi to sie wydaje, ze 3/4 wypowiadajacych sie tutaj nie miala alkoholu w ustach, a pierniczy takie glupoty, zal.pl.
|
Cytuj:
|
Kor, Ballantines ssie, raz sie nim tak zatrulem, ze dwa dni umieralem =p
|
@up,
Trochę droga ta trucizna ^^ @down, Whiskey śmierdzi? No nie wiem... |
Ja to w ogole nie rozumiem jak mozna pic co smierdzi gorzej niz najgorszy bimber i kosztuje krocie. Czyste szpanerstwo imho (tka samo jak jedzenie kawioru, ohyda ;))
A tak btw whisky pili niegdys całboje i oni tego nie mieszali z cola i nie dodawali lodu! TO jest dopiero bycie twardzielem ^_^ |
Cytuj:
|
@up,
Dla mnie to najbardziej wykrzywia mordę z cebulą =p nie próbujcie |
Cytuj:
naprawde myślicie że ktoś może mieć problemy z dostaniem alkoholu w tym kraju? a co do tematu:robi się syf. Zaczęło się od alko na harym portierze kończąc bleh |
co to wogole ma byc ??
|
Cytuj:
|
bllll
Ja zamieszcze swoja piękną fotke jutro albo pojutrze :)
|
Dałem fotki, myślę iż się podobają?;>
Co do alko, bacardi limon roxxx, jeśli ktoś wie co to, to się zgodzi:) proste, a smaczne:evul: |
Xzonixek fajna masz kobietke ^_^
|
O widze korek wreszcie poznal co dobre...
Black Label :3 Zalfik: Jeszcze nie mam tak przepalonego gardla zeby pic red label bez coli ;) Bez coli pije green i gold label, oraz dobre malt whisky i whiskey bo to juz sie da... Tylko drogie cholerstwo jest :< Korek kup sobie gold lebel, wsadz do zamrazarki na 2 dni i delektuj sie... Mistrzowskie whisky. Nazwa bierze sie stad iz woda uzywana do produkcji gold label brana jest z dawnej kopalni zlota i sa w niej drobinki zlota ;) Niezly chwyt marketingowy trzeba przyznac. Na szczescie smak iscie zloty :) |
@up,
O żesz, nawet nie wiedziałem, że taki jest o.0 Drobinki złota? Możliwe. W jakimś azjatyckim kraju są lody kosztujące fortunę, które są obsypane złotą posypką z iście czystego złota. Podobno w małych ilościach można jeść ;) |
Cytuj:
|
Drom ja Wam probuje uswiadomic, ze to picie whisky uwazam za czyste szpanerstwo. Nie odwazylem sie tego sprobowac bo smierdzi toto niemilosiernie.
A co do drogich drinkow to jest taki hotel na sztucznie stworzonej wyspie (zapomnialem gdzie to jest i jak sie nazywa, moze ktos z Was skojarzy) dla mega bogaczy. Tam podobno najdrozsze drinki sa takie do ktorych podczas picia wrzucane sa np diamenty ^_^ (oczywiscie nie zjada sie ich :P) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:37. |