![]() |
Jaki eq jest najlepszy dla sorca na 20 lvl (obecnie mam eq Plate Armor, Plate Legs, Crown Helmet, Dwarven Shield, Wand of Decay).
Proszę o odpowiedź |
Cytuj:
Najlepiej kup eq pod mlvl i z blokerem idz expic na guardy oczywiscie z lmm. Chyba że preferujesz solo style ;] to kup hełm i armor do mlvl a shielda lepszego np. vampirke legi blue bo lekkie |
jak dla mnie itemy do mlvl zasmiecajace wiekszośc eq na tym lvl
to strata kasy :P teraz expi sie solo raczej żadko z kimś chyba ze ... ja polecam kupić ci : armor : blue robe 12k+ mamuth fur cape 8k+ leg: blue legsy 10k+ knight legsy 4k+ shield : dragon 3k+ vampier 15k~ jak chcesz cos do mlvl (nie polecam na ten lvl;p) to: hodm (hat of de mad ) |
Cytuj:
dragonka jedna z najcięższych ta? gz Kup to co daje mlvl: hotm, spirit cloak, plate legs albo w ogóle bez legów idź chyba, że masz kase to blue legi, i książkę do mlvla ;) |
Cytuj:
Kurde jak sie nie znasz to po co wypisujesz te glupoty? Jeszcze ktos kto zaczyna gre bedzie tak robil. @raton91 Zmien arma na lzejszy np. Spirit Cloak i mozesz jeszcze zmienic helmet na HOTM ale niekoniecznie. Na twoim lvl 1mlvl wiecej czy mniej nie zrobi roznicy a kupowac ciezkiego eq z dobrym armem ci sie nie oplaca bo i tak walczysz na dystans. |
HotM, Spirit cloak/ Focus cape, Blue Legs.
Co do panów up mowiących kup książkę, książki są od lvla, chyba, że mówicie o tej podstawowej... Po 2 powiedz ile masz funduszy, bo tak to ciężko coś poradzić. |
Cytuj:
Jak narazie mam 18k, ale mozna zawsze dozbierac :D |
ja na 26 lvl sorcem mam takie EQ:
crown helmet blue robe plate legsy dragonka szalik :D mlvl 30 i mi się dobrze z takim eq expiło ps: czy ja wiem czy sorcer atakuje aż tak bardzo na dystans ? nie zawsze i nie specialnie na tym lvl bynajmniej ja przez te 26 lvl nie waliłem z dystantu potworkót na których expiłem tzn: ghoule , roty. ipt.. jakiś guard , ds , cyklopy , z dystansu |
Cytuj:
|
Cześć :D
mam 21lvl+ knighta skil 60/60 moje dotychczasowe Eq to: Dark helmet mfc matutf fur cape plate legs dragon shield szalik buciki Prosze o propozycie co mogę zmienić w tym eq do wydania 25k + dojdzie jeszcze 10k z dezera czyli 35k+ i coś jeszcze dojdzie z expa :P prosze o odpowiedż :s --- PUSZEKXD dodał 1263 minut i 55 sekund później --- Cytuj:
Ponawiam :s |
@up
Crown Helmet, Knight Armor, Knight Legs, Medusa Shield i resztę zostaw i dozbieraj na Bohy. |
Siema. Mam 53 ek (lvl ciagle rosnie xD)
I nie wiem co kupic narazie mam 11 cc Moj shield to vampire i bohy. 1. Kupic sobie demonke? 2. Kupic sobie mms? 3.Zostac przy vampirce i dozbierac kasy na softy ? |
Cytuj:
Teraz to te eq warte z 70k max ;) Stare dobre czasy ;* --- Mayaas dodał 1 minut i 3 sekund później --- Cytuj:
|
23 lv pall
mam na razie steel helmet, ranger's cloak, p-legi, i pogotowiu dwarven shielda co na teraz wymienic(preferuje rzeczy lekkie)? |
@up
fajnie, ze powiedziales jaka kwote masz do wydania... bo tak to Ci moge powiedziec zebys kupil blue legs itd. itp. Ale powiedzmy, ze masz te 10k. To kup, albo blue robke albo jakiegos shielda lepszego dragonke np.? |
@up mam ~30k
zamienic p-legsy i ranger's cloak na blue set a dwarvena na dragon shield tak? helmet zostawic?(przypominam ze mam steel) |
Witam moje eq jest bardzo słabe,wstyd się przyznać ale no cóż:)
a więdz .. Soldier helmet,magican's robe(mam Scale armor,ale ciężki za bardzo),plate legs,scarf,tortoise shield,wand of dragonbeath Kasy nie mam za dużo jedyne 4k ale dozbierać moge:) 16 lvl mag,preferuje lekkie eq ,z góry dziękuje za wszelkie porady.. |
Cytuj:
|
@2up
mozesz se jebnąć spirit cloack co najwyzej , lec na roty, dwarfy zarabiac ty nie needujesz super eq jak bedziesz mial hajs to se jebniesz co lepszego nara czesc elo pozdro |
?
Witam.
Chciałbym sie was poradzić w kwesti mojego eq czy moze mam cos dokupic, zmienic cos na cos. 74pall eq - rh, pall armor, blue legs, boh, mms.w banku posiadam 100k +/- 50k z loota |
Cytuj:
Ale tak czy siak, masz pacc czy nie? Jeśli tak: czekasz do 80lvl robisz quest na yalahari legi, później POI i możesz zbierać na demon helmet, ale osobosobiściezekał bym na 100lvl i zrobił quest. A jeśli nie masz... zbierasz na yalahari legi, softy. @Down Jak nie planujesz kupić pacc zbieraj na DH jak tak to zostaw sobie kase na hunt a zrobisz sobie DHQ |
mam 100k +/-50k z loota. nie mam pacc. sofciki juz mam ;D
|
Sorc
Mam 23k, zastanawiam się czy lepiej nosić Blue Robe czy Spirit Cloak?
|
Jakie masz eq teraz profesja, lvl... omg co ja jasnowidz?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gratuluje pomysłowości... |
Hat of the mad, Spirit Cloak, Blue Legs, BoH, Medusa Shield, 15 sorc.
|
Cytuj:
|
Dawno nie grałam a jakoś teraz znowu mnie wzieło. Mam kase ale nie wiem za bardzo co zmienić albo co dokupić. No więc tak:
Knight 38 lvl bright sword, crown helmet, crown armor, knight legi, boh i medusa shield skile po 68 Co najlepiej teraz kupić i co w pierwszej kolejności? FACC. |
@UP
Crown helmet możesz zmienić na crusa albo jak masz dużo kasy to na rh np. (grasz na no-pvp więc nie musisz się bać o pk :P, co najwyżej kick) Meduske możesz na demonke i to wszystko raczej. Na wyższym lvl'u c armor na dsm. P amulet możesz se dokupić. |
znakiznaki
|
@UP
Co do eq to możesz zmienić na medusa shield ale nie koniecznie, lepiej zbieraj na b legs, a potem meduska. Potem armor wymienisz np. na b robe/pall. Zarobić możesz na tombach pod mt ale na non-pvp będzie Ci trudno raczej. Dwarfy, cyce. |
20 paladin 55/41 .
- Crown Helmet - Belted cape - Knight Legs - Medusa Shield ( 10 minut temu kupiona, bo deserta zrobilem ; D ) - Leather Boots Nie mam pojecia co nastepnego bede musial kupic, gdy bede juz mial troche kasy . Jesli wiecie co najlepiej bedzie mi potrzebne na takim lev i z takim EQ, to napiszcie . ; ] |
jesli grasz na non-pvp lub czesto nie padasz to sprzedaj meduske dozbieraj z 5k kup vampirke i legi wymien knight na blue ale to na jakims ~~30lvl :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co kupić ?
Eq: Steel helmet Crown armor Knight legs'y Leather boots'y Bright sword Dragon shield Skille: Axe 49 Shielding 45 < Nie mówcie, że mam skillować > Serwer: Candia <czyt. Non-pvp> |
Na 40 lvl chcę iśc na PoH Palladynem i nie wiem co kupić
http://img73.imageshack.us/img73/5599/eq36lvl.png - eq teraz non-pvp |
Mam 2k kaski, i nie wiem jaką broń kupić
bo hacku oto mój set: http://i37.tinypic.com/2mhht08.png skile 60/57 Jakiego sobie sworda kupie za taką kaskę? |
Cytuj:
Kup serpent sworda i będzie dobrze. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:22. |