![]() |
Wszyscy wracaja, prawie xD, tak dalej panowie! Gogogo lvl up !! Bedzie dobrze ;)
|
@Micha cos tam
Wszyscy skacza z radosci z tego powodu zew wracasz ;( X( ;( Powiekszamy Polakow o jednego noba wiecej z UHem i HMMka w BP Muhahaha |
no fajnie...wszyscy wracaja a mi sie znowu net zjebal i kickuje z 8 razy na dzien...nie no zajebiscie
ps.tym postem zaczolem nowe 100-lecie a nawet ere... :P EDIT @Up NO KURW.. WYPRZEDZILES MNIE I NIE ROZPOCZOLEM NOWEJ ERY ANI NAWET 100-LECIA!!!JA PIERD*LOE JAK ZWYKLE NA ZLOSC MI ROBISZ xD |
Czy wie ktos cos moze o aktualnej wojnie miedzy brazylami?? Dlaczego jest,itd.??
|
Cytuj:
Ciagle sie tluka miedzy soba, chyba dlatego ze zdecydowana ich wiekszosc (na tym servie) jest z jednego miasta. Dlatego chyba w Tibi rozladowuja swoje kompleksy wzgledem siebie wzajemnie :) @Rekin czy to prawda,ze zlikwidowales gildie, poniewaz br sie ona nie spodobala?? Pozdrawiam |
09:38 You advanced to magic level 7.
|
wiedzialem igus ze sie tym pochwalisz a moze by tak zrobic jaiegos ss? :P
grtz grtz grtz grtz grtz grtz ... plz noo spam :P |
Mam w depo jeszcze jakies itemy, chcialby ktos ? Jakies smieci typu noob arm, k axe i bzdetow troszke. Chetnie oddam ;P
|
Kattinka ja chetnie przyjme co nieco :P potrzeba mi troche kasy ^^
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ech... szkoda :( |
Cytuj:
nie chciales narazac na smierc swojej du*y, chyba to chciales powiedziec :evul: zawsze mi mowiles, ze moje gildie na silverze dlugo nie wytrzymaja, twoja wytrzymala bardzooo dlugooo ;( |
nie rozumiem
znowu sie klocicie? ;/
|
Cytuj:
YYYYY ilu Polaków na Silverze ma 7mlvl chodzi mi o knightów :) |
Drodzy gracze! O godzinie 07:49 nasz odwieczny wróg Oxygenz odszedl na 30 dniowa emeryture-dostal bana :P :D.
|
wreszcie !!!!!!!
Banished: until Sep 22 2006, 07:49:49 CEST because of account sharing oczywiscie Oxy~ :D:D:D:D:D:D i jeszcze jedna mila wiadomosc :evul: :evul: :evul: :evul: Aikau~ Banished: until Sep 22 2006, 07:19:01 CEST because of account sharing |
A ja mam sprawe, zeby skonczyc questa na wyspe Nargor potrzebuje atlas wiec...
BUY ATLAS!! |
buhahahhahahahahahahahahahahahahahahhahaah :D :D :D ale sie ciesze ze maja bany aika i oxy po prostu super.
|
Dobrze tym cwaniaczkom:D, czas na innych!!!!! Nerwicy chlopcy dostali ;]X(
|
hehehe, wreszcie sie ktos DO NICH doczepil ;]
|
Cytuj:
Mi sie cos przyda bo zbieram na bohyB) i przydami sie jakas kaska:P |
Up@
Co do opisu to lepiej skasuj pare tych pasków bo modki niezłe mają o to wonty :/ |
no wlasnie ciekawe co sie modkom w nich nie podoba X(
@ co do banow to im dobrze tak. :) @ co do gildi najdluzej trwala gildi moon~. Dosc dlugo |
Dzisiaj ladna akcja byla..
Moim knajcikiem i pare osob z gildi poszlismy ubic 44 rp PA. Ublismy go po czym przyszla jego protca, Zunae. Ktora takze padla. Nastepnie przybiegl Akhenn, Drun, Elex i ponownie Zunae. Po czym all uciekla do DP. Strapowalismy Akhenna ale po chwili przybiegla reszzta i skonczyl sie trap :P |
jesli to prawda to big grtz
wtf? co sie dzieje z crazy hiccup?? ktos wie? |
Up@
Carzy Hiccup prowadzi teraz taki debil że postanowił zostawić samych all z pacc ale z tego co ja wiem to ci co zostają to odchodzą bo mają daleko tego nooba. Powiem jedno nie nawidze takich noobów jak ten liderek który niszczy coś co stworzył ktoś inny. |
Emrou powraca
Witam!
Po dwumiesiecznej przerwie postanowilem wrocic na silvere. Podziekowania dla dawerga za "poczatkowe" eq. P.S gra tu ktos jeszcze z dawnego moonchildren? :p |
@Dolor
"The leader wants to pass the leadership to Pozytywny Bohater." tzn. Wizatlor Elarmis oddaje gildie Pozytywnemu~ może będą jakieś zmiany na lepsze :D :D :D |
Cytuj:
Nic nie zmieni mojego zdania że koleś który był liderem CH jest mądry ponieważ wybierając Pozytywnego na lidera kierował się tylko swoim koleżeństwem |
Mam pewna wiadomosc do Mendoliny:
Jesli chcesz mnie zabic zrob to sam bo doszly mnie sluchy ze zbierasz ekipe... Sam boisz sie walczyc wiec chcesz sie wyreczyc kims innym?? Chcesz to chodz i mnie zabij jestem gotow na smierc :P |
Cytuj:
|
-.- No pieknie ktos rozpowiada glupoty i przez niego mam same klopoty chociaz narazie wyjasnione. Mowie to do wszystkich, jesli ktos cos o mnie mowi cos nie tak to robi to speclajnie i na dodatek klamie. Niech sie ta osoba ujawni!
|
ja w tym wypadku nie wiem po ktorej stronie byc :/
|
Pierwsze klamstwo poszlo do mie ziomala: ze jestem escheuso...loooooool co za debil...drugie do dawerga: ze zbieram ekipe -.- omg nie wiem co to za noob ale podejrzewam ;], nic tylko potrafi klamac. Wkrotce sie dowiem kto to rozpuszcza...i napisze na forum!!!!!!!!
|
a wy caly czas sie tylko klocicie :D:D:D nie nudzi wam sie? :>
ja sobie powoli lvl nabijam :evul: (42) ^^ dzisiaj 3x v-shield w ciągu 2h na tarpicie xDDDDDDD :evul: |
@Daw
Jesli bedzie sie cos dzialo, ja tez pomoge :) |
@ up all
znowu ktos "kreci" jakies polskie bagienko ?? :( Pozdrawiam |
Do wszystkich:
Mendoline znam już od dłuższego czasu i wiem że nie jest Escheustem i nie jest zdolny do tego aby zbierać ekipe na kogo kolwiek z bardziej sznowanych polskich graczy na silverze. Ktoś celowo wypisuje takie głupoty ponieważ chce zepsuć opinie o Mendolinie :/ |
Kolejne klamstwo i to ze strony mie ziomala: podobno mialem ubic kilvera ;/ :(, dobijaja mnie niektorzy
|
Ja znam mendoline z reala i napewno nie jest on z escheusem,jest przeciwko niemu tak samo jak i ja :) i napewno nie planowal zadnych atakow na nikogo po prostu ktos sie na niego uwzial :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:13. |