![]() |
Siema!!
Mam knighta 31 level skile 57/54 eq : knight armor, plate legs, ( wkrotce kupie knight legs ), crown helmet, BS, Dragon shield i moje pytania brzmia: 1. Na czym moge expic z zyskiem?? 2. Co powinienem poprawic (eq, skills, level) by expic na dragonach z zyskiem. Z góry dziekuje i czekam na odpowiedz :) |
banshee
ile potów mi zejdzie na 1 banshee mam 40 pall 75/60?
|
Cytuj:
No więc tak : Ad2:Skille wbij 70/70, jak ci sie wybitnie nie chce to minimum 65/65, eq: kup te k legi, opyl crowna kup warriora/crusadera, i zamień dragonke na Vampirke, a jak ci haisu brakuje to na meduske. Ad1:Przy wariancie że masz te 70/70 to jedziesz śmiało na elf fortres, ale ZAPOZNAJ SIE Z RESPEM! A tak to ze skillami 65/65 możesz Mino Mount (uważaj na +4 w góre mogą trapować), na Dwarfy guardy chyba za wcześnie, to sobie daruj, ale może Wyverny (pojedyncze respy, chyba że ma ci kto wyczyścić x3 a potem sobie bd wybijał po kolei :) |
Cytuj:
|
Czy pokonam na 41lvlu (knight) dragon lorda solo? Mam skile 71/68 i eq DSM, RH, B Legs'y, Demon shield, P-ammy i BS.
Jeśli tak, to ile około zejdzie potów na niego? I czy zdołam się nimi uleczyć przy większym kombo? Proszę o odpowiedź. :P |
www.tibia.wikia.com > Dragon Lord > Combo, patrzysz ile max walnie > Health Potions > patrzysz ktorych mozesz uzyc > patrzysz czy sie wyleczysz > bye
|
Cytuj:
|
Dzięki wielki. ;)
|
tibia
Mam problem bo nie wiem czy na 30 lvl skille 65/65 położe draga eq g armor,k legs,boh,bestsleyer axe,medusa shield . Jak tak to ile potów zejdze
|
Pokonasz lajtowo. A co do potów to nie jestem pewien... Weź z bp na pewno wystarczy:p
|
Cytuj:
|
Czesc!
Mam 39 level, moja profesja to Eldern Druid, mam aktualnie pacc-a i mam 34 level magiczny. Eq cienkie... 1) Gdzie moge expic z malymi stratami i dobrym expem? 2) Gdzie moge expic z duzymi zyskami? Czekam na odpowiedz i z gory dziekuje. Najlepszy świat to Azura :cup: |
Cytuj:
2) Apes, Chor |
Od którego lvl-a można walczyć z dl-em bez obawy, że dednie się na combo?
Nie chodzi mi o to żeby zabić go solo, ani na nim expić, tylko chcę się dowiedzieć ile trzeba mieć hp żeby móc przeżyć spotkanie z dl-em ;). |
Pall pacc 39 62/43 (wiem ze cienkie) eq dobre jak na moj level gdzie expic???
Gdzie moge nim dobrze zarabaic? |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
1. Lvl: 27
2. Profesja: Knight 3. Skill: 65/62 4. Mlvl: 4 5. Pacc: Nie 6. Eq: Dark Helmet, K Axe, K Set, Leahter Boots, Dragon Shield, 7. Vampire na solo , chce się dowiedzieć jakie waste xD |
Cytuj:
|
Witam!
Chciałbym się wybrać na cyklopy ale nie wiem czy podołam Posiadam 14lvl Knight. Skille: 37/34 - skilluje do 42/39 EQ: Plate Armor Plate Legs Dark Helmet Leather Boots Norse Shield Orcish Axe Więc chciałbym tam expić bez waste. Ile zejdzie potów? Czy będzie zysk? Doskillować? Kupić coś lepszego (eq)? Proszę o odpowiedzi :) |
Cytuj:
|
25 lvl, skille po 65. i zasuwasz na cyclopach:p
Co do eq to kup knight axe, noble armor, tarcza dobra. poty bierz ale tylko mp (nabijasz mlvl) |
@sawczu
Na razie mam tylko 14lvl :/ Kasy mało :/ Noble Armor chciałbym zakupić oraz Dragon Shield, ale jeszcze kase musze zbierać Skille po 50/50 nie starczą na cyclopy? Proszę o jeszcze odpowiedzi :) Aha, na razie expie na Amazon Campie Valkyrie, Amazonki oraz pojedyńcze witche. Exp wpada dosyć szybko, ale kokosów tam nie zarabiam :/ Idę tam bez mp i hp, bo są nie potrzebne. Czasami tylko Plate Armor z Valkyrie i Chain Armor. |
Cytuj:
50/50 nie, do expienia tam trzeba 60/60 i dobre eq żeby cie nie biły mocno |
79 ek.
eq: Dsm, k legs, rh, demon Shield, boh, Justice Seeker, p amulet skile 81/79 1. Dam rade bloczyć dema z sio? 2. Jak jest na Ice Witchach w dużym campie barbarianów (jaki exp/h i czy będę na +)? 3. Która dzielnica była by dobra dla mnie na Yalachar i jakie moby tam są?? Może trochę głupie pytania ale to mój pierwszy pacc i mam go od wczoraj :D |
@Up
1. Z sio bez problemowo nawet bez sio dal byś rade ale oczywiście mało opłacalne. 2. Jak na razie daruj sobie Ice Witche. 3. Arena Gladiatorów była by dobra oczywiście nie całość. Minoski na samym początku niby ich tam mało ale spoko resp i jak byś czyścił wszystko uważam ze duzy exp i do tego loocik. Tereny z Mutated Human tez spoko jak dla Ciebie. |
Cześć,
97 Royal Palladin, skille 88/70 (skilluje do 90) Chciałbym się dowiedzieć czy dam radę na Demonach. Waste może być EQ: Golden Legs Royal Helmet BoHy/Softy Mastermind Shield Paladin Armor/MPA I teraz mam do wyboru: 1. Arbalest + Power Bolty 2. Enchanted Speary/Royal Speary 3. Assasin Stars Pozdro |
Cytuj:
|
Od którego lvla można expić elder drutem na dl-ach? Chodzi mi o progi lvlowe z utamą i bez utamy.
|
Cytuj:
|
Na jakim lvlu paladynem wybrać się na mutated tygrysy/humany/ baty i zombie oraz nighstalkery? Bo mam 32 lvl i zastanawiam sie czy mie sprobowac(hardkorowiec jestem, bo zasuwałem nawet na necro i gsach juz xd)
|
@Up
Hahaha, na 32 levelu na GSy? Ja pallem 90/60 na 10 levelu juz z kolega jebalem tam XD |
Cytuj:
|
Z jakim skillami i eq mogę bloczyć Wyvern
|
Cytuj:
Waste- 15 lvl-20 lvl z 60/60-65/65. Bez waste (zależy od shottera ) 25-30 lvl z 65/65+ |
118 ek 92/91 skill. Uwalę ungreeza? Jakieś propozycje taktyk? Ile potków brać? Wiem, że jest podobny do demona z tym, że demona solo nie biłem zawsze w grupie :confused:
|
30 ED 30 m lvl i softy dam radę na cmentarnej dzielnicy w yala na powierzchni tam gdzie zombie i nightstalakery?
Jaki exp/h i czy będzie waste. |
Mam 54 ED-a, ma on 415 hp. Czy dałbym radę expić na bog raiderach bez utamy? Bo max hit bog raidera jest niby 615, a dl-a 760, a dl-a cisne spokojnie bez utamy, więc nie wiem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00. |