![]() |
Ich taktyka ma sens,w jakis sposob utrudniaja zycie dusk~
Nie wiem czy sie nie myle ale podbona sytacja była na Azurze jak Wanted robiło mass logi Z tym przykładem moge sie mylic bo nie grałem na Azura ;P |
Cytuj:
no pewnie ty bys wyszedl w 10 na 30 na otwarty teren albo sie poddaj i zaplacil i byl w oczach innych zwyklym smieciem .Ale nie oni maja chonor i walcza o swoje a to w ajki sposob to ich sprawa wazne ze fraguja i sa do przodu |
Cytuj:
|
Cytuj:
i nie ócz mnie jak mam pisac |
Cytuj:
|
Witam ponownie :)
|
@topic: Vision ma swoja taktyke, ktora jest ogolnie jedna z najlepszych, w obecnej sytuacjii musza tak walczyc, zobaczymy co bedzie dalej, czas pokaze.
@przemo: Aff myslalem ze nie wrocisz;( |
jak ci sie nie podoba to mozesz wyjsc
a ten temat jest kijowy bo jest wiecej takich wynalazkow jak ty |
Cytuj:
|
sasho banik na bry?
|
Zwidek
Zwidek Wez dziecko wyjdz. Umiesz bluzgac na froum. Lechia jest pozadnym klubem . Jak akzdy inny klub ma swoich kibicow wiec nie bluzgaj klubu bo mozesz dostac w swoje male tlusciutkie zabeczki. Pozdrowienia od Lecha Poznań...
|
Cytuj:
@Przemo Nasz forum fighter Sacho Pansa wrócił >.< |
Cytuj:
za to sa najlepszym fragiem w tibi :D |
@up
prosze wyjdz 8o |
Cytuj:
|
@Up
po 1. Taa racja ja akurat mowie w tibi, bo to chyba oniej forum jest. po 2. Moze pomysliłeś fora niewiem... Poszukaj jakiegos historycznego. po 3. A kto mowi ze na serwerze nie graja polacy? ... i nie "sami" tylko jest ich znaczna większość. Po 4. Odpowiadałem na post kogoś wcześniej po 5.Wpierw sie naucz czytćc ZE ZROZUMIENIEM A potem wyzywaj innch |
Cytuj:
@kumulus kto tu jest forum fighter to kazdy wie bo jak do tej pory bylem na kazdej akcji wiec sie nie wypowiadaj jak nie wiesz,a sry kolega Ci tak powiedzial, Bye. |
Boże co tu sie dzieje? Wszyscy na wszystkich bluzgaja, nie ma innych, ciekawszych tematów do rozmowy?
|
Cytuj:
Pokazesz mi Fragi ? Ale tych 20 lvl+ |
Cytuj:
to by bylo ciekawie , a oni sie nie bluzgaja tylko wymieniaja opinie o sobie |
Cytuj:
Jesteś po prostu małym psem, który głośno szczeka (głównie na forach) |
* Co do expienia: Może być i 20:0 dla Vision, ale póki Duskiness może normalnie grać i expić to wlaśnie Dusk wygrywa wojne. Tak czy siak Hail PvP of Vision - są naprawdę dobrzy.
* Co do ostatniego massloga: Jeżeli Vision będzie się chować w takich miejscach jak to na DtD to do walki między Dusk i Vision nigdy nie dojdzie. @Vision - Spójrzcie prawdzie w oczy - Nie walczycie z kretynami... |
@NarroweQ
Ja dochodze do wniosku że Vision niemają jaj żeby walczyć z Duskami B) |
Nie latwa jest walka z 280ms
|
@2up
Ty to gówno wiesz idz oglądać dragon bala...Vision nie ma jaj a zabili 280 ms'a.I kto tu nie ma jaj?Ja myśle ze ty nie masz jaj i nie wiesz co piszesz.Więcej szacunku dla vision bo wlaczą z dobrym rywalem i mają naprawde dobre pvp! |
@MagField
ubili Taifuna tylko dlatego że miał skulla i niechciał sobie rs robić (kilka fragów już miał) bo po kij ma być taki jak Vision n44bs ? i ty lepiej idź smerfy oglądać bo zaraz cie mama stołkiem skatuje że w Tibie grasz 8o @edit a tak pozatym jak miał wyjść z tego trapa jak Magrami jeszcze m-walle walił ? a jego gildia nieraczyła się ruszyć i go wydostać z trapa... |
@up
Po 1 to jak magrami mogl zucac m walle jak niema 9 mlvla? -.-' po 2 to czemu mial by trapowac taifuna? chyba cos ci sie pomylilo ziom... |
2up: MArgami mwalle ciekawe jak sie na 7 mlvlu "wali" mwalle, ale kurde w tym temacie powinien cały czas być modek i usuwać połowę postów...
|
Witam nie chce nabijac kojelnego posta ale poprostu jak to czytam to mnie krew zalewa.
@fluid. Nie maja jaj ci ktorzy sie wypłacają albo wychodzą z wojny a nie wchodzą do wojny w ktorej wiedzą ze są skazani na hunta. Wiec dzieciaku wyjdz z tego forum i poćwicz troche. Nie wiem idz z kolegami na podworko pograc w kapsle. A z tym m wallem to tez jestes pro zawodnik widze, po 2 to taif ZOSTAŁ strapowany a nie WSZEDŁ w trapa wiec tez ogarnij sie zanim bedziesz paplał. Ale widocznie musisz. To ok ale nie na tym forum moze lepiej na www.forum.dzieci.z.adhd.pl tam moze spotkasz bratnie dusze. I tak jak powiedziałem juz wyzej wyjdz i nie wracaj, bo przez takich ludzi polacy mają opinie debili i idiotow.X( |
Cytuj:
|
Bueheheheh
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Z tego co pamietam, to jedyni fakerzy w tym temacie to taifunex i zwidek:P
|
Vision pokazalo ze zabic mozna kazdego, nawet "wielkiego taifuna" :D Wielkie gratulacje dla nich i tak trzymac.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:07. |