![]() |
Cytuj:
Pozdro:baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
To co zabronisz mu pisać?Chyba do tego służy forum...Żyjemy w wolnym politycznie kraju więc każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania. Jednakże nie należy wieżdzać na niego bezpodstawnie.. |
Cytuj:
Co tym razem też się spieszyłeś na halówke? |
Możesz mi naskoczyć ;))
Nie rozmawiam z ludźmi twojego pokroju, nie będe zniżać się do twojego poziomu. Nara ziom. |
Cytuj:
Jasne ze mu nie zabronie ale on robi z siebie nie wiadomo kogo na forum... Gdzie nie wejde to pierwsza osoba jaka sie wypowiada jest Olik to jest troche chore tym bardziej ze tak jak juz powiedzialem nie nalezy do kluczowych postaci w szwedzkiej gildii i wlasciwie jego zdanie przechodzi jak wiatr w polu, i nie mowcie ze to nie jest lizodup bo jeszcze przed wojna z myrmidans lizal mi dupe tylko nie chcialem o tym glosno mowic .. Poza tym ja go nie obrzucam blotem nie wrzucam ani jemu ani tymbardziej jego rodzicom bo wiem ze to bez sensu staram sie tylko napisac prawde ktora czasami jest przykra w tym wypadku szczegolnie dla Gandamira~ |
Keonek jaki nick masz na kyrze?
Dobrze gadasz :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Keonek
Przypomnij sobie jak tym mi lizałeś dupe na początku servera... : ) A później zrobiłeś się taki nigga ; D |
ja pamiętam jak gandamir/skibo lizali dupe nonixowi :)
|
Ja nonixa wogóle nie znam więc elo : )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie rozumiem czemu masz takie zdanie o brazylijczykach. Są noobami?podobnie jak dużo low lvli polaków więc są takimi samymi noobami jak i my. brazylijczycy wywalają polaków, a nigdy się nie zdażyło żeby było odwrotnie?A oni nie mogą rządzić? na kyrze jak miało być? gdyby mo murda wygrała wojnę to Polacy by rządzili.
|
Cytuj:
Ja lubie brazylijczykow bo oni bynajmneij nie daja dupy...obojetnie kto by mnei lal przylaza uahaj na huntach...NIE KRADNA i NIE WYZYWAJA zobaczcie jaki mam opis na dole..br zapewne znaja poprawna pisownie..a co najwazniejsze nie maja po 12 lat:cup: :cup: :cup: Cytuj:
|
nie napisałem że serv byłby lepszy gdyby mo murda wygrała tylko że wtedy rządzili by polacy
|
Cytuj:
ale sie zrymowalo ^^ |
Cytuj:
mam nadzieje ze jak wiw wygra to nie bedziesz mial opcji "wykupienia sie". |
Cytuj:
|
You recognize Og'Thun. He was killed by Toress. ;*;*;*;*
rzecywiscie nf nie ma noobow w swoich szeregach :baby: |
Cytuj:
i co to znaczy "fłaszywa" bo jakoś nie moge tego rozgryść ;s |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Zjedz mnie !! PROSZE ZROB TO !! Tak mnie to podnieca jak po mnie jezdzisz ze siadam na kran PROSZE!! Bey bey :P |
Cytuj:
Ja napisałem "ja pamiętam jak gandamir/skibo lizali dupe nonixowi " Ty napisałeś "Ja nonixa wogóle nie znam więc elo : )" Teraz : nie interesuje mnie to ze ty go nie znasz, ale stwierdziłem fakt, bo co mnie to obchodzi ze go nie znasz? elo |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmmm to jest zastanawiające... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobra nie obrażajmy się to forum gry :) Piszcie co się dzieje na naszym świecie :] @edit Dzisiaj pan Enud Xozath wyjebal mnie z guardów ;pp a inny typek z Legacy wyjebal mojego ziomka.;] New Pa |
Cytuj:
Prawda, tylko niektóre fakty są przeinaczone. Chcę również zauważyć ze Olik po nikim nie jeździ na forum, może w grze jest PA, ale to tylko gra i PA jest częścią niej. Jeśli komuś to przeszkadza niech opóści ten server, z myślą o tych ludziach CipSoft zrobił specjalne servery NONPVP. Więc zapraszam. Może wypowie się na ten temat Zenek: Czy Skibo(z kyry Pusar) lizał mu kiedyś dupe? |
Cytuj:
|
...To może wsadź już ręke w spodnie? Będzie łatwiej....
Twoja ... mnie wyreczy za 50zł. Bey bey |
Cytuj:
Ehm... Nic mi o tym nie wiadomo, bo gdy pisza do mnie jakos nooby to nie odpisuje :< |
Jakby nie patrzec do naprawy serwa potrzeba Dancing Shadows
Signed Nagan |
Re:
Btw. Topic założony przez Gandamir'a na forum tibia.com o nazwie: "zi zag bgobo atack".
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1551502 O jakże pasjonującej treści: "AHAHAHa splica rox party people aaaaaaaaaaaaaa afrika bambataaaaaa rick rossssssssss". 8o Dalej jego post w którym się tłumaczy: Sorry, but I was lil drunk. I wouldn't edit it but some noobs are writting shits about me and tellin like 'look at the forum, gnadamir is stiupid he dont know how to write'. Thats all what I had to say. Ah and I won't change my 1st post. -Closed- Tłumaczenie: Przepraszam, ale byłem lekko pijany. Niektóre nooby będą pisały o mnie "gówna" i mówiły 'zobacz na forum, gandamir jest głupi i nie umie pisać' To wszystko co mam do powiedzenia. Ah i chce zmienić mój pierwszy post. -Temat Zamknięty- Bez komentarza. |
Cytuj:
|
Lol chlopak po raz pierwszy w zyciu sie n-a-j-e-b-a-l...
wydaje mi sie ze celem tego posta bylo uswiadomienie kyry "patrzecie jaki jestem dorsoly pilem vodke".... Pamietam jak ja pierwszy raz w zyciu bylem pijany tez sie tym chwalilem pewnie dlatego nasz kochany Gandamirek napisal tego posta a tak btw. wojny :baby: Ili Dan: Feb 24 2007, 10:00:35 CET Killed at Level 101 by Moothonost and by Rhu Teria ;* |
10:01 Moothonost [194]: 10:01 Ili dan [100]: I'm hacker:)
Albo jakiś noob dostal passy do Ili dana albo stary owner odzyskal postac. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:54. |