Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

Keonek 22-02-2007 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez esdek (Post 1282121)
@Nutrisia i w c*uj innych nobów którzy mają coś do olika.

Ludzie ja pie*dole,czy naprawdę podnieca was to że ktoś padł prawie na każym open battle?Co wy się tak qrwa do niego podjebaliście?Bil waś nożem albo żelazkiem w dzieciństwie że tak na niego wjeżdzacie?Ludzi dajcie sobie dupie siana.Co 3-4 post to wiadomość na niego wjeżdżająca.Co was to obchodzi w jaki sposób on pada?Zazdrościcie mu że uczestniczy w Openie?Przynajmniej coś tam robi na tej wojnie(cytuje ,,Wali bezsensownie explo"),lepiej walić explo w kogoś niż stać w pz jak pojeb albo spamować guild chata być gdzie jakieś 10000sqm od miejsca wojny.Qrwa jak jesteście takimi kozakami to pokażcie co wy potraficie forum fighterzy..Moge się założyć że połowa z tych nobów wieżdżających na Olika spuściłaby się w gacie jakby wogóle wyszła na ob a co dopiero jakby go biły ze 3 osoby(po spamie hotkeya-owned).Pokażcie co potraficie w praktyce,teoretycznie każdy jest dobry jednak w praktyce okazuje się co innego.Większość z was nigdy nie miała 60+ i się podnieca co niby oni by zrobili 100 ek na openie.Jeszcze raz powiem dobitnie: POKAŻCIE CO POTAFICIE A NIE PIERD*LICIE JAK POTŁUCZENI NA FORUM.

Tyle.

Srry jeżeli się gdzieś pomyliłem(chodzi o ortografie itp.),ale się śpiesze na halówke.:)))

Pozdrawiam.

A ty czemu go tak bronisz? Kazdy na niego wjezdza bo spamuje forum zawsze ma najwiecej do powiedzenia a gowno moze w tibii i jego cudownej gildii nf... Co do tego ze mowisz ze nikt z tych co na niego wjezdzaja nie mial powyzej 60lvl i nigdy nie byl na wojnie ... haha czlowieku smiac mi sie chce z ciebie.. A co do pvp (chodzi mi teraz o cipbota) jesli uwazasz ze przez to pvp oslablo :p wiem ze to nie legalne ale jestem w stanie z toba stoczyc solowke na obojetnie jakim otsie pod tibie 7.6 gdzie cipbota nie bylo.. I nie wrzucaj na nikogo jesli nawet nie wiesz kim on jest
Pozdro:baby:

Skibo 22-02-2007 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1282326)
A ty czemu go tak bronisz? Kazdy na niego wjezdza bo spamuje forum zawsze ma najwiecej do powiedzenia a gowno moze w tibii i jego cudownej gildii nf... Co do tego ze mowisz ze nikt z tych co na niego wjezdzaja nie mial powyzej 60lvl i nigdy nie byl na wojnie ... haha czlowieku smiac mi sie chce z ciebie.. A co do pvp (chodzi mi teraz o cipbota) jesli uwazasz ze przez to pvp oslablo :p wiem ze to nie legalne ale jestem w stanie z toba stoczyc solowke na obojetnie jakim otsie pod tibie 7.6 gdzie cipbota nie bylo.. I nie wrzucaj na nikogo jesli nawet nie wiesz kim on jest

Ja nigga chce wyślij mi na priva kiedy chcesz sobie pograć ze mną na ots.

esdek 22-02-2007 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1282326)

A gdzie ja napisałem że wszyscy nie mają 60+?Napisałem ,,POŁOWA NIE MA" , a więc ? Ej plx nie bij mnie..Ty nieucz mnie nie wrzucać bo pierwszy obrzucasz błotem olika , a tak naprawdę gówno o nim wiesz.Ja znam go z rl i wiem jaki on jest,.Co do jego wypowiedzi na forum:

To co zabronisz mu pisać?Chyba do tego służy forum...Żyjemy w wolnym politycznie kraju więc każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania. Jednakże nie należy wieżdzać na niego bezpodstawnie..

Nutrisia 22-02-2007 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez esdek (Post 1282806)
A gdzie ja napisałem że wszyscy nie mają 60+?Napisałem ,,POŁOWA NIE MA" , a więc ? Ej plx nie bij mnie..Ty nieucz mnie nie wrzucać bo pierwszy obrzucasz błotem olika , a tak naprawdę gówno o nim wiesz.Ja znam go z rl i wiem jaki on jest,.Co do jego wypowiedzi na forum:

To co zabronisz mu pisać?Chyba do tego służy forum...Żyjemy w wolnym politycznie kraju więc każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania. Jednakże nie należy wieżdzać na niego bezpodstawnie..

To może wjedziemy na Ciebie?
Co tym razem też się spieszyłeś na halówke?

esdek 22-02-2007 19:42

Możesz mi naskoczyć ;))

Nie rozmawiam z ludźmi twojego pokroju, nie będe zniżać się do twojego poziomu.

Nara ziom.

Keonek 22-02-2007 20:24

Cytuj:

Jasne ze mu nie zabronie ale on robi z siebie nie wiadomo kogo na forum... Gdzie nie wejde to pierwsza osoba jaka sie wypowiada jest Olik to jest troche chore tym bardziej ze tak jak juz powiedzialem nie nalezy do kluczowych postaci w szwedzkiej gildii i wlasciwie jego zdanie przechodzi jak wiatr w polu,
i nie mowcie ze to nie jest lizodup bo jeszcze przed wojna z myrmidans lizal mi dupe tylko nie chcialem o tym glosno mowic .. Poza tym ja go nie obrzucam blotem nie wrzucam ani jemu ani tymbardziej jego rodzicom bo wiem ze to bez sensu staram sie tylko napisac prawde ktora czasami jest przykra w tym wypadku szczegolnie dla Gandamira~

Tetrowy 22-02-2007 21:08

Keonek jaki nick masz na kyrze?
Dobrze gadasz :P

Keonek 22-02-2007 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tetrowy (Post 1283203)
Keonek jaki nick masz na kyrze?
Dobrze gadasz :P

Nevermind <10 znakow>

Shadowless 22-02-2007 22:16

Cytuj:

To co zabronisz mu pisać?Chyba do tego służy forum...Żyjemy w wolnym politycznie kraju więc każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania.

Ty tu polityki nie mieszaj...

Skibo 22-02-2007 22:27

@Keonek

Przypomnij sobie jak tym mi lizałeś dupe na początku servera... : )
A później zrobiłeś się taki nigga ; D

Jovere'xik 22-02-2007 22:41

ja pamiętam jak gandamir/skibo lizali dupe nonixowi :)

Skibo 22-02-2007 22:52

Ja nonixa wogóle nie znam więc elo : )

esdek 22-02-2007 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shadowless (Post 1283405)
Ty tu polityki nie mieszaj...

A tak nie jest?

Jovere'xik 22-02-2007 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skibo (Post 1283510)
Ja nonixa wogóle nie znam więc elo : )

i co, że go nie znasz ? obchodzi mnie to ??pff elo xD

0lik 23-02-2007 11:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jovere'xik (Post 1283486)

Ja nonixow bardzo nie lubilem dopiero jak doszedl do fg to troche sie z nim zapoznalem. Podaj przyklad kiedy 'lizalem mu dupe'

Elder Nagan 23-02-2007 11:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 1281256)
Nom, racja, kazda gildia ktora jest na topie zbira paymenty i nie zaleznie od tego jakiej sa narodowosci ludzie z tej gildii, ale na Julerze jest przegiecie bo brazole rzadza.

Brzylijczycy nie brazole... Jezeli wywalaja polakow z serwera to chyba dobrze? Noboow powinno sie wywalac zeby serwer byl lepszy...j atez bym polakow wywalal...

Cool 23-02-2007 12:33

Nie rozumiem czemu masz takie zdanie o brazylijczykach. Są noobami?podobnie jak dużo low lvli polaków więc są takimi samymi noobami jak i my. brazylijczycy wywalają polaków, a nigdy się nie zdażyło żeby było odwrotnie?A oni nie mogą rządzić? na kyrze jak miało być? gdyby mo murda wygrała wojnę to Polacy by rządzili.

Elder Nagan 23-02-2007 12:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cool (Post 1283994)
Nie rozumiem czemu masz takie zdanie o brazylijczykach. Są noobami?podobnie jak dużo low lvli polaków więc są takimi samymi noobami jak i my. brazylijczycy wywalają polaków, a nigdy się nie zdażyło żeby było odwrotnie?A oni nie mogą rządzić? na kyrze jak miało być? gdyby mo murda wygrała wojnę to Polacy by rządzili.

Gdyby mo murda wygrala to ten serwer bylby jeszcze gorszy niz jest;]

Ja lubie brazylijczykow bo oni bynajmneij nie daja dupy...obojetnie kto by mnei lal przylaza uahaj na huntach...NIE KRADNA i NIE WYZYWAJA

zobaczcie jaki mam opis na dole..br zapewne znaja poprawna pisownie..a co najwazniejsze nie maja po 12 lat:cup: :cup: :cup:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1283922)
Ja nonixow bardzo nie lubilem dopiero jak doszedl do fg to troche sie z nim zapoznalem. Podaj przyklad kiedy 'lizalem mu dupe'

moze nei ten owner^^??

Cool 23-02-2007 13:37

nie napisałem że serv byłby lepszy gdyby mo murda wygrała tylko że wtedy rządzili by polacy

Elder Nagan 23-02-2007 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cool (Post 1284043)
nie napisałem że serv byłby lepszy gdyby mo murda wygrała tylko że wtedy rządzili by polacy

wiem, ale ja mowie co by sie stalo po tym jakby scierwo wygralo ;]

ale sie zrymowalo ^^

Jackess 23-02-2007 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cool (Post 1284043)

bylo by jedne wielkie PA ale nie po pisze tego posta geddy ty stara kur** wiesz co u nas na dzielni robia ludzie z takimi jak ty? dwulicowa fłaszywa dziw** załatwił bym ci darmowy pobyt w klinice rehabilitacyjnej. twoje działania w grze odzwierciedlaja twój charakter w rl a wiec jestes stara kurw*.
mam nadzieje ze jak wiw wygra to nie bedziesz mial opcji "wykupienia sie".

paior 23-02-2007 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jackess (Post 1284127)
bylo by jedne wielkie PA ale nie po pisze tego posta geddy ty stara kur** wiesz co u nas na dzielni robia ludzie z takimi jak ty? dwulicowa fłaszywa dziw** załatwił bym ci darmowy pobyt w klinice rehabilitacyjnej. twoje działania w grze odzwierciedlaja twój charakter w rl a wiec jestes stara kurw*.

A jak wygraja szwedzi myslsiz ze pa nie ebdzie haha ??

Keonek 23-02-2007 14:42

You recognize Og'Thun. He was killed by Toress. ;*;*;*;*
rzecywiscie nf nie ma noobow w swoich szeregach :baby:

Cool 23-02-2007 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jackess (Post 1284127)

moje działania w grze odzwierciedlają char. w rl? a jeśli nie gram w tibie?bo nie gram, od pól roku nawet 1% lvla nie wbilem. przyznaj się bez bicia komu dupe liżesz. czytając twój post można odnieść wrażenie że jesteś z patologicznej rodziny, zresztą kogo to obchodzi co robisz w swojej dzielnicy

i co to znaczy "fłaszywa" bo jakoś nie moge tego rozgryść ;s

Skibo 23-02-2007 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jovere'xik (Post 1283486)

Napisałem że nie znam... po chwili mi napisałeś

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jovere'xik (Post 1283627)
i co, że go nie znasz ? obchodzi mnie to ??pff elo xD

Roz*******asz mnie? Nie rozumiem Ciebie w 100%, piszesz nieprawde, a później to już chyba sam nie wiesz co piszesz...elo?

Elvvons 23-02-2007 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1283922)

Gandamir , Pol kyry slyszalo tekst z twych ust "Placisz czy Nonix ma sie toba zajac" I To nie w sytuacjach gdy szles po 80lvl~ bo Szufi probowal PA, tylko gdy rozjebywales sie do 40lvl pod dp bojac sie robic PZ bo jest cie w stanie podjac solo 70% ludzi w Wiw ...Xolorian pomogl NF w war , a Gandamirek pomaga WiW wkoncu fragi musza sie brac od kogos.Oj Gandamirku masz lagi , neta slabego , wylaczyli ci prad , skonczyly sie uhy itp.... Nie nie nie! Poprostu skoro wiesz ze padniesz na jedno combo po **** leziesz na ob? Nalezysz do ludzi ktorych miejsce jest w Pz podczar war a po War kozacza ze byles po wygranej stronie i dam se pale obciac ze gdyby sytuacja byla dramatyczna dla NF bylbys osoba ktora pierwsza napisalaby do zenka o Payment.

Zjedz mnie !! PROSZE ZROB TO !! Tak mnie to podnieca jak po mnie jezdzisz ze siadam na kran PROSZE!!
Bey bey :P

Jovere'xik 23-02-2007 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skibo (Post 1284690)
Napisałem że nie znam... po chwili mi napisałeś

Roz*******asz mnie? Nie rozumiem Ciebie w 100%, piszesz nieprawde, a później to już chyba sam nie wiesz co piszesz...elo?

Lol teraz przeczytaj uważnie :

Ja napisałem "ja pamiętam jak gandamir/skibo lizali dupe nonixowi "
Ty napisałeś "Ja nonixa wogóle nie znam więc elo : )"

Teraz : nie interesuje mnie to ze ty go nie znasz, ale stwierdziłem fakt, bo co mnie to obchodzi ze go nie znasz?

elo

Keonek 23-02-2007 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvvons (Post 1284790)
Gandamir , Pol kyry slyszalo tekst z twych ust "Placisz czy Nonix ma sie toba zajac" I To nie w sytuacjach gdy szles po 80lvl~ bo Szufi probowal PA, tylko gdy rozjebywales sie do 40lvl pod dp bojac sie robic PZ bo jest cie w stanie podjac solo 70% ludzi w Wiw ...Xolorian pomogl NF w war , a Gandamirek pomaga WiW wkoncu fragi musza sie brac od kogos.Oj Gandamirku masz lagi , neta slabego , wylaczyli ci prad , skonczyly sie uhy itp.... Nie nie nie! Poprostu skoro wiesz ze padniesz na jedno combo po **** leziesz na ob? Nalezysz do ludzi ktorych miejsce jest w Pz podczar war a po War kozacza ze byles po wygranej stronie i dam se pale obciac ze gdyby sytuacja byla dramatyczna dla NF bylbys osoba ktora pierwsza napisalaby do zenka o Payment.

Zjedz mnie !! PROSZE ZROB TO !! Tak mnie to podnieca jak po mnie jezdzisz ze siadam na kran PROSZE!!

Dobrze waćpan prawisz :baby:

Skibo 23-02-2007 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jovere'xik (Post 1284875)
Lol teraz przeczytaj uważnie :

Ja napisałem "ja pamiętam jak gandamir/skibo lizali dupe nonixowi "
Ty napisałeś "Ja nonixa wogóle nie znam więc elo : )"

Teraz : nie interesuje mnie to ze ty go nie znasz, ale stwierdziłem fakt, bo co mnie to obchodzi ze go nie znasz?

elo

To jak mogę lizać komuś "dupe" jak wogóle go nie znam?

Hmmm to jest zastanawiające...

Elvvons 23-02-2007 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paior (Post 1284137)
A jak wygraja szwedzi myslsiz ze pa nie ebdzie haha ??

msle ze jak szfedzi wygrajom ebdzie pa mas racej maz mzoe Fri ITANZ!!!1111111111 BLZZZZZZ

Jovere'xik 23-02-2007 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skibo (Post 1284929)
To jak mogę lizać komuś "dupe" jak wogóle go nie znam?

Hmmm to jest zastanawiające...

No właśnie tylko Ty wiesz jak.:)

Dobra nie obrażajmy się to forum gry :)

Piszcie co się dzieje na naszym świecie :]

@edit

Dzisiaj pan Enud Xozath wyjebal mnie z guardów ;pp a inny typek z Legacy wyjebal mojego ziomka.;] New Pa

Skibo 23-02-2007 21:20

Cytuj:

Prawda, tylko niektóre fakty są przeinaczone. Chcę również zauważyć ze Olik po nikim nie jeździ na forum, może w grze jest PA, ale to tylko gra i PA jest częścią niej. Jeśli komuś to przeszkadza niech opóści ten server, z myślą o tych ludziach CipSoft zrobił specjalne servery NONPVP. Więc zapraszam.

Może wypowie się na ten temat Zenek:
Czy Skibo(z kyry Pusar) lizał mu kiedyś dupe?

esdek 23-02-2007 21:57

Cytuj:

To może wsadź już ręke w spodnie? Będzie łatwiej.

Elvvons 23-02-2007 22:28

...To może wsadź już ręke w spodnie? Będzie łatwiej....

Twoja ... mnie wyreczy za 50zł.

Bey bey

z3n3k 24-02-2007 00:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skibo (Post 1284943)
Prawda, tylko niektóre fakty są przeinaczone. Chcę również zauważyć ze Olik po nikim nie jeździ na forum, może w grze jest PA, ale to tylko gra i PA jest częścią niej. Jeśli komuś to przeszkadza niech opóści ten server, z myślą o tych ludziach CipSoft zrobił specjalne servery NONPVP. Więc zapraszam.

Może wypowie się na ten temat Zenek:
Czy Skibo(z kyry Pusar) lizał mu kiedyś dupe?

Ehm... Nic mi o tym nie wiadomo, bo gdy pisza do mnie jakos nooby to nie odpisuje :<

Elder Nagan 24-02-2007 09:16

Jakby nie patrzec do naprawy serwa potrzeba Dancing Shadows

Signed Nagan

ebernardyn 24-02-2007 09:45

Re:

Btw. Topic założony przez Gandamir'a na forum tibia.com o nazwie: "zi zag bgobo atack".
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1551502
O jakże pasjonującej treści:
"AHAHAHa
splica rox
party people aaaaaaaaaaaaaa
afrika bambataaaaaa
rick rossssssssss".
8o

Dalej jego post w którym się tłumaczy:

Sorry, but I was lil drunk. I wouldn't edit it but some noobs are writting shits about me and tellin like 'look at the forum, gnadamir is stiupid he dont know how to write'.
Thats all what I had to say.
Ah and I won't change my 1st post.
-Closed-

Tłumaczenie:
Przepraszam, ale byłem lekko pijany. Niektóre nooby będą pisały o mnie "gówna" i mówiły 'zobacz na forum, gandamir jest głupi i nie umie pisać'
To wszystko co mam do powiedzenia.
Ah i chce zmienić mój pierwszy post.
-Temat Zamknięty-

Bez komentarza.

Rodi 24-02-2007 09:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ebernardyn (Post 1285644)
Btw. Topic założony przez Gandamir'a na forum tibia.com o nazwie: "zi zag bgobo atack" o jakże pasjonującej treści:
"AHAHAHa
splica rox
party people aaaaaaaaaaaaaa
afrika bambataaaaaa
rick rossssssssss".
8o
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1551502

A myślałem ze Olika wszyscy "jadą" ponieważ jest w NF no ale cóż...

Keonek 24-02-2007 11:06

Lol chlopak po raz pierwszy w zyciu sie n-a-j-e-b-a-l...
wydaje mi sie ze celem tego posta bylo uswiadomienie kyry "patrzecie jaki jestem dorsoly pilem vodke".... Pamietam jak ja pierwszy raz w zyciu bylem pijany tez sie tym chwalilem pewnie dlatego nasz kochany Gandamirek napisal tego posta
a tak btw. wojny :baby:
Ili Dan:
Feb 24 2007, 10:00:35 CET Killed at Level 101 by Moothonost
and by Rhu Teria
;*

Azeris 24-02-2007 11:09

10:01 Moothonost [194]: 10:01 Ili dan [100]: I'm hacker:)

Albo jakiś noob dostal passy do Ili dana albo stary owner odzyskal postac.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:54.