![]() |
@Losari
No trudno to nazwac wojna jak bylo 1 open battle ktore skonczylo sie 1:1 :P Ale wiem wiecej niz ty bo po sprzedaniu chara miales malo wspolnego z furora a odemnie z miasta gra tam z 15 noobkow, a ownerow to ja mialem 2 i ja nie cpalem ;) ty tez miales 2 ownerow ale 2 ownera oszukales :( |
@Eldyn
Ja mialem subownera ktory robil mnie w chuja sprzedawal moja kase rl ziomom i przecpywal wszystko a z tego co pamietam to cpaliscie tam rowno zielsko. |
Rikser a po chuj Rakan~ Wlazł za mna z 2 wrl bym sobie dla rade ale z 4 to padłem -.-
|
hahaha... mój boże, przeraża mnie aktualny poziom tego tematu. Tomuś wy*******a co post swoje mega zajebiste advance które każdy (prawie) z postujących w tym temacie przeżył nieraz, kilku dyskutuje kto kogo huntnął na innym servie, a jeszcze inni rozwodzą się nad banshee questem, jaki on był nieudany i czy ja to wina.
nieskromnie, 5 level sharując z całym miastem sprzedając chary huntując po wojnie i zrobionym nieudanym banshee queście, hejl pod <ręka uniesiona> Czy zniżyłem się do odpowiedniego poziomu? _/ pierwsze 50 stron tego tematu... przygotowywujący się do pisania pod symbiana 6.1, /Kosher |
to o czym oni mają tu pisać?? :P
|
mam juz klawiature, ten tekst napisalem klawiatura ekranowa ale reszta bedzie wyklikana z mojej nowej klawiatury hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahaha
|
ciężko nam idzie dopiero 6 temat w ilości napisanych postów:/ trzeba się poprawić.
btw. Dali byście film z deada saori bo na pewno jest |
Cytuj:
100k kolirn/venore... i zapominamy o sprawie. Ew. Aol + 50k na bless. Kosher jakby nie patrzeć banshee quest jest jakims wydarzeniem bo nie jest to quest robiony co dzien po 100 razy... natomiast co to tomu~ i tego zioma z Furory to sie zgodze po huj sie tu kłucicie na temat kto kogo gdzie i za co huncił ? |
@kolrin
Z tego co wiem jak 1 osoba wchodzi to się pojawiaja 2 wrl -.- A 2 takich szkód nie robią buhauha Tu masz całą prawdę jak było wiem bo tam byłem -.- Kod:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1523475 |
Cytuj:
Chyba sobie zartujesz... |
Powiem tak, wiedzieliscie z kim idziecie, kto może zrobić byka a kto nie, zrobili, popadali - koniec. Więc nie rozumiem tych paymentów, każdy szedł na swoją odpowiedzialność, a i gratz temu idiocie który wszedł odrazu za Ragą po następne 2 warlocki :)
/Jojo |
Cytuj:
Paymenta od niego nie chce bo go za to nie hunce... krotko mowiac nauczka - nie chodzic na quest z kims kogo nie znasz... sorc ktory organizował tego banshee po 10 minutach pisał mi na prv żebym ekipe prowadził bo on nie wie co i jak... aaa i ich explo w ghosty tez było niezłe .... |
Jak ja banshee robiłem to 4h na wrlach siedzielismy xD(kazdy wzial po 5 sd xD i xydrus donosil kilka bpczy :P)
a w ghosty niezle dawali z explo ;p |
Cytuj:
|
a to nie czasem ten inteligent Rakanubakakbi bujał się po natsępne wrl ; >
edit @up wcześniej odpowiedziałeś niż zapytałem xD |
gdybym mial taki nick tez bym chyba probowal popelnic samobojstwo:P Doneneneneneq:D
|
Ja tu się nie chce z nikogo śmiać ale Rakanubakakbi
|
@up & 2up
Litości! Chłopak się jeszcze załamie i Wasza wina będzie ;o |
I dont wanna talk to you i just want bang bang bang
I dont wanna know ur name i just want bang bang bang! I dont wanna lick ur mouth i just want bang bang bang I dont need relationship i just want bang bang bang Hahaha nie wiem jak z poczuciem humoru u was ale dobra jazde znalazlem xDD http://www.albinoblacksheep.com/flash/bang.php |
@up
Hahaha. Pwned xD |
lol!!!!1111!!!!!11111!!!!!!!
|
uuu
Kod:
Rakankubaki get that ppl dead by wrls and take the pbs of deads and now no wana give bac. he have mine bp and now will pay for it. |
Scue padl:<
Jan 31 2007, 17:32:43 CET Killed at Level 120 by Zevs Mighty Thunder and by Cassixx i tooki |
@up
Są jakieś filmiki ?! |
ma ktoś filmik jak mastro pada?
|
@up
sa ale nie beda udostepniane narazie:> |
Cytuj:
|
@up
nawet jeśli to co z tego ? To że jakiś Szwed gra to nie jest żadna niespodzianka:) |
11:07 Mastro Scue [120]: haha
11:07 Mastro Scue [120]: padl 11:07 Mastro Scue [120]: jak szmata ^to o Soldku kiedy został zabity. [CHAR]Mastro Scue[/CHAR] Jan 31 2007, 17:32:43 CET Killed at Level 120 by Zevs Mighty Thunder and by Cassixx a ciekawe jak on padl :O ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ej Lagurus albo Doneq dajcie mnie film please chce skumac jakiz to nasz Prezio pro jest...
|
moge zdjecie zrobic i pokazac jak pada:D
http://rapidshare.com/files/14441406/scuezgon.JPG.html |
Ohh dzienx widze ze prezio the mastah dlugo nie pouciekal xD
|
zrobil dokladnie jeden krok!:D a filmu i tak nie ma sensu umieszczac bo jest tylko ta scenka ze screena ktora i tak ciezko wylapac:D
|
Cytuj:
a ja i tak gram najlepiej HAHA |
O ja teraz czekac na szyderczy usmiech Kidlexa, Doneka i Dadiego xDD
|
Syto, 10 : 0
|
Lukcik: !
:) |
[CHAR]Mastro Scue[/CHAR]
Feb 02 2007, 00:09:37 CET Killed at Level 119 by [CHAR]Ozur[/CHAR] and by [CHAR]Wollt[/CHAR] Jakis battle?:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:33. |