![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
omg przeciez on to z ironia pisal ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Na początku miałem zamiar was zbluzgać, ale doszłem do wniosku, że na razie sobie odpuszczę i nie będe tracił na was czasu.Jedynie odsyłam was do postu Boila bo on z waszej trójki zrozumiał o co chodzi. :confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ta, Boil wieszcz naszych czasów
|
Ja jakoś nie miałem problemu ze zrozumieniem jego wypowiedzi. Może za dużo w Tibie gracie ? ;-)
|
ze pociaglem dalej watek gieldowy , to nie znaczy ze nie rozumialem ... jak dla mnie eot bo plebania sie schodzi >_<
|
No to po co pisałeś ten post: żeby wywołać bluzganie czy żeby się podlizać ciachowi?
|
sry nie jestem dupowlazem,tymbardziej w grze ;f pozatym go nie znam , lepiej bys poczytal swoje posty nie wnoszace nic do tematu zanim mi jakikolwiek wypomnisz mr.iwannabecool ok eot chcesz to pisz dalej i tak j**ie mnie to
ps. ogarnij sie bo jestes przewrazliwiony na punkcie wlasnej osoby |
Achmed haked... Ja ledwo wbilem 74lvl i padlem:|
|
Taa :\ Achmed niestety hacked :\
Dzisiaj dobylo sie tez anni... 2 osoby padly... ( czy caly team? bo nie wiem ) |
@topic
Szkoda, że go hacknęli @Doom Terror Jestem zaszczycony, że mogłem cię poznać mr.iamperfect. ps.ja się nie przewrazliwiłem, tylko stwierdziłem fakty, a że " odważyłem się urazić twoją dumę", no cóż ......... >>>> (tutaj jest zawarta tzw. IRONIA) Skoro skończyłeś ten temat, to ja też chętnie zrobię tak samo. |
co się z wami stało ludzie co jest grane ?????
Rank Player History Vocation Level Experience 1 Skin Bzyk (*) History Druid 107 -1,195,944 2 Vynaleck (*) History Knight 111 -654,764 3 Trajdi of the Hero (*) History Knight 124 -627,829 4 Dran Arhari (*) History Sorcerer 116 -503,584 5 Sir Dragstar Amarth (*) History Knight 115 -493,061 6 Gankstarr (*) History Knight 100 -262,167 7 Maly gruby Knight (*) History Sorcerer 120 -143,674 8 Tylik Elane (*) History 84 -44,504 @ Nieudany anni(zapewne) i dragi zmutowane :p |
wiesz co sie wczoraj dzialo na arcanii? :D
nawet sie lurowac nic nie dalo -.- |
Cytuj:
|
:( a ja dawno nie padłem :) FART :P
|
o.o
Cytuj:
|
Apr 12 2007, 13:26:43 CEST Died at Level 157 by an adept of the cult
Medivh Wykrakałes :S |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
oki
1 primo-chce wrocic do gry:s 2 primo-zrzuccie sie na pacc dla lamusa;[ 3 primo-kupcie mi ten pacc 4 primo-oddam okolo czerwca/lipca 5 primo-thx ostatecznie jak ktos ma na sell pacc to niech msgne;]...ale nie oczekujcie ze kupie od 20lvla ktoreog nie znam z nameme "Pavian from arcania" to msg raczej do znajomych anizli jakichs losowych noobow:p...tyle(ale zrzucac sie moze kazdy;P) pieniadze na moj pacc zbiera >>Belial Assassin<< :s |
Jest podobno jakis koles co za 240k selluje (100% pewniak) ale 240k :(
|
Najszybciej expiący gracz na Arcani hack....
>>>Thesik<<< Z tego co widze połowa dpft jest w venore bloczy go ale i tak hakerowi udalo się paść ;( |
Lamu ja Ci kupie tego pacca. O moją wiarygodnosc zapytaj mojego rodzonego brata (bellish elane):)
|
Cytuj:
^^ |
za 240k to ja sobie dupe podcieram;p...chce tanio,sprawnie i dobrze;p
|
220k i masz w 5 minut....
|
Lamu ile dajesz ja potrzebuje gp szybko wiec tanio Ci sprzedam.Napewno ponizej 200
|
Belial Assassin zajmuje sie moim paccem,wiec z nim gadaj:)
well....offer your price |
Cytuj:
|
Cześć Lamuszini !
|
Cytuj:
|
o.O Widze że tam u gury Ziom Z Wrocka :D
Pozdro ____________ TYLKO JEDEN KLUB KOCHAM Aż PO GRóB KRAKóW TO NASZ RóD WISEłKO NA PRZóD! |
Cytuj:
Dzis byl najazd orc na thais:P |
Cytuj:
panie wszystko wiedzacy i lepiej mnie znajacy niz ja sam.... |
Cytuj:
Z tego wynika ze lubisz im lizac dupsko:D:D:D ;o |
Kto lubi czosnek ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:00. |