![]() |
Mazur Ty jesteś idiota bo to jest sprawa między nimi... Zalatwili by to normalnie na rlu a nie, chlopak z londynu sie wpierdolił :/...
|
@up
jaki chlopak ? ;d , pies ^^ dla niedoinformowanych , Undead Here xd dla mnie sprawa jest jasna , gdyby mazur sie nie w*******al to nie bylo by sprawy , bo plan byl taki , zeby zabrac tylko itemy typu : c-arm , wh itd. , i potem je oddac , ale jak zescie ujebali kysimena to macie teraz zonka :d |
Evul Pro mroczny plan : O
|
Powiem Ci mazur ze ja nie bede sie tutaj kurwa klucic na tym smutasnym forum,
Zobaczymy sie w Dg |
Cytuj:
|
To może kurwa moja wina?-.-
|
Cytuj:
|
@Emok
Wystarczająco, i Nienawidzę jak ktoś z RL o*******a drugiego, w ogóle nie trawie złodziei i jak go zobaczę to zobaczy co znaczy ręka sprawiedliwości =P + średni powód by go okraść
|
Ty mazur potrafisz tylko ignore'y na tibii i blocki na gg dawac ? :(
no to mowie ci teraz : Ja i Kahe~ do dg w wakacje przyjedziemy na 90% , i zobaczymy czy tez taki jestes cwany :] Kozaki umieraja szybciej , pamietaj o tym kotq ... a raczej piesku ;] Bo to ja jestem dyrektorem schroniska , a ty podopiecznym Yours - Undead Crossbowman |
Nie dyrektorem tylko gnojem który myśli że jest najsilniejszy.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
To zobaczymy psi wytrysku kto bedzie góra , jesli wogole przyjedziesz bo moze sie posrasz , a jak chcesz ze mna gadac do Vento plx a nie bedziemy spamowac
|
Cytuj:
No w kazdym razie , ciebie mam na strzala :* , z reszta mowie , zobaczymy sie w dg , i tak jak mowi Kahe , zobaczymy czy przyjedziesz wogole ^^ i chuj , koniec produkowania sie na tym forum xd , szkoda mi opuszkow na mazura xd Yours - Undead Crossbowman |
Cytuj:
@PooKY o.O |
Dobra koniec.
Ja padłem bo się za bardzo rzucałem, kysimen padł też bo się dojebywał więc cicho już. Sorry Arek :P. |
Cytuj:
|
Pare screenshotów ;)
http://img337.imageshack.us/img337/2782/uo0036zu4.jpg
A tak to się skończyło, męczył mnie od podziemi z ghoulami ;/ http://img337.imageshack.us/img337/8402/uo0037bc9.jpg A tu jakiś loocik z dni, gdy był podwójny loot ;] http://img337.imageshack.us/img337/2516/uo0051lx1.jpg :cup: |
Kyisimenie, w mojej opinii jesteś spierdo***ym, niewyżtym, pokrzywdzonym dizckiem neo.
|
:)
HAHHAHA ale sie uśmiałem jak te 2 strony kłótni czytałem :)
Boże jak ja nie trawie takich kozaków przez internet którzy w rzeczywistości są zwykłymi szczurami :) @ Aerina To tylko 140k odrobisz w nie cały tydzień :) @ all To jest forum do wrzucania screenów przypominam :) BTW : Niedługo wracam :) |
Cytuj:
ktoś z kim se chodziłem razem na dwór kradnie bez powodu równowartość 70zł, potem słyszę tekścik "dasz nam softy, to może ci oddamy" :confused: I nie chodzi mi o te piksele na ekranie tylko o samą myśl "koledzy mnie oje**li i się cieszą" Co do screenów: http://i255.photobucket.com/albums/h...ania/arena.jpg Buba ;* i moje imieniny: http://i255.photobucket.com/albums/h...nia/UO0184.jpg |
MALY zgadzam się z tobą, to forum do ss a nie do kłótni ;)
@ Aerina nie przejmuj się, ja straciłem po chacku 950k i płaciłem paymenta 1400k i to przez rl a jakoś gram dalej. Spokojnie odrobisz kasę i się odegrasz jeszcze. |
Cytuj:
@The_Pooky Nie wiem dlaczego Twoj post ma tytuł Cytuj:
Dobra już nie offtipuje : D |
@nosszferatu
Ty zawsze musisz kończyć i zaczynać?:confused: |
@Jeben : D
Tak musze, bo zawsze mam do dorzucenia swoje 3grosze : D I pierwszy człon mego imienia to "Nosferatu" a nie "nosszferatu" czy jak Ty tam napisałes :o! Pzdr Kocham Cie Jevenik:* xD! |
Czytajac te posty nie dziwie sie, ze Titania zeszla na psy ;-)
Pozdro! |
Cytuj:
|
Pozdro Apaczu =)
|
pipu pipu ^^
|
Dzięki Apachu...
@Maly To kiedy cię widzimy z powrotem? |
[23:19] <Mazur> prawie padla mi jevenem
[23:20] <Niedz> :O? [23:20] <Mazur> bo sie nie loglem [23:20] <Mazur> i wylazla mi z dp [23:20] <Mazur> a tam pk noob char [23:20] <Niedz> ahushuauhushuashushhasa [23:20] <Mazur> i mnie zaczal lac [23:20] <Mazur> a mama mnie wola [23:20] <Mazur> "chyba ci cos zrobilam" [23:20] <Niedz> sharujesz Jevena ze swoją mamą? [23:20] <Mazur> XDDDDD [23:20] <Mazur> ta (...) [23:25] <Mazur> Garet 22:24:59 szarujesz chara ze stara ??!! [23:25] <Mazur> Ja 22:25:17 nie wiedziales? Ja 22:25:22 ona mi na wszystkie hunty chodzi [23:25] <Mazur> Garet 22:25:40 serio pytam [23:25] <Mazur> XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDD To już wiem skąd masz rsa :> Twoja mama ma pro pvp ^^ btw [23:43] <Niedz> mazuras stara CIe zajebala [23:43] <Niedz> XDD [23:43] <Kysimen> wiem |
Garet z piekła rodem xD!
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie wyrabiam XD: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
OHOHOHOHHO Stary to nie wiedzialem ze twoja stara mnie zabila :( ale cóz widocznie jej nie przypasowałem ;d:baby::baby:
ja lece chyba Mazur 23:45:33 mama mi poexpi Kysio 23:45:40 na pohu Mazur 23:45:52 nom Mazur 23:46:06 nie no bana mam to mi sorcem pogra Mazur 23:46:06 xd hahahhaa :):) Last Edit Nosferatu 23:54:38 mowilem ze jak mi z nia niewyjdzie Nosferatu 23:54:39 to bede pedalem On Czeka : D |
[23:54] <Mazur> dlatego wyjechalem do londynu zeby babcia sie nie dowiedziala i nie dala nam deleta
KURWA OWNED!!!!!!!! [23:56] <Mazur> bo pojawi sie twoj tata tutor [23:57] <Niedz> asahusuhas [23:57] <Mazur> i na czerwono na helpie zacznie gadac [23:57] <Mazur> ze spac nie moze [23:57] <Mazur> bo sie smiejesz Przepraszam tatusiu: ( |
Ostatni mój post spamu! Sorry Arek ale ta pipa nie umie objaśnić XD!
Cytuj:
Ale ty w*****ać umiesz -.-! Arek bo to on założył temat? A mam bo tak -^! |
Dlaczego tylko Arka przepraszasz? Btw czemu masz w informacjach chara "usunięty" a nie "zbanowany" lub "niegrający" ?
|
To nie jest temat do kłótni!!!
Jak macie się kłócić to wszytkie kapteny jeveny, aełiny, mazury, niedzielsony i chuj wie co jeszcze. WY*******AĆ Z TEGO TEMATU!!!! Idzcie se swój założyć i sie bedziecie kłócić dzieci -.- #Aerina Jak cie real ojebał to w jedź mu na chate i mu najeb z kumplami albo solo, a nie bedą dzieci na forum płakać. Omg ale problemy. |
ssij cipko. Niezauwazyles ze ten temat jest opustoszaly?
Btw. Aerina jest dosyć rozgarnięty i nie sądzę żeby był innych za tibie. "kapteny jeveny" i "mazury" to jedno >.> |
Cytuj:
|
Jak już skończyliśmy to zaczynasz od nowa, widzisz przecież że powiedziałem że to mój ostatni post spamowania, a teraz zmuszasz mnie do następnego! Zdjęć nie dam bo mam bana no to sry, lmao.
|
Marna sklejka by Maly
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53. |