![]() |
Cytuj:
nie to żeby już coś planowali konkretnego po prostu bukowno familja padnie tak jak padają prawie wszyscy peel . potwierdzone. przynajmniej tak ludzie mówią ; > |
Cytuj:
jakos na Berylii jestem przeciwko Aerisowi i Zavilowi a na Obsidii jestesmy razem w gildii ;) im to jakos nie przeszkadza mi strona w wojnie tez nie przeszkadza ... gdy bylem po stronie KH na open battlach ciagle klikalem z Chepageno Co do tego ze uratowalem Aquariusa od deada, to uwierz mi ze nie chcialem ale od KH padlem wiecej razy |
Cytuj:
|
Cytuj:
chodz to nie zmienia faktu ze im pomogles. Niestety, stalo sie. |
FU demon ;];]
Cytuj:
Kauczuk jak jeszcze czytasz te posty to moze napiszesz Nam po chuj huntujesz 30 lvl~ zimelem i kazesz im placic, skoro kazdy i tak wie ze to ty??? Może hunty na żółwiach za mało expa daja? Albo małpy ci sie nie zwracaja, co? Albo po prostu boisz sie expic(huncić) demonem? A sr ty masz lagi... No tak... Zwracam honor(???)... |
Cytuj:
btw. dzis egzamin :cup: :cup: |
Cytuj:
Srry za double |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No i na forum znowu cos ruszylo:D
i jest sie z czego posmiac/z kogoB) 8o \/ peace \/8o |
Cytuj:
|
haha zauwazam ze wszyscy nagle zaczynaja lubic corsaa no no no...
offtop : Kietzel Cregh Apr 24 2007, 20:37:05 CEST Killed at Level 114 by Sabo Tache and by Gekkesos ; ) |
Cytuj:
Jak tam na Elysi, jakies zalozenia macie przyszle ? :] |
Name: Corso of Darknes
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 107 World: Berylia Residence: Thais Last login: Apr 25 2007, 10:41:44 CEST Bez gildii WTF ?? |
Cytuj:
|
Olol
Cytuj:
Reason to zabicie 3 r'li Demon Kauczuka za Free,moimi noobcharami. Olol... Aradna napisala ze da inva po tygodniu, ale powiedzialem ze juz nie wroce do guild jesli kickuje za taki reason. Bo ubilem jakies 30-40 lvle na noobcharze,o lol... Tak czy inaczej na warze jestem z nimi wiec nie robcie sobie nadziei xdd :evul: :evul: |
Przecież nie piszę tego żeby Ci zrobić na złość albo sobie nadzieję :)
Zaczynam Cię lubić, i widać ze nie jestes "juz" asslicker KH (raczej Spartan chodź prawie aLL to KH) i nie doszedłeś spowrotem do Spartan Legion :D Szacun xDB) B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
zreszta co bylo to bylo aha i nieprzywlaszczaj sobie tego mojego deda do " ciebie" bo wtedy zabardzo sie wysunolem do przodu majac jakis 70 lvl i to bylo moja wina a nie towja zasluga lol. |
Cytuj:
Ohh Rev, you are so offensive ; < @H.L Someone , cares im sure ;). |
@up
SZMAJL :D |
Cytuj:
|
xd lol xd :
Name: Knightsolo Sex: male Profession: Knight Level: 16 World: Nerana Banished: until May 12 2007, 19:07:47 CEST because of macro use |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gemaro hacked
|
Kolejny char Poncka wylatuje z serva - Coul Cols. To juz chyba 100 char Poncka. Khs naprawdne maja ciasne glowki ze nie potrafia wymyslic czegos innego.
|
Cytuj:
PS. zazwyczaj grasze ktorzy zmienili serwer, graja od nowa, to zmieniaja także profesje... |
Cytuj:
80 lvl wbija sie z palcem w dupie na jednym PACCu wiec nie wiem o co chodzi, wystarczy sie trzymac zdala od wojen a co do tego ze "wbil" 80 lvl to chcialo by sie napisal ze wybotowal je poniewaz x razy widzialem go z auto-reconnectem blackd na respie zolwii gdzie pozniej botowal |
@up zgadza sie, kiedys patrzylem na tibia.com i to byl raczej on
odkopalem fotke. http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=907 |
Cytuj:
|
@Lamorack
Ale ty kurwa głupi jestes. Gdybyśprzeczytal co napisałem to byś po mnie nie jeździł. Moj post był pełen sarkazmu. Ja wiem ze to nie Poncka char ale KHs taki reason maja. Żądam przeprosin dzieciaku! |
Cytuj:
Cytuj:
PS. 2/23/2007 << data wstawienia foty... dla twojej wiadomosci wtedy moze mial z 40 lvl ;pp Cytuj:
PS. Nie jestem dzieciakiem... |
Cytuj:
botowalem na zolwiach swoim knightem dawno temu, podobnie jak Farbror Kurt oraz Coul~, uwierz mi ze wiem jak to rozpoznac |
podobno aradna sie zesrala jak walil(a) dziady
|
Cytuj:
|
witam i jak tam na beryli nowgeo slychac ??
|
Cytuj:
Co do botowania to GM może "chodzić" za cavebotterem który wbija non stop lvls ale w 95% przypadków kończy się na na "player was at keyboard". |
Cytuj:
a knighty moga lekko botowac na dragach, unikaja combo :] damn |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37. |