![]() |
|
Jak pewnie zauważyłeś, nie jestem tak obeznany w temacie m&a jak wy. Nie wiedziałem, że tłumaczenie pojawia się tak późno. Dzięki za odpowiedź.
|
spoko,każdy może czegoś nie wiedzieć :p
w poniedziałek Shonen Jump jest w sklepach we wtorek są rawy w środe jest publiczny przeciek rawów do neta czw./pt. tłumaczenie opublikowane :p |
Bleach 222
Aww... Więcej pieprzenia o VC Soi fon niż o niej, zief... ;x Jestem nie zadowolony z tego faktu... jak i również tym faktem, że nie pokazali mojej żony :( |
nvm skasowac
|
Rayza mały błąd popełniłeś więc cię skoryguje.
Na przykładzie 450 chapter pojawi się w sprzedaży w Japonii 8 czerwca (poniedziałek) wraz z wyjściem Shonen Jump. Przecieki są od osób, które wcześniej otrzymują egzemplarz, sklepy natomiast dostają swoje wydania czwartek-piątek, żeby w poniedziałek były już na półkach - kiedyś skanlacje były w sobotę-niedzielę, teraz najczęściej piątek. Źródło Ohana - osoba, która dostarcza fotki i spoilery (zwana przez ludzi Nails-chan, z powodu swoich długich paznokci, bardzo tego nie lubi :D) Edit: bo gdyby to było że 450 chapter wydano w Japonii 1 czerwca, grupą tłumaczącym nie zajęło by dłużej niż dzień zdobycie egzempalrza, zeskanowanie i tłumaczenie :) |
http://www.demotywatory.pl/demot/2698.jpg
Swoją drogą, znacie jakieś pełnometrażowe filmy anime, do których zrozumienia nie jest potrzebne oglądanie serii odcinków? Niech ktoś mi odpisze na PW. |
A może mi ktoś polecic jakieś super anime przy którym nie mógłbym się oderwac od monitora/telewizora? Znudziły mi się już powtórki : P.
|
@Nari
Tengen Toppa Gurren Lagann!, Minami-ke, Hajime no Ippo. Raczej powinny być problemy z oderwaniem się od ekranu. Nipah~! Frizz-kun |
Postawiłem na Tengen Toppa Gurren Lagann!, może coś z tego wyjdzie. Poza tym ściągam dostępne odcinki k-ona, ponoc fajne, nie mogłem się powstrzmac aż wydadzą całą serie.//
|
Póki co, banów nie ma : P. Potem może faktycznie torg...
|
póki co,pisał do ciebie frizz nari?
@hIGASHi ep.7 rox |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ledwo przychodzę, a już na torga uciekają. Aż taki brzydki jestem? :>
|
Cytuj:
@up Tak : ). @edit Lecę oglądac 1 ep kona. |
@Arcan
this is madness,wiecej po info do mnie lub frizza xD ale to też |
O wa! Zajebiste to K-on, dobrze, że mam jeszcze 8 epów przed sobą : >. Potem gurena sobie zobaczę i dalej... zobaczy się później : P.
|
No to ja poczekam, aż K-ON wyjdzie cały i wtedy w jedną noc obczaję sobie całą serie ;D
Nie wiem czy by nie zacząć SE ale, z tego co widzę to parę osób mówiło iż seria się popsuła :< Co polecacie do obejrzenia? :) (coś z dużymi seedami na torrentach, ew. jeśli znajdę to na RS to też może być bo mam premium) |
Cytuj:
Cytuj:
@down OMG |
Przypomniał mi się motyw z jednej mangi.
O to powód czemu Que woli loli. http://www.onemanga.com/Girls_Saurus/1/07/ i kolejna strona :D |
@Koszyk
To co Nariemu polecilem. @Minna Torg to ostatecznosc. Nipah~! Frizz-kun |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:52. |
|