Cytuj:
Oryginalnie napisane przez vizek16
(Post 2348482)
Ale u bahzela bylo ok nie?
elizamnom
|
Koledze podziekujemy za allegro :) Vizek, jesli to ty ciagle grasz w co watpie, to jak pamietam sam prosiles baha o co nieco :) pamietam to doskonale, tylko teraz albo zmienil sie owner, albo poprostu odbija ci do glowy piksel.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieko
(Post 2348496)
Panie Aldra sprzedaj dzieciaku już tego swojego chara na allegro i daj nam spokój...napweno wielu ludzi z menery bardzo by tego chciało...bo pajacu po co mnie oceniasz skoro mnie nie znasz skąd wiesz czy może niemam jakieś dys-funkcji??Najpierw sie dowiedz a potem cytuj lolku.
Ile razy to już pisałeś na forum "aldra deleted" i że odchodzisz to wkońcu zrób to co mówisz dzieciaczku a nie trujesz wszytskim i wytkykasz błędy ortograficzne mimo że nie znasz tych ludzi.
Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować bo jesteś za cienki w uszach.Zreszta był to mój pierwszy błąd,jak byś siedział na uczelni na jakimś wykładzie to byś zrozumiał że 4 godziny pier*****nia też człowieka mogą męczyć..człowiek to nie maszyna i błędy też popełnia a Ty odrazu wonty,jak bedziesz studiował to może to zrozumiesz,ale póki co nie zycze Ci sukcesów bo skoro siedzisz 24h na dobe na gadu to kiedy Ty sie uczysz?(To że siedzisz na gadu tyle wiem od twoich kolegów) i proszę nie mów że jesteś dorosły i już pracujesz bo dorosły człowiek nie wytyka komuś błędów bo rozumie że ktoś może mieć dys-funkcję.
Pozdrawiam.
|
Hmm, dziecinko, gdybys znal historie tego mojego chara bys dupy nie wyprowadzal na gleboką wode :) To ze ja mam komputer wlaczony 24h na dobe to nie znaczy sie siedze na gg -.- wrecz przeciwnie, albo gdzies wychodze albo jestem przed TV. Ty mozesz i mniec dysmogowie dla mnie, gowno mnie obchodzisz tak szczerze. A co do mojej nauki cie doskonale zapewniam ze nie mam problemow tak jak niektorzy na tym forum :) Na prace ja mam czas, z tego wzgledu ze jeszcze mam szkole przed soba. A blad pokazalem ci dlatego ze mnie poprostu zdenerwowales swoimi durnymi postami. A wracajac do tego hasla ze jest delete, aldra zostala tydzien wczesniej przywrocona do odpowiedniego stanu dzieki odpowiednim osobom :) Co do ludzi z menery, zapewniam cie, ze ci prawdziwi (nie te nowe gnojki ktore proboja ciagle podskakiwac) znaja mnie doskonale i wiedza co ja moge a czego nie. Kolejna sprawa mimo ze ja nie mam 12312349234 lvla to jestem na tym serwie od takiego czasu ze powiem tyle: zamknij dziob nim ci go obija... BEZ ODBIORU
http://img229.imageshack.us/img229/4...7374962zt4.jpg
2 DAŁN - kolega mimo ze na jakies wyklady chodzi nie potrafi czytac ze zrozumieniem. pozdrawiam
|