![]() |
|
@Robek mapka plix :D:D:D na barbki
|
orcland to tereny naokolo ofa dodane w ostatnim updacie
------------------------------------------------------- maciekxd: mapka: http://img.photobucket.com/albums/v201/mapes/UO0008.jpg |
@Robek
Thx very much B) |
O dzieki robek ale w jakiej czesci expic? dol gora bok czy jak? %^
I duzo tych potworkow tam? ile potkow wziasc ze soba? |
dol najlepiej.. jest tam z 3~4 leadery i z 10 zerkow, jeszcze pare shamanow.. wez z 3bp mp i 1bp hp (w razie laga), nieduzo royalek bo halberdow bedzie masa jak bedziesz mial fuksa! : )
chodz ostroznie :P |
@Robek! a Jest inna droga niz przez golemy?:confused:
|
Cytuj:
A tam ja boss jestem i mi zerk nawet hitA nie zada bo sie boi ze go matce podkabluje ::) hehhe |
Cytuj:
@Maciek golemy? nie ma tam ich ; p chyba przez mamuty? nie, nie ma... |
Cytuj:
|
expiłem tam od 46 do 54 lvl na palku (jeszcze pare mies. temu) to tylko pare osob bylo, ale naprawde rzadko.. ew bot 150+ ek
|
Cytuj:
|
a jaka inna droga niz przez mamuty;o
|
@2up
ta, dosyc szybki @up nie ma |
Robek wielkie dzieki wlasnie lvl 37 wbilem ;o 25% bylo :P
3 halberdy,4 scimitary,500gp i broad sword :) W 40 min mozna liczyc :) Bez boh 11 potkow stracilem xd Manaski same :) Z bohami by moze 5 zeszlo :) Wiec kupie je potem albo jeszcze dzisiaj :] |
@Robek
Te barby są tak oblężone jak mało co;p |
heh, nawet najmniejszy camp? jak trafisz samemu to jest zarebiscie
|
Leży liścik w all "Leave or hunted"
|
Witam
20 lvl Pal (FACC) 60/49 C helm b robe drag shild k legsy 1.Pytanie jest następujące... Gdzie moge expić? 2.Ze spirami czy może kusza/bow? 3.Czy guardy to odpowiednie potwory? Prosił bym o wypowiedzi "drobnie doświatczonych" graczy:) |
25 Sorcerer >< 25 Magic Level >< Mamhoot Fur Cape ; Dark Helmet ; Brass Legs (co zrobić... jak ja cię lubię Maciekxd :P) ; Guardian Shield
Gdzie wbić szybko 28 lvl ?? Gdzie zarobić +/- 5k ?? Pozdrawiam |
@Smoczek8228
Wiem, mnie wszyscy kochają;) Idź na mino albo cycki :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |
|