![]() |
|
Na razie to fiszkela i maria szukają ludzi chętnych do walki, rozmowy odbyły się już z draciem i kerstonem. Myślę że dziś albo jutro nasze pupilki rozpoczną działania, nie macie wrażenia ze to deja vu ? Drugie inshon na plecach wyhodowane :P!
Mamy tez drugiego schemata na servie, a ty thus zrobiłeś ten sam błąd co poul, teraz dla ciebie niema już ratunku. A Baku i Budyń wolą mnie niż jakies yeti z chelma. 8o |
Janusz wrócił, powodzenia mario.
|
Janusz. Jestesmy Uratowani !
|
Nie jestem pewny, ale wydaje mi sie ze do niektorych postaci z "death rose" Jarek ma/mial passy...
|
Cytuj:
Tak jak to : Dziś przyjaciel, jutro wróg. Ale mnie ciekawi kto jest drugim Shematem? :p |
Nie chce tu nikogo obrazac ale wg mnie tylko kompletny idiota mogl myslec ze Yeetro odejdzie od Vision ale to tylko moje zdanie :)
|
Kto to Budyń ?? kto mi odpowie dam 5 zł ..
Nick jego chara TRALALLAALLALA ELVIS PRESLEY ROX !!!!! SZESC |
Cytuj:
Chociaz jakby chelm,insh,dream i wry by sie polaczyl(cuda wianki) to byloby ciekawie nawet bardzo;o |
Zatem niech się łączą wasze moc(z)e!
Ogien! o/ |
Cytuj:
Budyń-Vesnil dawaj piontala Xd |
Dziekuje Ci a 5zl nie dam bo mnie okradli własnie i płacze w poduche !!
|
Widzę ze temat gorliwie czyta pan Hytry, co tam słychać ?
|
o.O Hytry się odłamał?-Tego nie widzialem.
Disturby walcza,czu neutral tak jak było? |
2 Schematem jest Betii Spagetti zajebał Whiskeyjackowi z domku itemy warte z 6kk~
|
oj jak dawno mnie tu nie bylo juz sie prawie stesknilem :P
mam nadzieje ze uraczycie nas panowie jakas ciekawa wojna bo od czasu Vision v Dusk ogolnie nic sie nie dzieje godnego uwagi :P |
Tez macie lagi miedzy 20 a 23 na furorze?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Taaaa....i między 23 a 20 też mam. Ale to prawdopodobnie jutro minie! |
Cytuj:
Wszystko w porządku ;] |
Death Rose musialo by sie polaczyc z WRA, Inshon zeby cos zdzialac konkretnego na furorze, a to raczej bedzie niemozliwe z powodu manewrow na saphirze :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:27. |
|