![]() |
|
Cytuj:
Tu nie raz były ostre manewry! |
ludzi ktorzy sie nie lubią moze laczyć wspolny cel
|
Cytuj:
non-pvp :baby: pvp :) pvp-enfo B) furora :evul: |
odjeb ty sie od non pvp , ok?
Ciekawe czy umiałbys tak ogarnąć m walle zeby ujebac 150 msa na frost |
Cytuj:
|
chlopaki co to mwal ??
@down HAHAHAH |
|
Jesli ktos ma kontakt z Vensilem to powiedzcie mu ze Askara wymiata
|
Ja tam wielkich szans na wojne nie widze, raczej ciezko bedzie sie dogadac kilku ekipa inshon nie bedize z wra death rose z tego co widze nie ma ochoty sie laczyc z nikim wiec prawdopodobnie posiedza w pz i sprzedadza chary:D Ale mam nadzieje ze sie myle bo troche bym sobie powalczyl.
Jesli dojdize do wojny i hytry bedzie po mojej stronie osobiscie go upierdole na 1 akcji:p pozdro dla ogarniacza hytrego. |
@Up
wczoraj mówiłeś co innego jak mówiłem co sądzę o twoich planach względem Hytrego ;o |
Ładnie planujecie ... w PZ xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@War Cisza przed burzą.;p |
nie wyciulali tylko jeszcze na plebach zarobilem, jak to w moim zwyczaju, *na plebie, bo pleb na Krzyśka nie powiem bo to naprawda równy zią
po 2, jesli ktos ma wieksza ogarynke niz mlody orzeszek jest noobem, <płacze> |
Chyba przygoda ludzi z gildi Death Rose dobiegła końca, nawet gildia Inshon, Wra, a nawet DREAMHAXORA gildia robila jakies akcje, a panowie z Death Rose nawet z pz nie wychodzą. Oprocz wyzywania i okradania nic wiecej soba nie reprezentuja.. A to niestety rzuca cien na cala gildie ! Chcialem powiedzieć, że oprócz Rafała jest mi szkoda jeszcze Tritiiego! Jak sie powiedzialo A trzeba powiedziec B :D Czekamy chociaz na sneaki ;)
@Kris Co do Krisa.. Jestes wporządku do niego to on jest wporządku dla Ciebie.. |
Jezeli aktualny stan gildii sie nie zmieni, to raczej death rose nie ma zapewnionej przyszlosci na tym servie ;p, lecz slyszalem plotke, ze zwidek i draco nie sa do siebie zbyt wrogo nastawieni, a nawet wrecz przeciwnie :confused:
|
40k i eq??? xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Imię: - Profesja: Elder Druid Świat: Candia Poziom: 200 non-pefałpe ;( WspółczÓje <-dla ciebie się kreskuje bo jesteś marnym C.....m #edit A ty nygusie z kandi wiesz gdzie wogule jest to Carlin czy dalej polerójesz podłogi w THcAIS? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:36. |
|