![]() |
|
mass log kurwa
@ a dla biolego GO Candia Go Go Candia GO |
Z wami to jak z nauczycielami, jak trafisz na niedowartościowanego, to masz przej*bane
:[ |
Dec 04 2008, 19:51:35 CET Killed at Level 118 by Xespoz and by Tritii
Rusek Spi :] Jednak coś robia ;] |
Nie no nie gadajcie maja w gildii +40 osob, to nie jest zle.
Przydalaby sie jakas pozadna wojna bo tutaj wieksza nuda zaczyna byc niz na Elerze ze swoimi 200-stekami. z reszta tutaj sie robi podobnie. //widzialem filmik jak zabijaja fanquina, i zmieniam zdanie zeczywiscie nie maja szans, za bardzo nieogary |
Cytuj:
@Biooolyy Nie ma to jak z graczami z non-pvp. Zabijać nie mogą to napinka na forum. |
@up: Sheff
|
Fanquin
Dec 04 2008, 20:30:58 CET Killed at Level 123 by Pavoodi and by Shenshi |
Nie przezywajcie bioolego bo was bedzie m walowal na frostach albo dlach!!!
A pozniej poprzezywa wasza matke... I powie ze dzieciaki jestescie... Pozniej wroci na wspanialy swiat, pograzony w wiecznej wojnie miedzy potworami i zlaczonymi braterska wiezia graczami. Bedzie z przyjaciolmi zabijal smoki nie zwracajac uwagi na pomniejsze lvle, w koncu w swiecie rzadzonym przez bioolego i jego gildie nie ma miejsca na naduzywanie sily! Jezeli ktos bedzie niemily to biooly wspolnie z bracmi postanowi sie do tej osoby nie odzywac i nie zabierac jej na questy!!! Po czyms takim ludzie sami opuszczaja ich ziemie, odchodzac ze sposzczonymi glowami, podczas gdy biooly, znowu trumfujac bedzie w spokoju cieszyl sie nachodzacym dniem i kolejnymi wyzwaniami jakie postawia przed nim Bogowie! |
Cytuj:
@War Filmik(z tibia.de) - zgon fanquina http://www.***********.com/503130680.html |
W Polsce nigdy nie będzie dobrze, dlatego po 18 jak najszybciej wypi*rdalam do Niemiec:<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Lech 1 : 1 Deportivo |
Cytuj:
Rodzina w Niemczech i matura międzynarodowa zapewni mi doskonały start na opuszczenie ścierwa jakim jest Polska |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
"Deutschland, Deutschland über alles!!!" Btw. Powiedz jak Ci poszla (powaznie mowie, szanuje ambitnych ludzi) @Dowan Trudno zeby cos bylo w sejmie mniejsze od Kaczynskiego... |
Cytuj:
Ale co do wyjazdu do Niemiec. No cuż, bedziesz owczarkiem. Ni to Polak ni to niemiec. Obrażasz kraj, który tak bardzo kocham. I co z tego, że jest tu korupcja na każdym kroku, że w sejmie jest większa lipa niż była w 2007, co z tego że mamy lipne zarobki i zabójczo wysokie ceny, co z tego, że policjant uważa się za pana nad tobą szczególnie po 22:00, co z tego ? Skoro mamy najpiękniejsze dziewczyny na świecie, najlepsze piwo, najlepszych kibiców i jak mówimy że impreza trwa do późnej nocy to tu nie chodzi o 24:00 a 5 rano. Więc gościu lepiej zamilcz i jedz sobie do tych Niemiec bawić się w PIMP my farath, ubierać się jak EMO i wzdychać do Bila z Tokio Hotel. Kiedy słońce wstaje ja tu wstaje, więc spie*****j biały bo jesteś frajer. |
Cytuj:
dorobie skille i będzie mój!;p |
Co złego jest w non-pvp ; )??
Niech ktoś mi to ROZBUDUJE. Użyj 3 argumentów. rozprawke chce XD |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:18. |
|