Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Rasta-Vandetta 04-12-2008 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JechaczNakonny (Post 2362623)
Co złego jest w non-pvp ; )??

Niech ktoś mi to ROZBUDUJE.

Użyj 3 argumentów. rozprawke chce XD

1.Nooby wbijają Ci sie na respa i nie chcą wyjść.
2.Każdy Ci pyskuje i spamuje i nic nikomu nie możesz zrobić.
3.Są kolejki po 400 typa +
4.Nooby często blokują respa
5.Nie możesz zorać kolesia jak np. wyciula Cie na pacc,questa

Biooolyy 04-12-2008 23:48

Jak ja uwielbiam , z was , tępych polaczków o żadnym poszanowaniu innego myślenia beke robić; *

Yakky 04-12-2008 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JechaczNakonny (Post 2362623)
Co złego jest w non-pvp ; )??

Niech ktoś mi to ROZBUDUJE.

Użyj 3 argumentów. rozprawke chce XD

Servery Non-pvp.
Jest to dość specyficzny rodzaj serverów, gdyż mają wyłączoną możliwość atakowania innych graczy.

Ten typ serverów jest odpowiedni dla graczy zaczynających grę, aby odrazu się nie zniechęcali po przygodzie z tzw. PK
Jadnak na dłuższą metę gra na takim serverze staje się dość nudna, a niekiedy i uciążliwa.
Spójżmy na naszą jakże uwielbianą Furorę. Rozruchy ostatnich kilku dni pobudziły jakoby server do życia.
Pobudzenie na forum, tak jak na tibia.com jak i na tibia.pl jest dość duże, a napewno większe niż przed ''rozłamem''.

Co do plusów takich serverów to jest ich kilka:
*spokojna gra (w pewnym sęsie)

Ale jest gama minusów:
*niemożność prowadzenia jakże ekscytujących wojen
*brak możliwości ukarania złodzieji, blokerów respa
*brak możliwości skillowania na summonie

Z kąd niechęć graczy z PVP do graczy z non-pvp?
Nie mam pojęcia. Aczkolwiek może być to uzasadnione typ, że jak by nie patrzeć na non-pvp łatwiej jest osiągnąć wyższy level i łatwiej jest ''czyścić questy''.

Uważam, że przedstawione argumenty przekonają was, że servery non-pvp może i nie są gorsze od pvp, ale są jak by dla dzieci i emerytów.

#edit
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biooolyy (Post 2362655)
Jak ja uwielbiam , z was , tępych polaczków o żadnym poszanowaniu innego myślenia beke robić; *

No cuż fajnie, ale dla nas na zawsze zostaniesz owczarkiem z non-pvp. Nawet na selenie nie dawałeś rady :P

Diablord 05-12-2008 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biooolyy (Post 2362480)
Rodzina w Niemczech i matura międzynarodowa zapewni mi doskonały start na opuszczenie ścierwa jakim jest Polska

Krótka piłka:

"Nie podoba się?! To wypi*rdalaj!!!"

VeB 05-12-2008 00:03

Mądrze prawisz, ale jednak używaj słownika, jak piszesz posty.

Still Knight 05-12-2008 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yakky (Post 2362660)
Servery Non-pvp.
Jest to dość specyficzny rodzaj serverów, gdyż mają wyłączoną możliwość atakowania innych graczy.

Ten typ serverów jest odpowiedni dla graczy zaczynających grę, aby odrazu się nie zniechęcali po przygodzie z tzw. PK
Jadnak na dłuższą metę gra na takim serverze staje się dość nudna, a niekiedy i uciążliwa.
Spójżmy na naszą jakże uwielbianą Furorę. Rozruchy ostatnich kilku dni pobudziły jakoby server do życia.
Pobudzenie na forum, tak jak na tibia.com jak i na tibia.pl jest dość duże, a napewno większe niż przed ''rozłamem''.

Ale jest gama minusów:

Nie mam pojęcia. Aczkolwiek może być to uzasadnione typ, że jak by nie patrzeć na non-pvp łatwiej jest osiągnąć wyższy level i łatwiej jest ''czyścić questy''.

Uważam, że przedstawione argumenty przekonają was, że servery non-pvp może i nie są gorsze od pvp, ale są jak by dla dzieci i emerytów.

#edit

No cuż fajnie, ale dla nas na zawsze zostaniesz owczarkiem z non-pvp. Nawet na selenie nie dawałeś rady :P

Wnioski dość trafne.
Ortografia mierna :P

@bioooly
gościu proszę cię... przestań pisać rzeczy jak "Polska to ścierwo". Masz chłopczyku może z 15 lat, a próbujesz być mądrzejszy od wszystkich innych, którzy na tym forum, więcej lub mniej, się udzielają :|

Co do rodziny w Niemczech. Jak myślisz dlaczego oni tam sobie wyjechali, a ciebie zostawili w tym "ścierwie"? To by w sumie wyjaśniało twoje zachowanie i wypowiedzi na tym forum. Przypuszczam, że brak akceptacji ze strony rodziców jest przyczyną twojej agresji i braku stabilności twojej psychiki :<

Z wyrazami smutku i współczucia, Still _/

Suczy 05-12-2008 01:55

Cytuj:

Ziomek nikt cie nie lubi jestes zerem wiec o co ci chodzi szkoda mi yara jezeli to twoj rl naprawde;/

Thuygioshok 05-12-2008 08:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yakky (Post 2362660)
Servery Non-pvp.

Ale jest gama minusów:

#edit

nienawiść jest przez inteligencję ludzi z Noobpvp, którzy wyzyszaja sie bo maja duży lvl. po tym gracz z pvp uświadamia gracza z Noobpvp jak wielkim w rzeczywistości gownem jest :)

Swiety 05-12-2008 09:33

@Yakky

myśle, że takich ludzi nie lubi się dlatego, że również luruja potwory na gracza wiadomo w jakim celu i mówią, iż są fajni najlepsi itd. a na tsie nie wiedzą co sie dzieje ( jest pare przykładów )

oILEsieNIEmyle 05-12-2008 09:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 2362668)
Krótka piłka:

"Nie podoba się?! To wypi*rdalaj!!!"

yyyy z jakiej to telewizji ja to znam yyy

a juz wiem Vision Television

Tymuss 05-12-2008 12:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biooolyy (Post 2362452)
W Polsce nigdy nie będzie dobrze, dlatego po 18 jak najszybciej wypi*rdalam do Niemiec:<

W Niemczech już napewno na ciebie czekają8o8o Ale jak patola w domu to wyp*****ajB)

Jucha Furora 05-12-2008 12:55

Cytuj:

"Z Was.." troche za ogólnie powiedziane i nie pozwalam sobie ,żebyś obrażal wszystkich Polaków,patriotko.Nie czekaj do 18 jedź już,przecież nikt Ciebie tu nie trzyma szczególnie z Twoim nastawieniem do Polski.Idz na tibia.de wkońcu to niemieckie forum zapewne będzie Ci lepiej momntalnie.
Uwierz,że Polska staje się co raz lepszym krajem,może tego wszyscy nie dostrzegamy,ale uwierzcie,że tak jest a ,że Polsko to zuo zuo i jeszcze raz zuo to też po częsci stereotyp.A teraz dzięki i wyp.erdalaj

Rester 05-12-2008 13:33

Ale wy pierdolicie glupoty, omg :|

Tucz 05-12-2008 14:01

bialy jedz, stan sie kolejnym "volksdojczem" i nie obrazaj Polski i Polakow.

Tolerancja jest dla ludzi bez zasad.

Charry 05-12-2008 15:19

@ Biooolyy
"start na opuszczenie ścierwa jakim jest Polska"

Nazywasz tak miejsce w którym się wychowałeś na dodatek pewnie w tym miejscu wykształtowała się twoja osobowość. Jak widać zero poczucia jakiejkolwiek wdzięczności wobec narodu. Ehh matura międzynarodowa ;] w carlin ją zdawałeś?

Tomkooo 05-12-2008 15:27

@Tucz
Pawełek ? :D

Decade 05-12-2008 16:07

Cytuj:

:O
dopiero zauwazylem ze z no pvp.

Nie dosc ze na Polske wrzucasz to jeszcze z no pvp jestes? Zamilcz.
gra na no pvp nie uczy kultury.

Ma'tys 05-12-2008 16:36

@up
Tibia nie jest od uczenie kultury więc mówienie typu "jesteś z non pvp to milcz" jest aczkolwiek głupie.

Sienx 05-12-2008 16:57

Czytając te forum wynika z tego ze, ludzie z No-pvp sa o niebo mądrzejsi od tych Pro Pvp

Yakky 05-12-2008 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sienx (Post 2363188)
Czytając te forum wynika z tego ze, ludzie z No-pvp sa o niebo mądrzejsi od tych Pro Pvp

Nie mierz każdego tą samą miarą

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:32.