![]() |
|
Haker!!
To jest Patryk Prauze innym słowem Allexiqu nie ufajcie mu bo jest złodziejem!!!!!!!!
http://img46.imageshack.us/img46/299...spenserlr7.jpg |
Rodzina Patryka Prauze (Allexiqu)
http://img516.imageshack.us/img516/1...aprauzesi4.jpg |
ello ello gz tematu
@Misticfantactic Ty z Dębicy xD?> |
No expie sobie spokojnie bije dla a tu co?? ;o Pan Zalew-Knight musial pokazac jakim to nie jest kozakiem i zaczal lac mi dla z e gran :<<
chcialem to sobie z nim wyjasnic to chyba biedaczek ma za slaba psychike jak na mnie lub rozmowa ze man to szczyt jego mozliwosci ehh niestety :<< 19:09 Dezerter Emperor [108]: pierw zobacz co ty robisz 19:09 Dezerter Emperor [108]: a potem na innych mow ^^ 19:09 Zalew-Knight [112]: ignored no jak mi przykro :<< a taka fajna rozmowa sie krecila ;/// ehhh lipa Pozdro Pacerjanie B)B)B) |
bo zalew to kurwa tak jak jego rl kolega zlodziej palek szkaf
pozdro od arcego ****uchy |
Uwaga Gejlogger!!!!
|
haha a od kiedy to sie hydry bije na srodku tiquandy? ;oooo
|
Powiem wam tyle: Liwson to ciec... w mordzie jest tylko cwany :] znam go na real taki przydupasek xd kiedys dał mi passy na chara jakiegoś 30 lvlka xD i potem do mnie "zajebałeś mi wand of plague" "najebie ci na mieście złapie cie z bejsbolem" etc.... nie przejmujcie się takimi dziećmi... bo kozak to on może jest na policji ;s pozdro liwson xd i dalej machaj bejsbolem elo elo yoyoyoyo
|
@up
twój nick też jest obrzydliwy xd |
@2UP> Cytowanie zdjęć też jest obrzydliwie niezgodne z regulaminem forum
|
@1UP> Dawanie zbyt duzych i animowanych podpisow jest niezgodne z regulaminem forum
|
^^^^^^
to ja cos dodam :>
21:29 Adex of Pacera [122]: ja nie siedze pszy ksionzkach szmato tyle co ty 21:29 Adex of Pacera [122]: i mnie w dupe niejebiom 21:29 Adex of Pacera [122]: i nie jestem 2 licowy jak ty blzzz dont kill me ;( |
tervelek pisz na priv kurwa chcesz to liz dupy tym kurwa bo maja 100 lvl xd lol
|
ohhh przecierz nie jestes karbas tylko cipek siema
|
Cytuj:
|
nie mów do mnie jak do starej, jak jesteś taki mądry to mi wpierdol to że miałeś zabawki przykrecane do podłogi to nie znaczy ze juz jestes kox i wogóle a twoje 160 cm wzrostu nie upoważnia cie do kozaczenia :D, elo
Ps: liż dupy ułomie ? znam ich w tibi dłużej niz ciebie w realu haha dzieciaczku |
Cytuj:
Cytuj:
w sumie on ma tylko jednego kumpla ;d jego kolega mi zwinął chara ;SSSSSSS widać, że rodzinne miasto Mistic Fantactica (czy jakoś tak) XD Liw'Son: weź się kurwa dziecko ogarnij... kup sobie jakieś klocki Lego i pobaw się w strażaków ;/// |
Vereg@
co adex odpier**** na gild chacie to sie w bani nie miesci jak wynajde cos ciekawego to podesle jakies jego "rosmufki" xdd z nim to ja poznaje nowe slowa Pozdrawiam dzieci ktore graJOM w tibJe xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:52. |
|