![]() |
|
M&A jest atm na 9 miejscu na liście tematów z owiona.
Żal mi was. ; p @naruto Ukryty tekst:
|
Black Lagoon skończone... czuje nie dosyt... :(
Ukryty tekst:
|
Kannagi FTW! Dawno się tak nie uśmiałem. Humor rodem z Lucky Stara, a nawet lepszy. Tylko czuje się teraz jak typowy, zboczony otaku...
EDIT: 10 ep Kannagi jest genialny.... Zwłaszcza dla fanów Lucky Stara takich jak ja ;p EDIT2: Kannagi nie wolno oglądać samotnie. Wymagana jest co najmniej jedna osoba do komentowania. Nipah~! Frizz-kun |
Ergo proxy dodane, ciekawe czy warto :>
|
Cytuj:
|
@Argen
Kannagi to całkiem inny typ anime, to trzeba z kimś oglądać. Komedie zawsze lepiej ogląda się w większym gronie. A tak muszę biednego Rayze męczyć podczas oglądania Kannagi, bo nie umiem zatrzymać wrażeń tylko dla siebie. Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
Może jestem za bardzo wstydliwy. ; / |
No, Kannagi obejrzałem już jakiś czas temu, było całkiem dobre. Ale żeby się aż tak ekscytowac to nie : P.
|
Cytuj:
|
@Nari
Prawie zawsze się ekscytuje jak oglądam dobre anime ;p Tym bardziej jak doprowadza mnie do kolejnych napadów śmiechu. Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
|
wlasnie ogladam nogizaka haruka no himitsu -> dosc zabawne i dobre :p
|
A ja ściągam Clannada AS do końca. Jak wstanę, to powinen już byc ściągnięty : P.
|
http://www.zemsta-za-zdrade.com/?id=9dbc4ccc
dlatego wole anime tam takich klitow nie robia |
Taa... nie bawią się w jakieś durne strony... jak coś jest nie tak to ciach łeb i w rejs.
Nipah~! Frizz-kun |
Ja sobie oglądam Genshinken seazon 1.
Głupi livebox nie idzie ściągać nic torrentów. |
Hmm.. a mnie zastanawia czy ta nowa seria Kyoto Animation warta obejrzenia, no może już nie taka nowa... Poleci ktoś?
Btw. ma ktoś info na temat specialnych DVD z Clannada? Bo nie mogę znaleźć stronki... |
Speciale do Clannada, czy After Story? Te z AS mam na dysku, więc mogę upnąć na jakiś serwer.
Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
No, chyba ze chcesz otwierac port przez komendy w cmd. W kazdym badz razie zycze powodzenia |
Cytuj:
Trudno będę miał braki w wychodzących, jak będę wracał na jakiś weekend do domu ściągnę all. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:38. |
|