![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a czesia gra na galanie
|
Tomkooo, tak to ja we własnej osobie ;]
pvp non-pvp, co kto lubi o gustach sie nie dyskutuje ... :S |
bijcie sie geje i łobuzy na tej furorze bo nuda jak 150 !!!!!
ARMAGEDON !!!!! :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul: |
Cytuj:
|
Jak wam się podoba solufka peji ?
Ktoś chce link do rapida to pw to zarzuce;p |
Cytuj:
Nikogo nie obchodzi, że masz rodzinę w Niemczech, ja też mam rodzinę za granicą. To, że zdajesz za kilka lat maturę miedzynarodową nie daję Ci żadnego prawa by wywyższać się nad kimkolwiek. Z polską maturą zdaną z dobrym wynikiem bez problemu można się dostać na wszelkie europejskie uniwersytety, problemem jest tylko i wyłącznie hajs, bo nie każdego z nas stać by je opłacać. Nie wynika to z tego, że Polacy są głupi, bo porównując edukację i inteligencję stoimy o stopień wyżej od wieeelu innych narodów w Europie. W Polsce jednak, przed jak i po 1989 rządziła i nadal rządzi banda macherów, złodzieji i wszelkiej innej maści oszustów. Dlatego też trudno jest się wybić, a mimo, że zdobyło się niezłe wykształcenie, trudno zdobyć kasę. Wiem, że wszelkie polityczne rządy jedyne co dotąd zrobiły to tylko pomogły ten kraj rozkradać. Wiem, że policjant może mnie wziąć na komendę, za to, że siedze sobie w nocy w parku. Wiem, że toalety publiczne śmierdzą moczem. Ale to wszystko nie jest ważne... Polska to państwo i ludzie, przepiękne krajobrazy i ponad tysiącletnia historia, kultura z której możemy być dumni, swojski klimat i drużyna piłkarska, której będziemy kibicować mimo tylu porażek. Polska to nadzwyczajna uroda kobiet, to zapach w lesie i w górach, język i kuchnia, rodzina i ludzie harujący w hipermarketach w pracy za marne grosze, literatura (polecam czytać książki, po pewnym czasie robi się mniej błędów ortograficznych:D) i miliony innych spraw, które można kochać i nienawidzieć... Ale jeśli w naszej historii niezliczona ilość osób oddała swe życie i krew, tylko po to żeby Polska była na mapie i żeby ich dzieciom (czyli nam) żyło się lepiej, będziesz Bioooly w stanie im powiedzieć, że ciebie to i tak pier... i ty stąd wyp...? Ja i tak wolę polskie gówno w polu, niż fiołki w Neapolu i nic tego nie zmieni. - wiesz w ogóle kto to powiedział? Pozdrawiam, G. |
Cytuj:
Czy ja napisałem że wyjechali tam z Polski?+) @up Dębiec?;o @Co do ludzi pokroju Poula Nie sądziłem że nawet wy, jesteście tak prostymi ludźmi, 'BIERZMY BEJSBOLA I GO ZAJEB*Y - To my polacy, czyż nie? |
Cytuj:
Płytka mnie nie powaliła. Kilka ciekawych numerów, ale coś mi tam brakuje. Powiedzmy, że za długo się czekało na końcowy efekt, który nie powala na kolana. Jak dla mnie najlepsze płyty [PL rap] tego roku to: *OSTR - ''Ja tu tylko sprzątam'' *Molesta/Ewenement - ''Molesta i Kumple'' *Zeus - ''Co nie ma sobie równych'' #edit Cytuj:
|
zaczekaj na pdg... _/
|
Cytuj:
Bo już mnie rozczarował Tede i Fokus. Dge jeszcze w sumie fajną płytke wydał. Ale teraz to czekam na Eldo. 12.12.08 :p |
Cytuj:
|
@up
Kto padl Sheff czy jakos tak Fanquin czy jakos tak i ?:D |
Cytuj:
ps. 12.12 odbedzie sie koncert Gurala w Opolu w klubie cina jezeli ktos jest z opola lub z okolic to zapraszam chetnie poznam ludzi z forum :D |
KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA
|
Azared'Blade own3d ;/
http://www.***********.com/946978285.html |
@2up
polaczek? polak |
@Bioooly
S*******aj do tych swoich niemiec , sznyclu jebany o/ |
pl?..........
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:56. |
|