Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Rasta-Vandetta 05-12-2008 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sienx (Post 2363188)
Czytając te forum wynika z tego ze, ludzie z No-pvp sa o niebo mądrzejsi od tych Pro Pvp

Maciek z klanu też podobno grał na Candi :<

abece 05-12-2008 17:59

Cytuj:

Maciek z klanu też podobno grał na Candi :<
Maciek gral na Refugii -.-

Khazul 05-12-2008 18:23

a czesia gra na galanie

Tucz 05-12-2008 18:42

Tomkooo, tak to ja we własnej osobie ;]

pvp non-pvp, co kto lubi o gustach sie nie dyskutuje ... :S

Bartonisko 05-12-2008 18:42

bijcie sie geje i łobuzy na tej furorze bo nuda jak 150 !!!!!

ARMAGEDON !!!!! :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul:

Glaca 05-12-2008 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartonisko (Post 2363313)
bijcie sie geje i łobuzy na tej furorze bo nuda jak 150 !!!!!

ARMAGEDON !!!!! :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul:

Zeby sie bic, to trzeba miec z kim :P, no niestety komandos Fischkela z pz nie wychodzi wiec trudno zeby cos sie dzialo, ale widzicie sa kozaki i kozaki tylko w gebie.. Nawet draco z wami nie chce byc ahahahaha GL mozecie isc z Inshon na jakis inny server, GL !

JechaczNakonny 05-12-2008 20:22

Jak wam się podoba solufka peji ?

Ktoś chce link do rapida to pw to zarzuce;p

Gniewomir 05-12-2008 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biooolyy (Post 2362480)
Rodzina w Niemczech i matura międzynarodowa zapewni mi doskonały start na opuszczenie ścierwa jakim jest Polska

Specjalnie się zarejestrowałem na forum, aby tobie odpisać, więc doceń to... :D

Nikogo nie obchodzi, że masz rodzinę w Niemczech, ja też mam rodzinę za granicą. To, że zdajesz za kilka lat maturę miedzynarodową nie daję Ci żadnego prawa by wywyższać się nad kimkolwiek. Z polską maturą zdaną z dobrym wynikiem bez problemu można się dostać na wszelkie europejskie uniwersytety, problemem jest tylko i wyłącznie hajs, bo nie każdego z nas stać by je opłacać. Nie wynika to z tego, że Polacy są głupi, bo porównując edukację i inteligencję stoimy o stopień wyżej od wieeelu innych narodów w Europie. W Polsce jednak, przed jak i po 1989 rządziła i nadal rządzi banda macherów, złodzieji i wszelkiej innej maści oszustów. Dlatego też trudno jest się wybić, a mimo, że zdobyło się niezłe wykształcenie, trudno zdobyć kasę.

Wiem, że wszelkie polityczne rządy jedyne co dotąd zrobiły to tylko pomogły ten kraj rozkradać. Wiem, że policjant może mnie wziąć na komendę, za to, że siedze sobie w nocy w parku. Wiem, że toalety publiczne śmierdzą moczem.

Ale to wszystko nie jest ważne...

Polska to państwo i ludzie, przepiękne krajobrazy i ponad tysiącletnia historia, kultura z której możemy być dumni, swojski klimat i drużyna piłkarska, której będziemy kibicować mimo tylu porażek. Polska to nadzwyczajna uroda kobiet, to zapach w lesie i w górach, język i kuchnia, rodzina i ludzie harujący w hipermarketach w pracy za marne grosze, literatura (polecam czytać książki, po pewnym czasie robi się mniej błędów ortograficznych:D) i miliony innych spraw, które można kochać i nienawidzieć... Ale jeśli w naszej historii niezliczona ilość osób oddała swe życie i krew, tylko po to żeby Polska była na mapie i żeby ich dzieciom (czyli nam) żyło się lepiej, będziesz Bioooly w stanie im powiedzieć, że ciebie to i tak pier... i ty stąd wyp...?

Ja i tak wolę polskie gówno w polu, niż fiołki w Neapolu i nic tego nie zmieni. - wiesz w ogóle kto to powiedział?

Pozdrawiam,
G.

Biooolyy 05-12-2008 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Still Knight (Post 2362692)
Wnioski dość trafne.
Ortografia mierna :P

@bioooly
gościu proszę cię... przestań pisać rzeczy jak "Polska to ścierwo". Masz chłopczyku może z 15 lat, a próbujesz być mądrzejszy od wszystkich innych, którzy na tym forum, więcej lub mniej, się udzielają :|

Co do rodziny w Niemczech. Jak myślisz dlaczego oni tam sobie wyjechali, a ciebie zostawili w tym "ścierwie"? To by w sumie wyjaśniało twoje zachowanie i wypowiedzi na tym forum. Przypuszczam, że brak akceptacji ze strony rodziców jest przyczyną twojej agresji i braku stabilności twojej psychiki :<

Z wyrazami smutku i współczucia, Still _/

Rozumienie, =(
Czy ja napisałem że wyjechali tam z Polski?+)

@up
Dębiec?;o
@Co do ludzi pokroju Poula

Nie sądziłem że nawet wy, jesteście tak prostymi ludźmi, 'BIERZMY BEJSBOLA I GO ZAJEB*Y - To my polacy, czyż nie?

Yakky 05-12-2008 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JechaczNakonny (Post 2363451)
Jak wam się podoba solufka peji ?

Ktoś chce link do rapida to pw to zarzuce;p

SLU mi się bardziej podobało.
Płytka mnie nie powaliła. Kilka ciekawych numerów, ale coś mi tam brakuje.
Powiedzmy, że za długo się czekało na końcowy efekt, który nie powala na kolana.
Jak dla mnie najlepsze płyty [PL rap] tego roku to:
*OSTR - ''Ja tu tylko sprzątam''
*Molesta/Ewenement - ''Molesta i Kumple''
*Zeus - ''Co nie ma sobie równych''

#edit
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biooolyy (Post 2363468)
To my polacy, czyż nie?

My nie ty

JechaczNakonny 05-12-2008 20:53

zaczekaj na pdg... _/

Yakky 05-12-2008 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JechaczNakonny (Post 2363498)
zaczekaj na pdg... _/

Obyś miał racje.
Bo już mnie rozczarował Tede i Fokus. Dge jeszcze w sumie fajną płytke wydał.
Ale teraz to czekam na Eldo. 12.12.08 :p

Hytry1988 05-12-2008 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glaca (Post 2363350)
Zeby sie bic, to trzeba miec z kim :P, no niestety komandos Fischkela z pz nie wychodzi wiec trudno zeby cos sie dzialo, ale widzicie sa kozaki i kozaki tylko w gebie.. Nawet draco z wami nie chce byc ahahahaha GL mozecie isc z Inshon na jakis inny server, GL !

Jak nie wychodzi? a już 3 osoby padły;> :baby:

Fernandos 05-12-2008 22:24

@up
Kto padl Sheff czy jakos tak Fanquin czy jakos tak i ?:D

Suczy 05-12-2008 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yakky (Post 2363593)
Obyś miał racje.
Bo już mnie rozczarował Tede i Fokus. Dge jeszcze w sumie fajną płytke wydał.
Ale teraz to czekam na Eldo. 12.12.08 :p

Co do gurala to mam mieszane doczucia jakos wydaje mi sie ze poprzednia plyta byla lepsza
ps. 12.12 odbedzie sie koncert Gurala w Opolu w klubie cina jezeli ktos jest z opola lub z okolic to zapraszam chetnie poznam ludzi z forum :D

Tomkooo 05-12-2008 22:41

KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA

Rasta-Vandetta 05-12-2008 22:49

Azared'Blade own3d ;/
http://www.***********.com/946978285.html

Biooolyy 05-12-2008 22:49

@2up

polaczek? polak

Tomkooo 05-12-2008 23:00

@Bioooly
S*******aj do tych swoich niemiec , sznyclu jebany o/

Biooolyy 05-12-2008 23:02

pl?..........

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:56.