![]() |
Cytuj:
@UP: Byłeś pierwszy :D |
Mmmm...i tak coś spokojnie sie ostatnio zrobiło ;)
|
@up
Jak ROM się nie loguje tak jak ma być :< |
Cytuj:
EDIT: Ta, i zeby nie bylo, chodzilo mi o sprzeczke z Feliexem :p |
@up
To nasi guild membersi wiec o co Ci chodzi? |
Cytuj:
Btw. 16:38 Warriors Adu [141]: Sell Protection 5k lol ;-] |
Cytuj:
btw Tłumaczenie takiej lamie jak Ty to naprawdę trudne wyzwanie |
oho. następny pan kulturalny ;]
nie umiesz załatwić nic jak kulturalny człowiek zwykłą rozmową tylko od razu wyzywać ? Tylko na tyle cię stać? Jeśli tak to pokazujesz jak żałośnie zostałeś wychowany |
Wiecie co znaczy po lacinie Aurea? Z tego co sie dowiedzialem (nie jestem na 100% pewnien, w koncu to moj brat xD) to Aurea znaczy Złoto ;s
|
...
MAxo
a ty pokazujesz, ze masz kompleksy i brakuje ci kolegow bo nie umiesz "normalnie pisac", tylko uwazasz sie za kulturalna osobe ktora nie jestes Zevs top frager? mandus na nim gra> EDIT: Kto powiedzial ze piszesz kulturalnie? Probujesz sie zgrywac na osobe inteligentna, ktorej nie brakuje erudycji, niestety tak nie jest. ZGRYWASZ SIE KUMASZ PIERDZIOLKU? |
to że pisze kulturalnie to znaczy że nie mam kolegów :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
a twoim zdaniem normalnie to znaczy "Ty Lamo??" haha gz :D |
Cytuj:
Aurea is a latin word that means gold wiec to prawda... xP |
Cytuj:
|
Zaczynam przyjmowac zaklady czy zamkna nam ten temat bo czytajac ostatnie 7 stron dowiedzialem sie jak zwykle ze elom to noob i ze ze kulturalne pisanie w tym temacie jest niefajne i jedna konkretna wiadomosc ze medinka padla.
:confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Gdyby w przedszkolu nauczyli Cie czytac, na pewno zauwazylbys cos co dopisalem [; |
Cytuj:
najbliższe 1000 postów - 10 gp |
@Sesef
Jak tam CS Tibia? Kiedy będzie jakiś teścik albo coś ;) Jak coś to pisz na PM |
Cytuj:
|
@Sesef
Tak dużo już zrobiłeś i długo już czekam aż skończysz a ty rezygnujesz :< Pamiętaj jak coś zaczynasz to kończ ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:54. |