![]() |
saphiry nie da sie uratowac,nie ma sznans,vanguards probowsli zabic rodzinke ztraktow i teraz wojna jest znow...
|
Cytuj:
Pozdrawiam |
Cytuj:
Cytuj:
ile seba ci dal zlotych monet w rl zebys to napisal? nieznasz faktow? STFU |
CZY JA MÓWILEM ZE ONI RATUJĄ SAPHIRE??
JA TYLKO O WOJNIE MÓWILEM WIĘC NAUCZ SIE CZYTAĆ! A polskiej gildi chyba nie ma na saphirze |
Cytuj:
|
Hmm co wy gadacie.. ;/ Saphira jest juz stracona, bo teraz byle hiszpanek czy szwedek wyboci sobie 45ed/ms popekuje, bo moze..nikt nie tknie go, powyudza paymenty na wyzszym lvlu i nabije sobie ten 100lvl na loozie za kase z pk/paymentow. Btw naprawde malo Polakow odwazyloby sie wziac udzial w wojnie, bo wiekszosc woli nie tracic swoich lvli. Wiem dobrze, ze tak bedzie, bo tylko gildia Disorder majac niewielu czlonkow i dosc niskie lvle potrafila ubic sporo hiszpancow i kilku szwedow, kiedy ze tak sie wyraze zaczelismy odnoscic sukcesy w tym pkowaniu pelno osob na forum zaczelo gadac, ze ccha sie pzrylaczyc, ze ubijemy jakeigos h lvla a kiedy trzeba bylo zrobic masslog tylko kilku kumpli potrafilo sie zebrac... a i co najwazniejsze, co zauwazylem jest wielkim minusem dla Polakow... a mianowicie pacc, niby maly dodatek do gry ale bez czarow pacc bardzo ciezko cos zrobic. A jak wiadomo tylko nieliczni Polacy maja pacc a szwedzi itp pacc moga kupowac na kazde swoje konto. To mysle jest bardzo duza przewaga np kiedy trzeba kogos szybko trapnac czy dogonic lvl wiele wiekszy od siebie.
|
Cytuj:
Po 2. i huj ze najwiekszy pl na saphirze? to o niczym nie swiadczy, bo to nie lvl swiadczy o kims, jakos wiecej respectu czuje do osob niektorych z AB'teamu ktorzy coś robią chodz wcale "wyjebistych" leveli nie maja... a ze seba nie raz mialem sie okazje spotkać i jest to cipa i zadnemu polakowi nie pomoze (chyba ze duzo CC zobaczy) Po 3. sam stul buzie bo ostatni post zobacz kiedy napisalem... i sie z deka nie udzielam... bo nie gram w Tibie... Po 4. wyjdz stad prosze... Ty nigdy na saphirze pewnie nie grałeś... a co do tego... jakbym miał większy lvl od sebi to by mi pewnie dupe lizał ;) a tak to na huj mu znajomosci z 35 ;) pzdr dla tych ktorzy nie oceniaja ludzi po levelach ;P @ możecie sie smiac / wyzywać ale jak chcecie to moge się zalogować w razei czego i wam pomoc (chodz wiece ze nie mam zbyt dobrej postaci bo slaby lvl i skille - ale moge sie poswiecic ;)) jakby co to 3328941 : |
arth@
niestety jak wy pkujecie to ja w robocie jestem , a takto zawsze bym pomogl :) Adasii@ co do seby to racja 100% |
:cup::cup::cup:
bd walczyl na wojnie moim super paladynem ktorego ukradne rlowi :D!:evul::evul::evul:' i bd :evul: a nawet na :kon: jak bd w nich strzelal :lucznik: prawie jak :elf: bo ja mam w plecaku duzo :lucznik: i jestem :wiking: ale moge tez w nich przeciez bic jak :mag: . BTW i teraz do wszystkich rasistow . ZA KIM JESTESCIE JAK JEST PL + SWE vs. PL + SWE? HA! i tu was mam!! 8o8o8o:D bo ja jestem B) i czasami wyjde na powietrze pogadac z ziomkami a jak ktos mi zabierze kanapke to nie ;( a w tibii jak mi ktos zabierze to ja odrazu ;( a potem mu jeszcze X( i sie :confused: ze mam hunta! |
rzygać mi sie chce, wiecie dlaczego? jasne, że nie
|
ofc ze wiem >: ]
|
Cytuj:
zgadlem? dostane nagrode?:p |
Saphiry nie trzeba ratować.
|
Cytuj:
|
Bo on dobrze liże szwedom i nic od niego niechcą,narazie ;]
|