![]() |
Cytuj:
no bo ty nie masz tam od razu wpisać tracert tylko najpierw wpisujesz samo "cmd" bez cudzysłów a potem dopiero tracert i jakies ip badz adres po spacji ;p np Cytuj:
|
Cytuj:
uruchom/cmd otwiera się okno tam wpisujesz tracert IP edit: kolega mnie uprzedił wczesniej :P nie przeczytałem ostatniej strony :] |
|
cmd cmd cmd a nie cdm:P
|
Cytuj:
Na innych polskich OTSach też mam lagi. |
Masz lagi bo one stoja na dedykowanych serverach za granica poszukaj jakiegos ktory jest hostowany w polsce lub na wlasnym kompie.
|
Przykład: RonOTS
|
On jest dedykowany za granica...
|
Sorry, ale ja wszedłem specjalnie na taki server polski i też s± lagi :<
|
Ja próbowałem na TriasOTS i też lagi.
Jak to sprawdzić czy jest hostowany w Polsce ? |
jezu gadam wa ze sa lagi na tych co sa dedykowane za granica Ronots i te inne najleprze sa dedykowane zagranica sprawdzcie jakis co jest malo osob to napewno niejest dedykowane. Jest strona na ktorej wpisujes ip i pokazuje ci w jakim miescie jest komputer o takim ip
|
Sprawdze zaraz jaki¶ ; )
|
Ja mam lagi na wszystkich, nawet na tych mało zaludnionych i polskich...
I nie wiem w jaki sposób te tracerty maj± pomóc skoro wpisujemy dany serwer,a mi się nawet lista charów długo ładuje -.- |
to musisz miec jakis inny problem bo umnie jest ze cos sie pierdoli z danymi wysylanymi za kraj:/
|
Problem nadal jest bo na niektorych polskich serverach lagi mam ale nie takie mocne jak na zagranicznych :/ juz niewiem co jest o to tracert z polskiego serva hostowanego w polsce...
http://img88.imageshack.us/my.php?image=tracerpx5.jpg |
Wbiłem na kilka otsów i lagi.
Masz jakiego¶, na którym bez względu na wszystko nie masz lagów? |
tak pod 8.4 dram.zapto.org powiedz czy masz
|
Także lagi : ((
|
No ja od 3h już nie mam lagów :>
Przyexpiłem na rl nawet :P |
U mnie to tak wyglada...
http://img511.imageshack.us/my.php?image=tracuf0.jpg Co prawda teraz po 22 chwile było spoko, i qrwa znowu sie zaczeło ;/ |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23. |