![]() |
Cytuj:
|
Wiesz Med miedzy innymi dla tego bylem vice w DPFT ze mam zdrowe podejscie do sprawy i jasny umysl jesli chodzi o konflikty. A to ze teraz jestem po 2 stronie barykady chociaz malo kto by powiedzial ze stane przeciw lukiemu to to ze Alunir nazwal mnie zlodziejem i klamca bez zadnych podstaw a niejedna osoba na Arcani powie ze wywalilem okolo 30kk tylko na przyjaciol i ludzi co mieli hacka zeby odbili sie od dna jak rowniez wiele ludzi zawdziecza mi to ze nadal posiada swoje chary tylko dla tego ze robilem fake kupna tych postaci i potem je oddawalem prawowitym wlascicielom za free. Aha wiec potwierdzam to ze nei mam nic do nikogo i jesli Alunir mnie przeprosi za to co powiedizal to bedzie wszytsko po staremu chociaz nei znaczy to ze wyjde z wojny bo jak raz sie stanelo po jakiejs stronie konfliktu to trzeba sie jej trzymac niezaleznie od tego co sie dzieje no chyba ze ktos z LR mnie wywali na kase o.O czy cos bo wojna to jedyna zabawa dla mnie bo nie lubie expic czy chodzic na hunty samemu.
osoby zainteresowane Donosicielem prosze o kontakt na priv to podam mu oczywiscie po tym jak zaplaci jaki name jest nowej wersji donosiciela ;) jak by sie ktos pytal skad mialem taka kase zeby pomagac ludziom po hacku i kupowac chary zeby je potem oddac to powiem ze selnolem okolo 30+ pacc na arcanii |
Cytuj:
|
Untouchables*
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Już dawno sie zmieniło, powinni wyjebać z nazwy swojej gildi "Un".
|
Cytuj:
@jesli macie 11kk to moge Ci powiedziec tylko tyle ; nie macie nic. cya |
Cytuj:
|
Cytuj:
tak jak napisalem wczesnie ZROBIE POSTA kiedy kasa ta bedzie wystawiona w GH LR i zobaczysz co ma LR .... |
Cytuj:
|
Cytuj:
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA wystawic to ty se mozesz dupe na wiatr AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA |
dupa na wietrze
ale glupie o,o |
Cytuj:
eh tak myslalem ze jak napisze pierwszego posta to juz sie nie powstrzymam od odpisywania na durne posty ;] a wiec drogi kolego co ty soba prezentujesz? |
Cytuj:
Nawet niewidziałeś nikogo na OB od nich a smiesz twierdzic ze sa po stronie Interregnum. Przynajmniej oni sie przyznali ze poniesli klęskę , nie tak jak niektórzy po OB (31-20) smieli twierdzic ze nie przegrali i kleski nie bylo. |
Cytuj:
|
jakby kto nie kapowal to crew for eyes to crew for ages ( XD ) !
|
hail [GUILD]zaloga na oczy[/GUILD]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@medi kasy...coty na upartego sama moja kasa wystarczy na 2 miesiace walki dla wsyztskich;) a jak wiesz u nas niema jak u was ze -daj na shipy plx -nie skoluj se mam tylko 2kk -plx pozycz 50k na blesy -idz do lukiego @szefo chcesz pewniaki do profesjonala na kupon?? -polska niemcy [0:3] -polska chorwacja [polacy pzrejebia] -polska austra [X2 remis albo wtopa taksamo ze polska neiwyjdzie z grupy to na 100% i wroca do polski z 1 albo bez punktow i zgonia na ..klimat ;p |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24. |