![]() |
Sam mam flat, chodziło mi o to by na tych levelach 1-3 nie mieć problemów z maną spamująć HS na Eve w dżungli. Później mi to niepotrzebne, a chodzi właśnie o te bardzo wczesne early, bo per level na początku gówno dają.
|
Ja mam prawie 20 mana regenu w early z per level. Na 1 levelu.
|
Jak? Pojedynczy flat daje dużo więcej niż perlvl, więc jak? Cały runebook masz w maga regen? :D
|
Seale i glyphy mana regen per 5 per level, marki armor pen, quinty flat HP i w early takim Ezrealem kosi się aż miło
|
Jakieś rady jak zabić fiddlesticka ryzem? Zabijam każdego, robie niezla masakre ale tego typa nie zabije nigdy -.- Dzis customa 1v1 gralem z fiddlestickiem i staty 0 kill 13 deaths
|
Quicksilver Sash + Abyssal Scepter + spellvamp + magic res.
Jak tylko użyje fear + drain, cleansuj quicksilverem, wywalaj full combo i dokończ. |
A co sądzicie o Jannie? Nigdy nie widziałem jej w akcji a spelle brzmią fajnie. Hp też ma average więc nie jest pewnie taka krucha jak ryze ,który nie dość że pada bardzo szybko to na dodatek nie ma żadnego cc ( nie liczę prisona który ma minimalny czas trwania)
|
Janna jest zajebistym champem.
@ japierdole, nigdy nie wyjdę z 1200 elo. Jak kurwa można brać mundo na ranku i zamiast pomagać w teamfightach na midzie non stop bić golemy/dogi/wraithy do kurwy nędzy, jebani idioci. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Janny nie robi się pod tanka, tylko pod cdr, pod tanka też można, ale tylko takie itemy jak Frozen Heart i inne dające aury.
Co do Ezreala, grałem z haj elo azjatą premade 55, wziął Eza i świetnie mu szło w early, sprawdziłem jego runy, miał marki i quinty pod armor pen (walił true damage w early) + seale i glyphy pod mana regen per level per 5 - mega squishy, ale mega damage. |
Nieraz szedłem w full tanka, czyli Force of Nature, Thornmail, Banshee's Veil, Randuins' Omen (zależy od typu przeciwników) i szło świetnie, taka Janna jest nieśmiertelna. Tylko że dla teamu trochę mniej przydatna niż z cdr.
Jakich feederów wczoraj miałem w teamie to jest niepojętne. Pantheon 6/23, sfeedował Olafa na początku, a sfeedowany Olaf to gg. @No genialnie, nerf Eve i wykluczenie możliwości dżunglowania. Eh, Riot wszystko psuje. |
+70 win/lose ratio, a jeszcze niedawno Ro'Ded się ze mnie śmiał, że mam raptem 15.
|
Kilka gier z rzedu mialem leaverow i feederow. Szkoda gadac, czekam az zaczna banic porzadnie.
A ostatnia gra mnie rozwalila. http://img171.imageshack.us/img171/7466/lol2di.jpg A gralem solo na bot lane, przeciwko Cho i Alistarowi. Czyli Cho-knockup, dobiegaja do ciebie, Alistar knockup, Alistar knockback do turreta... Nabiegalem sie. |
Czemu solowaliście bot? oO
Ja nie chcę się chwalić, ale udało mi się zdominować linię jako Nidalka vs Cho i Morgana. Ich pasywy to nieśmiertelność na linii, na dodatek rupture, klatka, silence, plama i pograne. Ale Cho Gat się zdziwił, jak na 6 lvlu padł, potem Morgana zgnębiona do połowy hp, zrobiła recall, akurat Cho wrócił, chciał mnie harassować, zanim Morgana wróciła, miał 1/4 hp, a ja mając tylko Dorans Ringa robiłem z nimi co tylko chciałem. Nidalka <3 |
|
Poziom gry rewela, widzę że farma szła wam świetnie.
|
http://img641.imageshack.us/img641/2770/asasu.jpg
Szkoda, że nie jestem taki pro jak xxxlolkingxxx, on by pewnie nie scarrował tych 4 debili i napisał referat jak mu dobrze poszło. Ja niestety nie daje rady : (( |
Cytuj:
|
Głosowanie!
Jaki rating bedzie mial goovie po tygodniu? a) 100 b) 1337 c) 800 d) 2500 http://img522.imageshack.us/img522/3...jowystreak.png W każdej grze był 1 lub 2 feederow w moim teamie (w przeciwnym nie było żadnych), na dodatek na first picki ludzie brali swaina, mundo, jaxa.... Przez takich ludzi straciłem ~120 ratingu w dwa dni, pozostaje mi tylko "powiedziec": http://c.wrzuta.pl/wi4196/d0d524fa00.../0/japierdole/ |
mam gre od wczoraj i strasznie mi sie podoba.
takie male pytanko, mam juz ~800 tych takich pkt, za ktore moge cos sobie kupic. Wy sie, jak widze, znacie, mozecie doradzic jakies championa? Aktualnie cioram sobie annie czy jakos tak, muci przeciwnikow jak... :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:53. |