![]() |
JA może dostane se GW podstawówkę ale muszę przekonać mame :)
|
@up
Uzbieraj swoją kasę i 'se' kup, twoją mamę nie powinno to obchodzić, co kupujesz, to twoja kasa w końcu. :P |
@Up:
Jeśli nie ma 13 lat to nie może kupować droższych rzeczy...tak słyszałem No żeby nie było offtopa powiem: Jestem w gildi TBS xD <idiotyczne, ale nie chciałem robić offtopa :p> @BlakHant: Eee...chodzi o podział tańsze i droższe, przy czym tańsze to np. cukierki xD |
Sry post do kasacji. xD
|
Droższych? Przecież to nie dużo...
@edit jade jutro do media może sie zgodzi ;) Mam już GW...Po prostu... nie mam monitora :( GW:Prophorcies oddaje jutro... Powód:Nie uradzi na 256 Ram,2 ghz...Minimalnie to 512 ramu |
@up
auhsuahsuahs xD Kup sobie nowy komputer! @topic ponownie wróciłem do [MOC] xD |
Cytuj:
|
Spróbuj, ja mam 256 RAM i mi ładnie działa...eeee...no może nie w 100%-mam lagi w mieście :D
Co do karty grafiki to mam cienką xD |
Widziałem scrina,że koleś tam miał 4 kwadraciki zapełnione charami,czy to party czy herosi,a może pomocnicy.
No i jedno pytanko:Jaką klasą najłatwiej grać,bo myśle nad woj/mnich albo ranger,a może elementalista? |
@up
Te kwadraciki to posctacii które są na danym kącie. Którą profesją najlepiej grać?? Tą którą ci będzie się grało najprzyjemiej! Tu profesje są bardzo wyrownane |
Cytuj:
|
Dostajesz czar dzięki któremu możesz złapać zwierzaka, wystarczy na niego klinać i użyć czaru.
|
Cytuj:
P.S:To offtop ale ok.Postać z plakatu Podstawówki nekro nie ma oczu ! |
|
Cytuj:
|
Tak w ascalon, zwierzaka nazywasz przez komendę /petname <nowe imię>.
A co już masz grę? @edit: Najpierw napisałem "skilla nazywasz" XD XD XD XD <rotfl> |
Znalazłem takie cuś na google: xDD
http://vnmedia.ign.com/screenshots/gw/5077893.jpg Podoba mi sie to :D |
Hehe spoko :-)
Jakoś w tej mojej gildi cicho, a na chacie sojuszu to się dogadać nie da xD (za dużo osób) @edit: Dzisiaj fajny team na misji był...no a tu taki screen: http://img114.imageshack.us/img114/3426/gw007ly4.jpg Chciałem uchwycić te poczwary itp. Jedyny screen na którym tak ładnie się ustawili ;D ~Qubik to ja...weźcie czasem piszcie do mnie bo mi się nudzi ;d @down: Wyvern |
@up
Jaką masz zbroję? Mi się wydaje że to Wyvern, a może Elite Dragon? |
A ja mam takie małe pytanko...
Za pare dni bede mial nightfalla, czy duzo strace robiac postac z podstawki bez skilli z innych kampanii? Czy to wszystko jest wyrownane, ze majac tylko nightfall nie bede za bardzo odbiegal sila od graczy majacych wszystkie czesci? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:10. |