![]() |
Cytuj:
Więc daruj sobie te brednie tak jak wyzwiska typu "Parówa" pod moim adresem ok? Bo szkoda mi czasu na czytanie tego co do mnie piszesz... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Więc mam powód robić awanture, jeszcze raz mi zaatakuje jakąkolwiek postac, to obiecuje mu że padnie. |
Dzisiaj szedlem sobie spokojnie na ghostland, a tu wyskakuje 4 z Wanted. Cofnalem sie, zeby ich przepuscic, a oni zaczynaja mnie lac wszyscy. Przebieglem pare sqm i padlem. Gammbler, Lord Pinius, Sirmaciek, Ventar Sigon za co to bylo?
Amerigorek |
Cytuj:
Yeye ;] skaczy sie kozaczenie Poll~ |
Cytuj:
Chodzi o to ze bys dostal po dupie ( gryzl bys kraweznik ) |
@Glen
Poprostu szli po Ciebie tak dla zabawy. |
Cytuj:
Hmm...Jeszcze pytasz?-.- Pare dni temu jak pisalem to mnie ignorowales -.- Odezwij sie jak bede online to wyjasnie i przypomne ci jak straciles pamiec! -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie obrazaj mnie :p |
[quote=zeus1985]O kim mówisz, o mnie? Która postać by padła, Zeus Rook, którego atakowałeś? Czy Yavimava. Bo sam już chyba nie wiesz co piszesz. Z tego co napisałeś wynika, że o mało co nie padłem Yavimawą. Btw, nawet w Ksecie i niższym lv. nie dajesz mi rady :(
Owned ;] @Garg~ Poczekamy zobaczymy. |
Wanted klepie ludzi bez powodu to fakt.Otak se aby kogoś zabić.Niech lepiej oni nawalają swe a nie polaków.
~~~~~bez obrazy~~~~ ~~~~pozdro wanted pozdro dof~~~~ |
A może jak ludzie z Wanted tacy bojowi to by się przeszli do Kazordoonu i tam zrobili pożądek z Bojo Team!!.Chyba każdy wie co to bojo team?a tak propo Bojo to kto za tym stoi,Sir Kiks,Benni Bros,Michał Krak,kiksu.
|
Cytuj:
Arbuzik jak się nam rozgadał ładnie :* :faceoff: @Mrok Widocznie był powód, żeby zabić tego typa/typiare, bo nie marnowali by unj. Musiał im podpaść i tyle... A co do Bojo team , to tak się składa, że to noobchary m.in ludzi z wanted.... @ Temat powinien zmienić nazwę na "Poll~ vs. Yavi~ potyczki słowne, czyli wojna na Azurze" |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zapomniales o Gamm~ Last Varior i inni z wanted -.- |
Cytuj:
Niewiedza jest błogosławieństwem. Hail Bojo Team_/ |
Cytuj:
Ps Jak juz padlem to odzywalem sie do ciebie i do Sirmacka. Nic nie odpisaliscie.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:39. |