Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nowa wojna? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55319)

zeus1985 04-03-2006 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polli~
Zal mi tego forum ;/

@Adam
Nie mam zamiaru oceniac goscia czy jest swe, br, czy pl...jest poprostu moim przyjacielem i za***istym gosciem..i nim bedzie nie wazne co sie bedzie dzialo...

@Najwyz~
Atak na Yavimave... hmm, ta malo brakowalo a by nie padl jak dostal 1 hita kiedy jak debil wpychal mnie do domku...zal.
A manur atakowal sandre~ bo nie chciala zostawic Marjoli samego...i zabijala hydry co manur luurowal...

O kim mówisz, o mnie? Która postać by padła, Zeus Rook, którego atakowałeś? Czy Yavimava. Bo sam już chyba nie wiesz co piszesz. Z tego co napisałeś wynika, że o mało co nie padłem Yavimawą. Btw, nawet w Ksecie i niższym lv. nie dajesz mi rady :(

Więc daruj sobie te brednie tak jak wyzwiska typu "Parówa" pod moim adresem ok? Bo szkoda mi czasu na czytanie tego co do mnie piszesz...

fea_umarth 05-03-2006 00:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985
O kim mówisz, o mnie? Która postać by padła, Zeus Rook, którego atakowałeś? Czy Yavimava. Bo sam już chyba nie wiesz co piszesz. Z tego co napisałeś wynika, że o mało co nie padłem Yavimawą. Btw, nawet w Ksecie i niższym lv. nie dajesz mi rady :(

Więc daruj sobie te brednie tak jak wyzwiska typu "Parówa" pod moim adresem ok? Bo szkoda mi czasu na czytanie tego co do mnie piszesz...

perzeciez pisze ze dostales jednego hita za wpychanie do domku a ty zrobiles z tego awanture jakbys tam z 2 razy deadnal

zeus1985 05-03-2006 03:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fea_umarth
perzeciez pisze ze dostales jednego hita za wpychanie do domku a ty zrobiles z tego awanture jakbys tam z 2 razy deadnal

Szedlem 29lv sorcererem z RS w Venore z Magic Shopu do Depo i... Pollbull zaczął mnie bić... Udało mi się uciec do temple. Jak sie relognalem na Yavimave i spytalem sie czy cos do mnie ma? To on na to że tak, ze jestem "Parówą" Więc podszedlem do niego i go wepchnąłem do domku.
Więc mam powód robić awanture, jeszcze raz mi zaatakuje jakąkolwiek postac, to obiecuje mu że padnie.

Glen Milven 05-03-2006 09:05

Dzisiaj szedlem sobie spokojnie na ghostland, a tu wyskakuje 4 z Wanted. Cofnalem sie, zeby ich przepuscic, a oni zaczynaja mnie lac wszyscy. Przebieglem pare sqm i padlem. Gammbler, Lord Pinius, Sirmaciek, Ventar Sigon za co to bylo?

Amerigorek

Gargusiekk 05-03-2006 09:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985
Szedlem 29lv sorcererem z RS w Venore z Magic Shopu do Depo i... Pollbull zaczął mnie bić... Udało mi się uciec do temple. Jak sie relognalem na Yavimave i spytalem sie czy cos do mnie ma? To on na to że tak, ze jestem "Parówą" Więc podszedlem do niego i go wepchnąłem do domku.
Więc mam powód robić awanture, jeszcze raz mi zaatakuje jakąkolwiek postac, to obiecuje mu że padnie.

Yeye ;] skaczy sie kozaczenie Poll~

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polli~
sorki nic nie zrozumialem.

Chodzi o to ze bys dostal po dupie ( gryzl bys kraweznik )

@Glen
Poprostu szli po Ciebie tak dla zabawy.

Citek 05-03-2006 09:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glen Milven
Dzisiaj szedlem sobie spokojnie na ghostland, a tu wyskakuje 4 z Wanted. Cofnalem sie, zeby ich przepuscic, a oni zaczynaja mnie lac wszyscy. Przebieglem pare sqm i padlem. Gammbler, Lord Pinius, Sirmaciek, Ventar Sigon za co to bylo?

Amerigorek

Hmm...Jeszcze pytasz?-.- Pare dni temu jak pisalem to mnie ignorowales -.- Odezwij sie jak bede online to wyjasnie i przypomne ci jak straciles pamiec! -.-

Citek 05-03-2006 09:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gargusiekk
@Glen
Poprostu szli po Ciebie tak dla zabawy.

Dla zabawy tracic na RS'ie UJ'a na 25 paladyna? nie sadze ;o

Gargusiekk 05-03-2006 09:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Citek

Aff myslalem ze cos wiekszego zabiliscie ;p

Mrok 05-03-2006 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glen Milven

Amerigorek

Wlaśnie i to jest cale zasrane Wanted.

Melon 05-03-2006 10:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mrok
Wlaśnie i to jest cale zasrane Wanted.

nie wiedzialem ze 4 osoby to cale wanted
nie obrazaj mnie :p

Polli~ 05-03-2006 11:02

[quote=zeus1985]O kim mówisz, o mnie? Która postać by padła, Zeus Rook, którego atakowałeś? Czy Yavimava. Bo sam już chyba nie wiesz co piszesz. Z tego co napisałeś wynika, że o mało co nie padłem Yavimawą. Btw, nawet w Ksecie i niższym lv. nie dajesz mi rady :(

Owned ;]

@Garg~
Poczekamy zobaczymy.

Saxon 05-03-2006 11:13

Wanted klepie ludzi bez powodu to fakt.Otak se aby kogoś zabić.Niech lepiej oni nawalają swe a nie polaków.
~~~~~bez obrazy~~~~
~~~~pozdro wanted pozdro dof~~~~

Mrok 05-03-2006 11:22

A może jak ludzie z Wanted tacy bojowi to by się przeszli do Kazordoonu i tam zrobili pożądek z Bojo Team!!.Chyba każdy wie co to bojo team?a tak propo Bojo to kto za tym stoi,Sir Kiks,Benni Bros,Michał Krak,kiksu.

Fiszbin 05-03-2006 11:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Melon
nie wiedzialem ze 4 osoby to cale wanted
nie obrazaj mnie :p

Arbuzik jak się nam rozgadał ładnie :* :faceoff:

@Mrok

Widocznie był powód, żeby zabić tego typa/typiare, bo nie marnowali by unj. Musiał im podpaść i tyle...
A co do Bojo team , to tak się składa, że to noobchary m.in ludzi z wanted....

@
Temat powinien zmienić nazwę na "Poll~ vs. Yavi~ potyczki słowne, czyli wojna na Azurze"

zeus1985 05-03-2006 11:42

Cytuj:

A może jak ludzie z Wanted tacy bojowi to by się przeszli do Kazordoonu i tam zrobili pożądek z Bojo Team!!.Chyba każdy wie co to bojo team?a tak propo Bojo to kto za tym stoi,Sir Kiks,Benni Bros,Michał Krak,kiksu.

Bicie lowleveli zostawiamy komuś innemu... Komuś kto lubi bić słabszych, a ośmiele się nawet stwierdzić, że zabijać :)

azura 05-03-2006 12:24

Cytuj:

Zapomniales o Gamm~ Last Varior i inni z wanted -.-

malwersator 05-03-2006 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez azura
Zapomniales o Gamm~ Last Varior i inni z wanted -.-

Hahahahahah, jak nie wiesz to się nie odzywaj. I nie obrażaj Bojo Teamu bo te pionki nigdy by się nie znalazły w BT.
Niewiedza jest błogosławieństwem.

Hail Bojo Team_/

Glen Milven 05-03-2006 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Citek

Doprawdy odzywałes sie do mnie? Watpie, bo moj wzrok jeszcze jako tako dziala. I nie wierze, ze szliscie po mnie specjalnie, bo stalem kolo guild hallu niedaleko Carlin, a wy juz wtedy byliscie prawdopodobnie w ghostlandzie. Ale odezwe sie do ciebie ciekawe co mi powiesz.

Ps
Jak juz padlem to odzywalem sie do ciebie i do Sirmacka. Nic nie odpisaliscie....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:39.