![]() |
Zrób tak : daj kase kazu'ya za jego deda i tyle :P Dobrze by było, żebyś dał mu się ubić, to miałby 15 min pz locka :P
|
No Hurricane mysli i wygrywa tego brakuje wielu gildia ktorzy zamiast mozgu uzywaja tych hotkey'ow powodzenia
|
O jakich kolwiek filmach temat zamkniety :). No chyba, ze da wam go Komisarz lub inna osoba z Hurricane za zgodna rezysera :].
|
Cytuj:
|
Diderku mam do Ciebie jedno pytanko (niewiem czy ktoś już o to pytał niechce mi się szkuać) czemu wasz w komencie na tibia.com 'retired' ??:D
|
Udalo wam sie raz wygrac i jusz! UMIEMY WYGRAWACCC!!! !YEYEYE!!!
NIZAHE PLACC ! ! ! ! !! PADACIE AVIS!!!!! SPokojnie. Oni tez umieja walczyc ^.- |
Nie trudno jest wykazac sie w walce podczas relizacji swojego planu ataku.
Sztuka jest zniszczyc przeciwnika gdy ten okopuje sie w jakims dogodnym miejscu z mozliwie jak najmniejszymi stratami. Do wygrania wojny potrzebne sa 2 rzeczy; regularna gra i walka w przedziwnych okolicznosciach, nawet jak wrog atakuje z zaskoczenia, Skutecznie uniemozliwianie gry wrogom. Wy nie robicie nic, te ustawianie sie na jakas battle, w pewnych miejscach Mozemy ignorowac, i nie przychodzic na walke, nie zyskacie nic, a my i tak gramy i tak wiec nie oszukujmy sie poki to sie nie zmieni Nie ma zadnych szans. |
@up
Retired poniewaz nie gram juz, wojna swoje robi tez. Loguje sie gdy kumple potrzebuja czegos lub gdy mamy walczyc |
Pewnie ucieszy to Hurricane Wyia Cora 39 lvl -.- niestety jak narazie nie wiem czy hack czy odpał :/X( X( X(
|
Cytuj:
|
Hurricane macie ciekawa technike
zeby miec kase pkujecie noob charami pod kazz? ; o |
Cytuj:
|
Niech mi all hurr~ powiedza.
Na chu* sie tak podnieciliscie tym zwyciestem 10:8 bodajze? To dla Avis~ wcale pasja nie jest ;p @Pasja=Meka Tylko ze Polacy z biegiem czasu zmienili znaczenie tego zlowa, tak jak: Bynajmniej=Nie |
Cytuj:
|
Glin@ I nie przyszedlem ;)
|
Cytuj:
|
Brawo hurri , mam nadzieje ze w holandii uda mi sie zalozyc jakies lacze zeby powalczyc.
@Morii Masz troche racji w tym co napisales, jednakże nie wydaje mi się, że całkowitą. W wojnie najważniejsze to sie nie poddawać i nie zniechęcać. To co mówisz o planach mozna by porównać do partii szachów, jak pewnie wiesz można grać w nie z zegarem lub nie.To o czym mówisz to dla mnie szachy blyskawiczne gdzie trzeba podejmować szybkie i trafne decyzje. Wcześniejsze planowanie akcji to szachy bez czasu gdzie czlowiek stara się zaplanować jak najwiecej swoich ruchów do przodu i przewidziec jak najwiecej ruchów przeciwnika. Wedlug mnie wojne wygrywa się lącząc obie strategie. Komisarz nie kłamie, ze sa ludzie którzy chcą już płacić ale i tak nie podamy ich nicków, bo nie ma to większego sensu (wkoncu ważniejsze jest to aby sianko wylądowało u nas :P). Nie zależy nam na propagandzie, tak jak nizahemu (który lubi się czuć gwiazdą ) więc nie bedziemy ich w tej chwili wystawiać na tibia.com. |
Cytuj:
Przeciez wojna trwa -.- |
"Nikt niezaplaci na 100%, nikt niezaplaci"
Tymaczasem Jofawag sie wyplacil, elegancko idzie :) |
Cytuj:
Hurr~ wymieka huehue |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |