Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze ¶wiatów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Twoj Nocny Koszmar 24-05-2006 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura
Tegax osle Ty :) na miejscu shanoza zrobil bym to samo :D ale nie zdazylem :P jak masz do niego jakis problem to zrob z nim duela a nie pyskujesz na forum i wyzywasz od pajacow :) to moze nie byl kick tylko bot Ci sie zaciol ;o. PAJAC :)

Jestem pewien ze Urbexx uzwa bota bo uciekalem po skosie pomiedzy gosicami ktorzy biegli ale i tak sd wylapalem, wiec przestancie pierdzielic bzdury

Tegax zgrywa kozaka...

Twoj Nocny Koszmar 24-05-2006 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxe
@Radzikk - kto siedzial w PZcie? Bo ja jakos nie przypominam sobie sytuacji zebysmy w PZ musieli siedziec.
@Nosso, Raul, Shanoz - pff nooby Tegaxowi Tibie wyperdolilo w kosmos a wy sie smiejecie. Niejeden z was by chcial miec takie PVP jak on lamusy, co zreszta widac bylo jak nie raz za nim biegliscie w wuchte a ubic nie potrafiliscie. Takze ne perdolcie na nastepny raz glupot.

Edit: I wcale nie uwielbiam jesc bananow kruwa

bohahahaa on ma pvp wogule ?;s czy bota?

master_lesiu 25-05-2006 02:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura
Tegax osle Ty :) na miejscu shanoza zrobil bym to samo :D ale nie zdazylem :P jak masz do niego jakis problem to zrob z nim duela a nie pyskujesz na forum i wyzywasz od pajacow :) to moze nie byl kick tylko bot Ci sie zaciol ;o. PAJAC :)

Jestem pewien ze Urbexx uzwa bota bo uciekalem po skosie pomiedzy gosicami ktorzy biegli ale i tak sd wylapalem, wiec przestancie pierdzielic bzdury

U urbexxa bywam prawie codziennie wiec wiem ze bota nieuzywa i moge to potwierdzic,poprostu ma dobre pvp troche gra w ta tibie wiec wie co i jak.Pomyslcie lolki

master_lesiu 25-05-2006 02:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
LOL TAKIE PVP JAK ON?! ROTFLLAMO AHHAHAHAHAHAHAH

Tak modle sie zeby miec takie pvp jak on.

Btw ale przeciez jak on bota ma wylaczonego to nie ma w ogole pvp wiec o czym my rozmawiamy? :(

A tibie mu wylaczylo przez bota i bez usprawiedliwien prosze bo to zalosne jak ludzie z Wanted mowia ze nie uzywaja Bota.
ZAAAAAAAAAAAAAL

jego kicknelo z calego netu nawet skype i gg mu sie wylaczylo wiec mowcie myslcie co chcecie

ray maselko 25-05-2006 07:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez master_lesiu
jego kicknelo z calego netu nawet skype i gg mu sie wylaczylo wiec mowcie myslcie co chcecie

Ale on mial pecha!! najpierw go kicknelo na kyrze teraz tu! to moze lepiej niech on nie gra :P albo neta zminie! a najlepiej to jak by boty skasowal to mu nic nie bedzie! bo jak ktos tam mowil ze neostrada sie wylancza przynajmniej raz dziennie!! hehehe ale wkre jakos mi sie nie wylaczyla ani razy od 2 lat lol ale wy macie maryte w tych baniakach:evul: :baby:

Raul de Azura 25-05-2006 09:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez master_lesiu
U urbexxa bywam prawie codziennie wiec wiem ze bota nieuzywa i moge to potwierdzic,poprostu ma dobre pvp troche gra w ta tibie wiec wie co i jak.Pomyslcie lolki

Wiem ze Urb ma chyba najlepsze pvp na Azurze bez bota i ze uzywa go raczej tylko na battle

Zwieshu 25-05-2006 09:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn
@Mr Tegax
Na kyrze mial lagi a biegal normalnie, a tutaj kick ten to ma pecha :(

prawde mowiac to mozliwe bo sam wiem jak unas net dziala po 13 mam lagi jak sam skrsyn bo wracaja ze szkoly i siec przeciazaja a wtedy byl kick bo pradu nie bylo na osiedlu i serwer wylaczylo lanowy

Ise~ 25-05-2006 14:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franek ^^
A co Ty sie tak martwisz o liste dedow gammblera ? ;o hm? chcesz sie podlizac?:baby: :baby:

Martwie sie, bo znam go z rl i przykro mi że padł. : (

Pozdrawiam ...

Qba =] 25-05-2006 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez shodek
Gammbler ze swoimi ownerami odrobi wszystko raz dwa >.>

Phi... widać, że goowno wiesz...
Nawet Shanoz i Sathan, ktorzy tak deklaruj± swój honor powinni przyznać uczciwie, że Gammb` solo gra. W koncu troszku byli razem w gilidii...
Je¶li choć czasem rozmawiacie z Gammb`em to powinniscie zauważyć, że zawsze rozmawiacie z t± sam± osob±.
A zreszt±, ważne że Ci którzy maj± wiedzieć- wiedz±, plebs niech spekuluje...

Jacyna15 25-05-2006 18:06

Armor or Die

17:05 Last Varior: Armor or Die

17:06 You Are Dead

Jacyna
May 25 2006, 17:05:47 CET Killed at Level 51 by Last Varior

Tak Wanted zarabia na zycie. Nie dałam armora i padłam. 2 Sd i ue i mam zero do gadania. Heh tearz mam 0 szacunku dla tego pana. Mimo że nadal jestem neutralna życze mu wielu dedów od NG :)

Pozdrawiam
Nicola

azura 25-05-2006 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacyna15

Jacyna

Tak Wanted zarabia na zycie. Nie dałam armora i padłam. 2 Sd i ue i mam zero do gadania. Heh tearz mam 0 szacunku dla tego pana. Mimo że nadal jestem neutralna życze mu wielu dedów od NG :)

Pozdrawiam
Nicola

Naturalne......

yombi 25-05-2006 21:15

Takie sytuacje zdarzaj± się codziennie z udziałem super elo wypas h-lvli nawet nie warto wspominać ...

Zwieshu 25-05-2006 22:11

wlasnie trzeba wspominac o takich sytuacjach bo dzieja sie za czesto

Ise~ 25-05-2006 23:08

Mój kumpel :

May 25 2006, 20:11:35 CET Killed at Level 45 by Last Varior

-.-

Pozdrawiam ...

Nosso Mc'Furry 25-05-2006 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ise~
Mój kumpel :

May 25 2006, 20:11:35 CET Killed at Level 45 by Last Varior

-.-

Pozdrawiam ...

Masz swoje Wanted, moj kumpel tez dzis padl od tego palanta, a raczej TYCH PALANTÓW

Kolton 25-05-2006 23:20

Tak bedzie zawsze dlatego ludzie otworzcie oczy ... to jest kuhwa reżim.

Kolton 25-05-2006 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacyna15

Jacyna

Pozdrawiam
Nicola

Ciekawe ktory owner Cie zabil :D

Jacyna15 25-05-2006 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolton
Ciekawe ktory owner Cie zabil :D

Nie wiedziałam nawet że ma więcej niż jednego ownera. Jeżeli tak to nei wime który. I nie chcę wiedzieć.

Pozdrawiam
Nicola

Cors Ent 26-05-2006 00:57

mi to wyglada na styl adiego :)

Mrok 26-05-2006 02:15

No to trzeba zmienic serwer,zaraz będ± nowe.A Wanted niech sobie sam zostanie.Azura juz za stary serwer żeby swoj± postać rozwijać.Chyba.że zostaniesz przydupasem wujka Drazharma i bedziesz mu wierny do końcaB).Prawda dzi¶ Wanted szmaciło nas graczy,maj± wladze i już się chyba to nie zmieni:(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41.