![]() |
Cytuj:
Tegax zgrywa kozaka... |
Cytuj:
bohahahaa on ma pvp wogule ?;s czy bota? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale on mial pecha!! najpierw go kicknelo na kyrze teraz tu! to moze lepiej niech on nie gra :P albo neta zminie! a najlepiej to jak by boty skasowal to mu nic nie bedzie! bo jak ktos tam mowil ze neostrada sie wylancza przynajmniej raz dziennie!! hehehe ale wkre jakos mi sie nie wylaczyla ani razy od 2 lat lol ale wy macie maryte w tych baniakach:evul: :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam ... |
Cytuj:
Nawet Shanoz i Sathan, ktorzy tak deklaruj± swój honor powinni przyznać uczciwie, że Gammb` solo gra. W koncu troszku byli razem w gilidii... Je¶li choć czasem rozmawiacie z Gammb`em to powinniscie zauważyć, że zawsze rozmawiacie z t± sam± osob±. A zreszt±, ważne że Ci którzy maj± wiedzieć- wiedz±, plebs niech spekuluje... |
Armor or Die
17:05 Last Varior: Armor or Die
17:06 You Are Dead Jacyna May 25 2006, 17:05:47 CET Killed at Level 51 by Last Varior Tak Wanted zarabia na zycie. Nie dałam armora i padłam. 2 Sd i ue i mam zero do gadania. Heh tearz mam 0 szacunku dla tego pana. Mimo że nadal jestem neutralna życze mu wielu dedów od NG :) Pozdrawiam Nicola |
Cytuj:
Naturalne...... |
Takie sytuacje zdarzaj± się codziennie z udziałem super elo wypas h-lvli nawet nie warto wspominać ...
|
wlasnie trzeba wspominac o takich sytuacjach bo dzieja sie za czesto
|
Mój kumpel :
May 25 2006, 20:11:35 CET Killed at Level 45 by Last Varior -.- Pozdrawiam ... |
Cytuj:
|
Tak bedzie zawsze dlatego ludzie otworzcie oczy ... to jest kuhwa reżim.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam Nicola |
mi to wyglada na styl adiego :)
|
No to trzeba zmienic serwer,zaraz będ± nowe.A Wanted niech sobie sam zostanie.Azura juz za stary serwer żeby swoj± postać rozwijać.Chyba.że zostaniesz przydupasem wujka Drazharma i bedziesz mu wierny do końcaB).Prawda dzi¶ Wanted szmaciło nas graczy,maj± wladze i już się chyba to nie zmieni:(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41. |