Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

0lik 14-12-2006 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bulwozaur (Post 1128697)
@Cariel Da'Rose jak to mozliwe ze jestes ze Stargardu Szczecinskiego? Bo mysle ze nie jestes wiec czekam na odpowiedz :]

A jesli nawet bys byl to napewno nie jestes w Family Guys.

a ja ci mowie ze i jest ze stargardu i jest w fg :o

Bulwozaur 14-12-2006 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1129004)
a ja ci mowie ze i jest ze stargardu i jest w fg :o

Niemozliwe, napewno bym go znal:p No chyba ze ma 12 lat ,nie zdal 2 razy, pol zycia przesiedzial w kafejce i boi sie ujawnic :) lol

0lik 14-12-2006 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bulwozaur (Post 1129020)
Niemozliwe, napewno bym go znal:p No chyba ze ma 12 lat ,nie zdal 2 razy, pol zycia przesiedzial w kafejce i boi sie ujawnic :) lol

:P:P:P mozliwe jak widac niewszystkich znasz -.^

Beriah 14-12-2006 21:29

Jesli chodzi o Garlerdona to on gra sam. A jesli mi powiecie ze to nie mozliwe zrobic taki lvl w rok, to poprostu nie wiecie co potrafi sorc. A co do posta Lenrocka czy jak mu tam. Chlopie jest mi ciebie zal. Myslisz ze jak kazdy glupek wytlumaczysz go feta. G**no prawda! Probowales kiedys walic tydzien z rzedu? Po 3-4dniach bez snu, jedzenia twoj organizm nie jest zdolny do racjonalnego myslenia, w glowie ci sie jeb*e i nie mozesz sie skupic na niczym a co dopiero jeszcze expic. Chyba ze macie u siebie jakas glukoze ze szklem lub jakies inne gowno.

Cariel Da'Rose 14-12-2006 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bulwozaur (Post 1129020)

lol niemam 12 lat a jezeli jestes ze stargardu to pisz prv o kontakt ^^ : O
i zapewniam cie z jestem z fG :>

Bulwozaur 14-12-2006 22:17

@up
Jak zwykle przestraszony nie chce sie przyznac jaki ma main:D

ppiotrekk 15-12-2006 06:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azeris (Post 1120799)
Na Kyrze przekonałem się że lepiej trzymać ze szwedami + paroma polakami którzy są wporządku niż "polaczkami" którzy wbijając level 100+ myślą że są pro.
Btw. Nephtis zdobył dziś pięknęgo fraga na Vanadusie mając 85 lvl.

zgadzam sie z toba w 100% =p konkretne przypały tam grają xD
no i pare noobów też by się znalazło =p

Cariel Da'Rose 15-12-2006 07:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bulwozaur (Post 1129250)
@up
Jak zwykle przestraszony nie chce sie przyznac jaki ma main:D

Mysle ze juz wiekszosc wiesz Ravinie te'be :P ja jestem przestraszony?xD po czym to wnioskujesz?: >

Rodi 15-12-2006 07:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ppiotrekk (Post 1129448)
zgadzam sie z toba w 100% =p konkretne przypały tam grają xD
no i pare noobów też by się znalazło =p

o jednego na szczęście miej.....

ppiotrekk 15-12-2006 12:14

Ja tam nawet nie grałem nobeczku (:

walinij teraz jeden ze swoich kretynskich tekstow nooba
mi sie ciebie nie chce jechac bo mi ciebie szkoda
=p

Rodi 15-12-2006 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ppiotrekk (Post 1129637)
Ja tam nawet nie grałem nobeczku (:

walinij teraz jeden ze swoich kretynskich tekstow nooba
mi sie ciebie nie chce jechac bo mi ciebie szkoda
=p

mozesz podać mi przykład tych tekstów?
a mi Ciebie wcale nie żal ;<

Zen 15-12-2006 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beriah (Post 1129111)
Jesli chodzi o Garlerdona to on gra sam. A jesli mi powiecie ze to nie mozliwe zrobic taki lvl w rok, to poprostu nie wiecie co potrafi sorc. A co do posta Lenrocka czy jak mu tam. Chlopie jest mi ciebie zal. Myslisz ze jak kazdy glupek wytlumaczysz go feta. G**no prawda! Probowales kiedys walic tydzien z rzedu? Po 3-4dniach bez snu, jedzenia twoj organizm nie jest zdolny do racjonalnego myslenia, w glowie ci sie jeb*e i nie mozesz sie skupic na niczym a co dopiero jeszcze expic. Chyba ze macie u siebie jakas glukoze ze szklem lub jakies inne gowno.

czemu tak mowisz.... po 4 dniach kreslenia nawet idzie w miare normalnie myslec, tymbardziej jak bys siedzial przy kompie i nic sie nie ruszasz to wiesz... das zrade jako tako. swoja droga znam ludzi co rzra przez tydzien ale wygloadaja jak ghule xD

Iksdek 15-12-2006 17:49

huahuahua

Ten co mówił, że po 4 dniach "fetowania" nie jest się w stanie myśleć to się BARDZO myli ... ;) Sam kiedyś na początku Kyry żeby się wybić troshke speedowałem i tydzień spokojnie na Cyclo siedziałem =] i myślałem ;), jak się gra w Tibie to tak się tego nie odczuwa bo ta gra wkręca ... ;)

//Signed
//Iks~

Lenrock 15-12-2006 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beriah (Post 1129111)

zalecam ci kretynko więcej myślec. nie pisalem tego w strone tematu garlerdona, ze niby nie moze tyle grac czy cos. kierowalem to w strone kogos kto mowil ze nie da sie grac tydzien non stop, to ja powiedziale ze mozna grac tyle na fecie, a nawet więcej. twoj organizm nie jest zdolny do myślenia? po fecie myslisz AZ za dużo, znam takich co biorą codziennie, albo przynajmniej co kilka dni regularnie. ale zeby cos o tym wiedziec trzeba spróbować, a widze wyskakuje mi tu jakiś gówniarz któremu słowo ' feta ' obiło się o uszy

@down

no, skoro tak twierdzisz.

Skibo 15-12-2006 19:04

@up

ŁOOO ty jesteś największy PG w całej tibi i jesteś najmądrzejszy na całym świecie i ogólnie wiesz wszystko....

Zen 15-12-2006 23:24

Iksdek i Lenrock. Wiekszosc na tym forum to sa dzieciaki, co o fecie nic nie wiedza, nie znaja boomby po fecie, calej tej madrasci ktora mozg ogarania po fetce i tej nieziemskiej sily. Oni tego nie znaja wiec pisza pierdy., bo mysla ze "zjedli" xD wszystkie rozumy :p. Wiec reszta co nie wie:
NIE PIERDOLCIE MI TU O FECIE BO AZ ZAL.PL!
@temat
proponuje skonczyc temat o fetce. Lepiej zajac sie tematem wojny, ktora MM jak mowilem i myslalem oczywiscie przegrywa :P
Macie jakies nowosci? :D

ppiotrekk 16-12-2006 03:36

Hah lul =p

ppiotrekk 16-12-2006 03:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zen (Post 1130240)
czemu tak mowisz.... po 4 dniach kreslenia nawet idzie w miare normalnie myslec, tymbardziej jak bys siedzial przy kompie i nic sie nie ruszasz to wiesz... das zrade jako tako. swoja droga znam ludzi co rzra przez tydzien ale wygloadaja jak ghule xD

Troche w tym jest prawdy ale nie dokonca xD
bo tak naprawde Ghoul przy tych z NM
powinien zostac modelem =p

paior 16-12-2006 08:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ppiotrekk (Post 1131191)
Troche w tym jest prawdy ale nie dokonca xD
bo tak naprawde Ghoul przy tych z NM
powinien zostac modelem =p

co to jest NM ??

Iksdek 16-12-2006 08:37

hihihi :D

Chyba zaczne częścięj ten temat odwiedzać bo się pośmiać można z wypowiedzi co niektórych użytkowników, ale też pogadać z tymi inteligentniejszymi ( ;D ).

@ Lenrock ..
Dalej chcesz te screeny, co Keisuka rookowałem ? ;>

@ Wojna
Hmmm, MM ciężko będzie wygrać wojne bo paroma charami z FG grają "Furorczycy" z Vision :]. Lecz, mimo to nie powinni sie poddawać, ta wojna jest
jeszcze do wygrania! :)

@Off Topic
Ci, którzy nie wiedzą NIC na temat wojny moim zdaniem nie powinni sie wypowiadać a co najwyżej zadawać jakieś pytania, które ich nurtują..!

//Signed
//Iks~

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:04.