![]() |
Cytuj:
@Down. jak on to powiedzial " Itak nie zdam, cale wakacje grania" a ty? nie uczac sie, czyli chodzac do pracy, masz czas na granie po 9h dziennie? huh? nastepny :D |
Cytuj:
|
nie ma sensu sie dalej klucic :)
jak juz cos to kluccie sie na prv pozdro dla was :) |
a moze wiecej zdjec a mniej klotni ;>
sorki za offtopa |
Cytuj:
btw. marchewka ty zalozyles konto na forum.tibia.pl odrazu po tym jak powstalo? |
spam spam spam
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A tu szara prawda o Tutorze zwanym Udenix Knight.
ss z przed 10 min po napisaniu posta http://foteka.pl/full/7d71546515630a...550509b996.jpg[/url] |
spam spam spam
|
lol;p
tam nakoncu rozmowy przeczytajcie bo to mi sie najbardzije podoba po 5 minutowej rozmowie sie zmulil taki mul poszedl az dal ignore:((
|
CZEKAM NA PRZYKŁAD MOJEGO BLUZGANIA!!!!111111111
Jak takiś mądry to go znajdź WoW 54 strona i nic tam nie ma o.0 |
Cytuj:
idz do raxa poliz mu dupe moze da ci itema bo otsatnio na hydrah thiefowal shoterow:P i mu mms jeden z nich ukradl:D |
spam spam spam
|
Cytuj:
|
Dobra nie bede z noobami gadał ani się wyzywał od teraz wklejam tylko awanse
i hunty( nie thiefowanie jak rax jeszcze sie na g chacie chwalił aż mu mms ukradl jeden shoter:P) |
sry net mi siadl
|
po 1. radzę się wszystkim zamknąć, bo zamkną/usuną temat.
po 2. bezproduktywne gadanie niczego nie zmieni. po 3. wyzywanie się na poziomie "twój stary ciągnie mojemu psu" świadczy o Waszym niskim poziomie kultury/wieku. po 4. znając życie zaraz na mnie się przerzucicie, że zwracam Wam uwagę, ale taka jest prawda. jeśli nie pasuje Wam coś w postach np. rax~, to raportować, moi drodzy. po 5. chciałbym napisać, że niektórzy z TTD, jak ktoś up~ powiedział, to złodzieje (niewinnych - celowo) i botterzy, muszę się niestety z tym zgodzić (nie mówię, że wszyscy, ale kilku namierzyłem). po 6. wklejajcie zdjęcia, bo temat schodzi na psy, przez te obelgi. po 7. ignoruje wszystkie wyzwiska skierowane w moją stronę, bo świadczy to nie o mnie, a osobie po drugiej stronie - jej wychowaniu (nie urażam nikogo, oczywiście). teraz ss: http://img503.imageshack.us/img503/1719/image2md1.png 2h na hydrach, dzięki mojej ekipie! |
spam spam spam prosze modki o usunience moich postuw i sry za otrografie xD
|
Coś nie wyszło cytuj:P:
Cytuj:
Patrząc na twój mlvl widać kto boter:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:04. |