![]() |
Mial jednego bana do deleta wiec posatnowil grac inna posatcia
|
hakneli Rhyriela i Royal Demonica w czasie wojny SS vs DR;] eh stare czasy:P
Pmaietam jak ladnie Wdupil*smy bitwe pod ab;p Bylem czlonkiem SS !!!!111 xD |
łoł, ale polecieliście chłopcy ;) Z tymże standardowo każdy post wnosi mało do rozmowy o Iridii, a większość osób zgrabnie wkręca się w kłótnie =D
|
Bezok sorry Mi pej 2gp im karlin ok?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
bej |
Cytuj:
sasasasasasasa you wish :baby: |
@Phoenix widze, że tobie chyba juz nic nie pomoże, takich jak ty należy tępić.
signed: Usar |
Cytuj:
Przed chwilą gadałem z Bezokiem in game, no big friggin deal, a pisze tutaj dla jaj bo mam takie lagi że o ja pierdole :| A tak po za tym nie gotuj się tak Cytuj:
|
@up
zebys sie kiedys nie zdziwil =) pozory myla. |
Cytuj:
|
Cytuj:
jedyne co on kupil do tej gry to pacc ;* |
Cytuj:
#edit Uważaj żebyś się nie zdziwił :> |
O kurwa jakie wy macie problemy ;d
End of lags plsssss |
jak czasami czytam glupoty ktore tu wypisujecie to przychodzi mi tylko jedno slowo do glowy "żal..."
|
ja jebie 4 strony i nic sensownego kurwa niewiem po chuj wy sie wogule udzielacie jak niemacie nic do powiedzenia az sie naprawde "zal" robi a jeszcze jak widze posty pisane w stylu "Drzemika" to juz wogule smiech na sali
zrobili byscie cos sensownego np. poodkurzali mamie pomogli przyniesc zakupy a nie tylko gledzicie jakies pierdoly na tym forum Myslicie, ze jak napiszecie 5 stron beznadziejnych postow to bedziecie fajni ja tez siedze na tym forum prawie codziennie ale nie pisze zednych pierdol no procz tego posta bo juz niemoglem wytrzymac ;O pzdr V |
Teraz taka mała ciekawostka , Wiecie że stary temat iridi został zamknięty na podobnej ilości stron (102~) 8o
Więc jak możecie to przestańcie sie wkońcu bezsensownie kłucić ... Bo nie chce żeby ten topic został zamknięty wystarczy że ostatni zamknęli .... pzdr |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:44. |